Forum
ses yok mu anadolu'dan... ![]()
ben bisi soracam arkadaslar.... anadolunun malzeme muh nasıl ??
... bi de ordaki evler nasl fiatlar nasl sonra ogrenciye bakıs acısı nasıl ??? 2. uni olcakta
...
Şehr-i Harabe
eski ev arkadaşım o bölümü okuyup terk etti,aslında etme sebebi onun tembelliği ( siteye girersen oku bunu,arkandan konuşuyorum
) Gerçekten zor bir bölüm,kimyası,fiziği vs ...Ama üniversitemin eğitimine,hocalarına her zaman güvenirim,kesin onayı veririm.
Fiyatlar geçen senelere göre çıkan yasadan sonra normale döndü,değerine göre kiralar...Yüksek gelenler tabi ki vardır ama aradığında makulünü de buluyorsun.Çok merkezde istersen ona göre parayı gözden çıkaracaksın tabiki,bu da 700 milyonlarda olabiliyor.
Öğrenciye bakış açısı hala kötü olan da var ama bu her şehirde mümkün,sonuçta Eskişehir esnafı en çok öğrenciden ekmek yiyor,yani ister istemez iyi gözle bakmak zorunda...Genel açıdan bakarsak Türkiye'de rahatlıkla okuyabileceğin sayılı memleketten biri Eskişehir...Üniversite hayatı olarak da Anadolu tabi ki.
anladım abicim saol zaten buyuk ihtimal orası olcak yane sonuclar orayı gosterior aman neyse yaa daha var
... bolum zor evet okudum daha onceden yarıda bırkamk ozrundaydım cunku okul yatay gecis yaptırmıor du istedigin kadar yuksek puan alsan bile (ki benm 70 puanm vardı bolum 1. 77 puanı vardı oda yatay yapamadı ) ancak erken bitirme teklifi ediorlar okadar... nese ileriye bakalm ![]()
Şehr-i Harabe
rica ederim ( de ablacım olsun ) ![]()
hayırlısı inşallah.
Benim imkanım olsa asla Eskişehir'i ve üniversitemi bırakmazdım ama geçiş yapmak zorunda kaldım.Olsun bir tane de Açıköğretim kaydım var, bir yanım hep bağlı yani ![]()
pardon ablacm agız alıskanlgı ya ben ole abi derim
.... nese ya bu uni okuyo ara vermek zor ve kotu bisimiss :S ![]()
Şehr-i Harabe
nete girememek ne kötü ya!bak kaçırdık buluşmayı
işallah bidahakine!harbi moralim bozuldu
Kelimeler etime gömülmüş bir bıçak...
3. ev arkadası aranıoooooooooooooooooo
evde gitar davul takılıorz ses problem olmuo. hem bize 3. olcak hemde rock metal yapabilecemiz kafadar ev arkadası aranıo eskişehr hasanpolatkan kira 525 ev 3 oda kişi başı 1 oda (acil 10 ocaka kadar)
13mart salı saat16:00 kongre merkezi salon anadolu serdar öztop workshop vardır arkadaşlar herkesi bekleriz...
arkadaşlar Anadolu Üniversitesi bahar şenlikleri ve öğrenci şenliklerinde sahne almak isteyen gruplar irtibata geçsinler..arka bahçe cafe ye grup hakkında detaylı bilgi varsa kayıt(yoksa studyo tarihi ve yeri) ve iletişim numaralarını bıraksınlar..
arkadaşlar 20nisan 2007 2 eylül kampüsü aylin aslım balans ve black tooth açık hava konseri vardır herkesi bekleriz.saat:18.00
bu aksam Şebnem Ferah konseri varmıs mı ne :fkp
17 Mayıs 2007 Perşembe
Yeni Harman
Aura
Şirket
Ankh of Gloria
Paranoya
18 Mayıs 2007 Cuma
Soul Sacrifice
Catafalque
Sverses
Amoral Vuslat
Syntax Error
19 Mayıs 2007 Cuma
Hooba!
Black Omen
Nitro
Black Tooth
Epure
Tıkı
Ayrıntılı bilgi http://www.myspace.com/rockanadolu
arkadaşlar bahar şenliklerinin cuma ayağı iptal edilmiştir hava mualefetleri yüzünden.c.tesi günü şenlik eskişehir hayal cafe del mar da devam edecektir.kapı saat 12.00 da açılacaktır.13.00 da start alacaktır.çıkacak gruplar
black tooth
nitro
epure
milk hunter
amoral vuslat
sahne alacaktır.herkesi bekleriz..
Hayale giris ne kadar olcakmis ?