Forum
2 günde g*tü kalktı mkgörcem ben seni,hocalarin kulaklarina söyleyeceklerimden sonra
anne kuzusu seni
gülme..senin görevin henüz tamamlanmadı güzelim ; her haftasonu sana yemeye gelicem bana lazanya yapıcan ellerinle bak onu da ilkburda açıklıyorum
Hocalar iyidir..seni sevdilerse bana taparlar ![]()
söz merkezde...
duygu...??
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
ya biraghhh allasennn delirtme beni !
yok cnm iltifat etmiorum.birine iltifat edcek vaktim de yok.insan olduunu düşünüorum istemiosan tabi sen bilirsin.kalmadan bitirirsem enaz 6yılım ünide geçmiş olcak gitti gençliim.ilk senem orda hiç bi yerini bilmiorum.bi iki grubdan tanıdıım war sadece.ewde kalmam imkansız gibi bu yılOrda olmak başka evi paylaştığın insan olmakbaşka eğer ondan bahsediyorsan..yinede bunu iltifat olarak kabul ettim bensen orda deil misin?''insan''bul önce hocam..ben buldum çok mutluyum (: :*
..
Hangi bölüm?
seneyede hatunun okul bitio onla kalırız işalla.
ironclad sen burya tıkla:
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=black+insan%C4%B1&btnG=Google%27da+Ara&meta=
ne var burda,bana google siz yaşayamayacağını mı gösteriyorsun yoksa ![]()
olabilir ![]()
ewt porsuk myo da olan war mı aranızda arkadaşlar
bu sene eskişehirdeyim
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
ben deilim büyüyünce mühendis olcam ben.hadi bakalım sayımız artıo ![]()
ewt porsuk myo da olan war mı aranızda arkadaşlarbu sene eskişehirdeyim
M.KEMAL ATATÜRK
ewt porsuk myo da olan war mı aranızda arkadaşlarbu sene eskişehirdeyim
bölümün nedir?
quicksand var orda,radyo tv.de,eski ev arkadaşım holywars in da yeni ev arkadaşı.
otomotivewt porsuk myo da olan war mı aranızda arkadaşlarbu sene eskişehirdeyim
bölümün nedir?
quicksand var orda,radyo tv.de,eski ev arkadaşım holywars in da yeni ev arkadaşı.
M.KEMAL ATATÜRK
bende eskişehirdeyim ![]()
Kelimeler etime gömülmüş bir bıçak...
bende mi diim yoksa ![]()
anadolu üniversitesinin kampüsünün dünyada 3. sırada olduğunu öğrendim..gittim gördüm zaten,yok ööle bi kampüs.şanslısınız koçlar
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
Benim kız arkadaşım da burada okuyor, o vesileyle sık sık girerim içeri, bence de çok hoş kampüs ama dünya 3.'sü biraz iddialı olmuş sanki hocam![]()
R.I.P Miika Tenkula (1974-2009)
Bende 2gün önce kaydımı yaptırdım yeni okuluma.
Kampüs'de herkese yetebilcek kadar çim var bu dikkatimi çekti içeri girer girmez ![]()
Açıköğretim gökdeleni(!),migros,yanlış hatırlamıyorsam pino cafe ve çarşıları fln olan komlpe bir yerleşke..Rahat edicez yani içerde ![]()
Tramvayın da okulun kapısına kadar gelmesi soğuk kış günlerinde yürünürmü hacı okula kadar sorusuna yanıt veriyor adeta! (reklam ağzıyla konuşuyorum resmen
)
Bunun dışında şehir şirin,hoş heryer aynı yere çıkıyor kaybolamazsınız kassanızda yani ![]()
İlk izlenimlerim bunlar oldu..
ha birde adalar da akşam üstü çay içerek arkadaşlarınla tşşa sarmak keyifli olucağa benziyor..
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!!