İçeriğe geç

Forum

ANADOLU ÜNİVERSİTES...

Bildirimler
Tümünü temizle

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

453 Gönderiler
88 Üyeler
0 Reactions
109.6 K Görüntüleme
iRoNcLaD
(@ironclad)
Gönderiler: 3411
Famed Member

bekleriz :)

Gönderildi : 09/07/2006 5:42 pm
drive_through
(@drive-through)
Gönderiler: 1830
Noble Member

manyak bi okul ya
havasıyla odtü'yü bile geçmişti gözümde...
gelsin sonuçlar yazarız bişiler artık

Gönderildi : 09/07/2006 11:27 pm
Nefertari37
(@nefertari37)
Gönderiler: 102
Estimable Member

bu yıl anadolu üni'yi de yazıcam sonlara
Eğitim fak. hangi kampüste?bu arada yurtlar hakkında bilgi verebilecek olan var mı??

gloomy sunday

Gönderildi : 13/07/2006 1:00 pm
drive_through
(@drive-through)
Gönderiler: 1830
Noble Member

buraya bak istersen
www.anadolu.edu.tr

Gönderildi : 13/07/2006 1:37 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Famed Member

eğitim fakultesinden kastin ? yani mühendislikler hariç ve porsuk meslekyüksek okulu hariç hepsi büyük yunus emre kampüsünde. ( yani o mükemmel kampus ) kampusun içinde 1 adet devlet yurdu var, onun dışında Osman Gazi Üni.nin orda dumlupınar devlet yurdu,sakarya caddesinde cumhuriyet devlet yurdu var.başka var mi,aklıma gelmiyor? şimdi ise yunus emre kampusunun dibine AÖF liler için büyük bir yurt yapılıyor,yine bildiğim kadarıyla...Ama şunu derim her zaman sehirdışında durumunuz çok kötü değilse bu saydığım devlet yurtlarinda kalmayin,kalabalık ve temiz değil,hak verirsiniz ki...Onun dışında hangi yurt diğerlerine göre daha iyidir derseniz de Dumlupınar derim ama yunus emre kampusune uzaktir.

Gönderildi : 21/07/2006 6:49 pm
Nefertari37
(@nefertari37)
Estimable Member

eğitim fak derken ingilizce öğretmenliğini kastediyorum.(açıköğretim deil ama)
yurtlar kalabalık ve temiz değil öyle mi??hımm..kötü oldu bu ya :?
sen kaldın mı yurtlarda?
dumlupınar ne kadar uzaklıkta?

gloomy sunday

Gönderildi : 22/07/2006 12:50 am
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

dumlupinar yurdu osmangazi unv.nin orda. anadoluya uzak.. ama turkiyedeki devlet yurtlari arasinda siralamaya girmis duyduguma gore.. 15 gun kaldim ve lanet ettim buna ragmen.. otobuse binersen yurdun onunden, 20 dk fln surer anadolu kampusune gitmek. aklin ve paran da varsa ozel yurtlari tercih et derim..

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 22/07/2006 12:55 am
Nefertari37
(@nefertari37)
Estimable Member

peki özel yurtlarla ilgili bilgin var mı?yerleri,ortamları ve fiyatları hakkında?

gloomy sunday

Gönderildi : 22/07/2006 1:43 am
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

ikili mesajlasma seklinde gibi olmus olcak ama baskalarinin da isine yarayabilir o yuzden buraya yaziyorum; ozel yurtlarin fiyatlari sanirim buaralar 200-250 arasi, yemek haric (kahvalti belki olabilir) sehrin heryerinden ozel yurt bulabilirsin ve her kalitede 400 olan yurtlar da var. Ortam da sansina kalmis artik.. Yurt secerken de gece giris cikisin serbest oldugu ve merkeze yakin biyer sec sonra pisman olma.. fiyattan ve kaliteden cok bu son soyledigim 2 kriteri goz onune al benden soylemesi..

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 22/07/2006 1:52 am
HolyWars
(@holywars)
Gönderiler: 1978
Noble Member

Bende seneye geliyorum Turizm İştletme yüksekokuluna Anadolu'nun..ev de hazır dimi Clady? :)

ps:evin harem olmasından işkillenmiyorum da değil hani ahah

:smt068 Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! (:rock:

Gönderildi : 22/07/2006 3:35 am
iRoNcLaD
(@ironclad)
Famed Member

benim hiç kız ev arkadaşım yok ki, sana harem olsun :D

Gönderildi : 24/07/2006 1:56 pm
(@kecilerin-sessizligi)
Gönderiler: 38
Eminent Member

Valla söylenti çıkartıcam Eskişehir'de terör var, çok yobaz şehir, uzun saçlıları dövüyolar, keçi sakallıları meşaleyle yakıyolar diye.. Bu ne yaf Başka şehirden gelenlerden eskişehirli yavrulara yer kalmıyo.. Konya'ya Bolu'ya falan gidiyolar ondan sonra..

Şaka bi yana ünv. okuncak tek şehir Eskişehir bence (slogan gibin oldu) Hem küçük bi şehir; nüfusu az, hayat ucuz, hem büyük bi şehir; her türlü imkana sahip, modern ve güzel..

Gönderildi : 25/07/2006 1:24 pm
coyote_ugly
(@coyote-ugly)
Gönderiler: 1183
Noble Member

gaziye gitmem daha büyük bi olasılık ama anadoluya da gelebilirim belki sorun kütahyaya çok yakın kütahyadan ne kadar uzak olursam o kadar iyi :(

i see dead people!

Gönderildi : 25/07/2006 1:43 pm
(@kecilerin-sessizligi)
Gönderiler: 38
Eminent Member

Kütahya'yla Eskişehir arasında dağlar kadar fark var...

Gönderildi : 25/07/2006 1:52 pm
coyote_ugly
(@coyote-ugly)
Gönderiler: 1183
Noble Member

Gönderen: @kecilerin-sessizligi
Kütahya'yla Eskişehir arasında dağlar kadar fark var...
ne dağı be 1 saatcik yol

i see dead people!

Gönderildi : 25/07/2006 1:54 pm
Sayfa 22 / 31
Paylaş: