Forum
kurbağa ya sen hankı bolumdesin ben devamlı mekik dokuom trenlede hiç denk geldikmi senle.muappetleri okuya okuya anca yetiştim
nan o kadar zamandır anca gördüm topic i.nese arkadaşın biri iibf deim dioduda bende ordaım ilk 1 ay ordadım sonra kayboldum.o fakültei kara listeme aldım..abi kantin e bile inemiorm yaaa aaaaaa.lanet olsun ole mekana ya.bi ara toplanalım..
nevergod evet Black Night için Zıbar'ın kapısı saat 17:00da açılacak.
Detaylı bilgi için ERT cafede afiş asılmıştır oradan bakabilirsiniz.
Nevergod ayrıca bende i.i.b.f.deyim ve bundan utanıyorum.Bende öyle hayatla bağlantımı kestim.Eğer Zıbar'a geleceksen yarın orada görüşelim.Telefon numaramı sana buradan özelden yollayım.Hadi kal saglıcakla.
bu akşam Lethe Rock Bar'da şahsımıza yapılan terbiyesizlikten dolayı ben ve arkadaşlarım olarak bir daha asla gitmeme kararı aldık,kınıyorum.
inceleyin,habersiz kalmayın,desteklerinizi esirgemeyin...
gelelim konser kritiklerine..dakka bir gol bir monitor zımbırtısı patladı.. gokhanlarla standaydık mekan sahibinin maliyeciler basıcak kolpası fln fln.kolpamı biter be mekannın küçüklüüğünden berbat bi ses sistemi kimin bi tarafı kimin arkasında belli olmayan sıkışıklıkta headbang yapamayışım daa neler neler..ikincisine bende arklarımı getircem ama daa düzgün bi yere..kısacası olmadı...aranmaya gelmiş 40lık tazeleride unutmamak lasım![]()
puppet murder bu burda kalmasın bi ara toplanalım mtr anadolu toplantısı başlık altında ezdirmeyelim iibf ye kendimizi..
Nevergod abi zıbardaki konserin kritigini yapmıssın fakat bana görede bu tarz müziklerde zaten bu tip çalışmalar çok az bir sermaye ile yapılıyor.Bu işe destek veren insan sayısı çok az onlarda bu müziğe gönül verdikleri için yapılıyor.Saat 11 civarında içeriye para veripte giren sayısı 52 idi (soruşturdum oradan biliyorum.)Daha sonra üst katta karşılaştıgım manzara da cabası.Satanic Verses grubu hiç bir şeyi umursamadan yukarda yok biz geliş parası şu kadar verdik yok gidişimizde şu kadar tutuyo diye ukalalık yapıyodu.Ne olup bittigini anlayamadan sahne sırası impatienceden sonra onlara geldi ve elemanlar basıp gitmiş.Yani ne üzüldüm ne üzüldüm anlatamam.Saygı göstermemi kimse buradan beklemesin.Kool takılacak diye iletişimsizlik ortamı yaratan grup yanlızlıgından çekti gitti en güzeli kafamızı zikmeden ayrıldılar.
Diyecegim o ki organizasyonu eleştirmek evet çok kolay fakat işin görünmeyen yönüde vardı.Tesisataın yanması bizim konser verdigimiz sırada gerçekleşti ve o devrenin zaten bozuk geldigi falan söylendi.Yani bu işi düzenleyen ne yapsın.Bence eleştirilerimizi yaparken biraz daha ılımlı yapalım gerçekten ellerine saglık cok mükemmel bir ses düzeni yoktu fakat bence imkanların el verdigi ölçüde getirilebilecek iyi bir tesisattı.
Nevergod sadece senin şahsına yapılan bir eleştiri degil bu bizim izleyicimiz kesin yargılıdır dinlemeden etmeden böyle eleştiriler yaparlar.
Bu kadar laftan sonra görüşelim desem hattittir lan bu ne görüşecem ben senle deme.Sen uygun bi zamanda sana özelden attıgım teli ara benim içinde uygunsa kesin görüşürüz.Asıl tartışılacak konu i.i.b.f.nin boktanlıgı ama o işin işte kesinlikle çözümü yok.![]()
Hadi kendine iyi bak görüşmek üzere hoşçakal
hjm ben saygı duyuyorm benim arkadaşım ozan bu iş için ne kadar emek harcadı bilemezsin biz ikincisi olsun die yardırırken sponsorların yaptıkları ayrıca sanki biri megadeth biride slayer sahne paylaşamayan grup kavgaları atılan kazıklar felan felan hjm bende müzisyenim ikincisine katkı da bulunmak için yardırırken neler oldu neler.birileri sahneyi toplarken onu bunu aşıran tipler n kadar zarardayız anlatamam ben de bilirim bu tarz organizasyonların ne engellere takıldıını.ama biz bunları aşmak için birilerini destekliyoruz..üzüldüm yorumuna ne diyim..ben napiyim o zaman bende bayanım ve bi bayan grubum bizi etek altı islemek için geliolar saygısızlıklar diz boyu..amaç müzik paylaşmak nme olursa olsun sonsuz saygım var..
bu arada unutmadan siz çalarken sanırım death çalıodunuz pogoya daldım fakat bıçak varmış adamda bundan sora hayat sigortası isticem...![]()
bu akşam Lethe Rock Bar'da şahsımıza yapılan terbiyesizlikten dolayı ben ve arkadaşlarım olarak bir daha asla gitmeme kararı aldık,kınıyorum.
noldu ki??
Nevergod;
Öncelikli pogoda yer alıp destek verdigin ve etek altı fırsatı gözleyen tiplere katkıda bulundugun için teşekkür ederim.
Aslında sende bir müzisyen olarak organizasyonlarda kaynaklanan sorunların bi çogunu farketmişsin.Yapacak fazla bir şey yok bu insanlara daha fazla organizasyon düzenleyip olayın boyutunu daha iyi anlamalarını saglamak bence.
Her neyse ben seni kıracak üzecek bir şey yapmadım.Fikirlerimiz sadece çakıştı hepsi bu yani.Sonuç olarak sende kendi fikrini söylemişsin sonuna kadar saygı duyuyorum tabiiki...
Hadi hoşçakal şimdilik
ESKISEHIRRRRRRRRRRRR ölduk mu yaw.
öldük valla
picolo,nam-i diğer pianomuzda yalan olmuş,duyduğuma göre...geçen arkadaşlar gitti; of aman nalan çalıyorlarmış artık...sokağa çıkıldımı gidilecek yer kalmadi mk ![]()
valla ben bıktım zaten Eskişehir'den biraz da,3 sene yetti bana...
öldük vallapicolo,nam-i diğer pianomuzda yalan olmuş,duyduğuma göre...geçen arkadaşlar gitti; of aman nalan çalıyorlarmış artık...sokağa çıkıldımı gidilecek yer kalmadi mk
valla ben bıktım zaten Eskişehir'den biraz da,3 sene yetti bana...
bana da 2 sene yetti.daralıyorum, patlıyorum artık burda...
evet picolo iptal!ama hakediyoruz ya biz bunu,bomboştu son zamanlar...
tamam!"kesmiyo" dersin,"küçük mekan" dersin,vs. vs. dersin anlarım.ama o mekana gidip varlığını göstermeden paralı bi gebeşin sana yatırım yapmasını nasıl beklersin?yoksa bir "yaşlı delikanlı" mı bekliyorsun zamanında böyle yaşamış,o günlere özlem duyan?bi de üstüne parası olan...
neyse ya,üstüne çok fazla konuşmanın anlamı yok sanırım.herkes takılıyo kafasına göre zaten...
bende gelcem bende gelcem bu puanla seneye ordayım ![]()