Forum
anadoludayım neyseki iibfde değilimsende anadolu da mısın wampirella?iibf de wardı birileri ama???
yoksa bile aynı kampüsteyiz.olaya bu yönden bak bi de
sen güzel sanatlar da mısın?
resim tanıdık geldi dee ondan sordum...
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
slm anadoludaki rock kulubune nasıl üye olabilirim
git çağan yada mutluyu bul iktisadi ve idari bilimleri fakültesindeslm anadoludaki rock kulubune nasıl üye olabilirim
ama rock etkinlikleri,80 ler yada elvis presley ... geceleri için ve rock gruplarının (genelde mavi sakal mor ve ötesi tarzı)kampüse getirilmesi için çalışacaksan ne mutlu tam sana göre
ama ben metalciyim oraya haşin metalciler gelicek eskişehiri wackene çevirecez kampüse six feet underi getirtecez herkezi metalci yapacaz dersen hiç gitme boşuna
ewet güzel sanatlardayım.![]()
kesinlikle doğru tipleri görsen rock klübü kapatılsın artık dersingit çağan yada mutluyu bul iktisadi ve idari bilimleri fakültesindeslm anadoludaki rock kulubune nasıl üye olabilirim
ama rock etkinlikleri,80 ler yada elvis presley ... geceleri için ve rock gruplarının (genelde mavi sakal mor ve ötesi tarzı)kampüse getirilmesi için çalışacaksan ne mutlu tam sana göre
ama ben metalciyim oraya haşin metalciler gelicek eskişehiri wackene çevirecez kampüse six feet underi getirtecez herkezi metalci yapacaz dersen hiç gitme boşuna
ewet güzel sanatlardayım.
.................
Filiz Akın yarın Anadolu Üniversitesi sinema günlerinde DUYURULUR....
kor olmusum koskoca anadolu yazısını gormedım ve yuh dedim nasıl acılmamıs tam acıyordum ki
gordum..
bu arad selam herkeze
ben iibf denim.kahrolsun böyle fakülte!...
kimse yok ya metal dinleyen... ![]()
yok fink de ordaydı herhalde.
yannız deilsindir.
yalnızlık ne kötü![]()
Eskişehire selam tikilerie ölüm clubberlar gebersin draco selam bu arada
ya bi metal müzik klübü kurulamaz mı bu okulda?çok ii olur ya...
abi bende anadolu iktisattayim aciyin bize ben iktisatçı olmak istemiyorum cıkarın beni buradan