İçeriğe geç

Forum

ANADOLU ÜNİVERSİTES...

Bildirimler
Tümünü temizle

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

453 Gönderiler
88 Üyeler
0 Reactions
109.9 K Görüntüleme
metalist999
(@metalist999)
Gönderiler: 74
Trusted Member

Gönderen: @melokai
Ya merak ettim bizim okulun rock topluluğu bi halt yapmıyomu yoksa yapıyoda benimmi haberim olmuyo??? Festival, konser falan fıstık yokmu hiç bişey yaa!!!!!

Melokai,sanırım ilk senen ilk senen eskişehir'de.geçen seneki halime benzettim çünkü seni,bi arayış var...

ama aradığını bulabileceğin yer sanırım rock topluluğu diil.çok bi halt olsalardı eskişehir'in rock müzik adına en berbat seneyi geçirdiği geçen sene bişeler yapıp durumu çevirirlerdi,ama yapmadılar.yanlış hatırlamıyosam bi elvis gecesi mi ne yaptılar,bi de bahar şenliklerine "manga"yı getirdiler...

ayrıca şöle de bi durum var. -bunu gelsin rock klübünden bi arkadaş cevap versin,polemik olsun diye yazmıyorum...- bazı topluluklar içinde -ki genelinde- amaçları farklı olan şahıslar bulunabilir.ya da toplulukta bulunmalarının ağır basan başka bir amacı da(topluluğun amaçları dışında) olabilir...

lolita fantezisi olan bi ilkokul öğretmeni düşünün.öğretmen sınıfta yöneticidir,öğretmenliğini yapar.ama bir taraftan da kendini o küçük kızları düşünmekten alıkoyamaz...

çok dolaylı oldu belki anlatım ama idare edin... :wink:

ayrıca daha çok sorun vardır belki,ya da ii etkinlikler de olmuş olabilir.ama benim aklıma gelen şimdilik sadece bunlar...

bi de şöle düşünün!çok ii bişe yapmış olsalardı birilerinin aklında kalırdı dimi.ama son 2 seneden bahsediyorum,bana kimse gelip de fi tarihinden kalma örnekler vermesin...

Gönderildi : 15/12/2005 3:08 pm
quicksand
(@quicksand)
Gönderiler: 364
Reputable Member

Yılbaşına kadar bir etkinlikleri yok.Vizeler finaller de yakında olacağı için ki bunlara bayram tatili ve yarıyıl tatili gireceği için uzun bir zaman birşey olmayacağı kesin.

Gönderildi : 16/12/2005 3:08 pm
(@vandal)
Gönderiler: 3
New Member

Eskisehiri seviyorummmmmmmmmmmmmm..............Yuppiiiiaaaaaa

Gönderildi : 17/12/2005 12:02 am
Melokai
(@melokai)
Gönderiler: 22
Eminent Member

metalist999 öylede denebilir hocam :) ama konser yada etkinlikler iiçin ankaraya gitmekten sıkıldım!! Hayır yoksa bütür şeylerle uğraşmıyan bari uğraşıcak gönüllü bi topluluk oluşturalım ya!! Ben Eskişehiri böyle bilmioydum :) Lethe ve Picolodan başka düsgün bar ertden başkada istediim gibi kafe bulamadım!! Neyse umarım ileriside aynı olmas :)

Please god take me!!!!

Gönderildi : 19/12/2005 4:13 pm
Lilith_13
(@lilith-13)
Gönderiler: 13
Active Member

haagenti:

iletişim fakültesindeki tek metal dinleyen adam benim

Önümüzdeki sene mezun fln olmuyosan, iletişim fakültesine gelicem, yalnız kalmamış oluruz o zaman;}

GüzéLDiLi GéçMi$ ZaMaNLaRı Dü$ünüyoRuM; CüMLéLéRiM öZnésiZ..

Gönderildi : 19/12/2005 4:14 pm
Melokai
(@melokai)
Eminent Member

hehehhe :) hedef kesin diosun yane :P

Please god take me!!!!

Gönderildi : 19/12/2005 4:19 pm
(@keremgoktay)
Gönderiler: 93
Trusted Member

Gönderen: @melokai
metalist999 öylede denebilir hocam :) ama konser yada etkinlikler iiçin ankaraya gitmekten sıkıldım!! Hayır yoksa bütür şeylerle uğraşmıyan bari uğraşıcak gönüllü bi topluluk oluşturalım ya!! Ben Eskişehiri böyle bilmioydum :) Lethe ve Picolodan başka düsgün bar ertden başkada istediim gibi kafe bulamadım!! Neyse umarım ileriside aynı olmas :)

ya sanki ben bu sahneleri bi yerden hatırlıyorum... :)

Gönderildi : 19/12/2005 11:52 pm
metalist999
(@metalist999)
Trusted Member

üstteki yazı bana ait... :idea:

Gönderildi : 20/12/2005 12:06 am
Melokai
(@melokai)
Eminent Member

ii o zaman ya demekki benden kaynaklanan bi sorun deilmiş :P

Please god take me!!!!

Gönderildi : 20/12/2005 12:21 am
melyche555
(@melyche555)
Gönderiler: 72
Trusted Member

ben sizi dinledikten sonra insanların dış görünüşünün aslında gerçeği yansıtmadığını anladım.nie die sorarsanız geçen ay anadolu üniv.e geldiğimizde bir sürü metalci rockcı gördüm.ordaki insanların bundan ibaret olduğunu düşündüm ama yanılmışımm..ama maddi olarak üniv.in imkanları gayet iiyidi.

çok sürtme,forumlara çok takılma,istanbul a da çok alışma dedi ABİM:p

Gönderildi : 25/12/2005 4:03 pm
metalist999
(@metalist999)
Trusted Member

Gönderen: @melyche555
ben sizi dinledikten sonra insanların dış görünüşünün aslında gerçeği yansıtmadığını anladım.nie die sorarsanız geçen ay anadolu üniv.e geldiğimizde bir sürü metalci rockcı gördüm.ordaki insanların bundan ibaret olduğunu düşündüm ama yanılmışımm..ama maddi olarak üniv.in imkanları gayet iiyidi.

işte olay zaten burda düğümleniyo!yeni gelenler ne görmek isterlerse onu görürler.ama kaldığın süre uzadıkça daha objektif bi bakış açısına sahip olmaya başlarsın ve daha geniş görürsün etrafı.ve maalesef daralmaya başlarsın!..

çünkü hareket alanının aslında ne kadar kısıtlı olduğunu farkedersin,insanların kendilerini kandırdıklarını görür ve çıldırırsın...

bu arada bazılarının da seni kandırmaya çalıştığını görürsün.o gördüğün tiplerin belki de büyük bölümü buna dahildir.sahte kimliklerin şehri eskişehir!...

Gönderildi : 25/12/2005 5:17 pm
DEATHSOUL
(@deathsoul)
Gönderiler: 2
New Member

slms bende aekdeim arklar yaw iktisat fak de umarım bı gün bi yerlerde görüsürüz msn i olan arklar eklesin ler beni konusalım tanısalım msn:[email protected]

Gönderildi : 26/12/2005 12:17 am
arien
(@arien)
Gönderiler: 56
Trusted Member

insanlar evinde oturup müzik dinlemeyi tercih ediyo...bu ev kiralarında, bu kosullarda, hele su aralar bu soguklarda.
sosyal hayat sıfır bi dolu konser var gitmek istiyosun ama para yok.....
bide internet varsa pc basına baglıyo.....

esk de kaç senedir rock bar yok diye aglanıyoduk bu sene patladı ne iş anlamdım....yeni acılan barların hepsi nerdeyse rock uzerine....

bu arada fii tarihinden kalma bi ornek aklımda yok.ben hatırlamıyorum..
sadece bahar senliklerinde muzik kulubuydu sanırım ayarladıgı bi rock konseri olmustu okulda grubu olanlarla iibf nin anfisinde. zaten o seneden sonrada yunus emrede konserler yapılmıyo artık rektorluk sagolsun.
bide 3-4 yıl once esk ortamları daha iyidi....dısarlarda takılırdı millet porsuk kenarına oturup içmek...ya of ne guzeldi yılbasında porsuk kenarı kaynıyodu herkes dısardaydı....içiyodu sarhostu..12 oldugunda ıslıklar yukselmişti....(2001 den 2002 ye gecerken :) ) anılarım depreşti :)

luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg

Gönderildi : 27/12/2005 4:18 am
Black_knight
(@black-knight)
Gönderiler: 45
Trusted Member

Anadolu ing öğretmenliğinde okuyan varmı?

-BLACK KNIGHT-Better to fight for something than live for nothing

Gönderildi : 28/12/2005 4:06 am
iRoNcLaD
(@ironclad)
Gönderiler: 3411
Famed Member

yılbaşı gecesi nabiosunuz Eskişehirde ?

Gönderildi : 28/12/2005 5:23 am
Sayfa 18 / 31
Paylaş: