Forum
niye şikayet ediyosunuz. siz değilmisiniz üstüne askılı siyah badi ya da dandik baskılı opeth, death (death'e lafım yok tabiiki) tişörtü giyip ortalıkta gezinip metal gecelerinde bol miktarda anathema, naytfiş çaldıran.. forumlar zaten şebnem ferah, evenabilmemne, yok nightwish diye yırtınanlarla dolu onları adam yerine bile koymuyorum. ortalık siz ve sizin gibilerle dolu zaten. azınlık diye bahsedilen rocker tayfa buysa tikiler diye bahsedilenler kim?? uzaktan veya yakından bildiim 3-5 adam dışında kimse yok bana göre. hepsi gotik motik doom ayaklarında. Lemmy'nin dediği gibi " 40ımdan sonra 20 yaşındaki bunalım tayfasına bi tarafımla gülerim" eskişehir de tayfa falan yok. kimse kırılmasın. bu arada iletişimde benden başka metal dinleyen yok diyen minik kardeşime(!?) selam gönderiyorum. döndün mü bakiiim?
valla haklısın ne diim!kişisel savunmaya geçmeye de gerek yok "aman ben böyle diilim" diye.sonuçta azınlık olanın çoğunluğu böyleyse...
dün akşamki ert gecesinden sonra daha da perçinlendi umutsuzluğum.fazla şey beklediğimi düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş...
çünkü bu insanlara verilen şeyler yeterli geliyor,daha fazlasını istemek gibi bi alışkanlığı yok kimsenin."bu kadarı da yeter ya" diyip kendini ortamın akışına bırakıyor insanlar...
bu tür bir ortamda yapılabilecek başka bişe gelmiyor artık aklıma,boşvermekten başka...
bunalım falan diil,sadece gözlemlerim sonucunda ortaya çıkan sonuç...
forumu yukarı tasıyalım yok mu kimse.
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
"Lethe" Rock Bar'imiz acilmistir .. harbiden saglam bi mekan oldu, herkes enazindan bi ara ugrasin derim.. Sonra yorumlarinizi bekleriz . Tabi desteklerinizi de!! Acan arkadaslar cok fedakarlik ve ozveri gosterdi, sonucta metal muzik calan ender mekanlara bi yenisi daha eklendi ve cok da hos oldu ..
Yer: migrosun arka sokagi, harabe cafenin karsisi, kosedeki 3 katli bina ..
bu memlekette hiçbişey doğru düzgün olamaz mı. therion imza ve söyleşisi berbattı. çevirmen ne türkçeye çevirebiliyo ne türkçeyi çevirebiliyo. kendi konuşuyo kendi duyuyo falan.. adamlar (therion) resmen bitse de gitsek gibi bakıyolardı. zaten yerlerine oturdular adamlara bi hoşgeldin demeden evet soruları alalım dediler. gerçi banane theriondan amaaaan.
AGAINST ALL AUTHORITY
"Lethe" Rock Bar'imiz acilmistir .. harbiden saglam bi mekan oldu, herkes enazindan bi ara ugrasin derim.. Sonra yorumlarinizi bekleriz . Tabi desteklerinizi de!! Acan arkadaslar cok fedakarlik ve ozveri gosterdi, sonucta metal muzik calan ender mekanlara bi yenisi daha eklendi ve cok da hos oldu ..Yer: migrosun arka sokagi, harabe cafenin karsisi, kosedeki 3 katli bina ..
valla arkadaşlar böyle mekanlar desteklenmeli!buralar iş yapmazsa dönerler yine eski hallerine,biz de dımdızlak kalırız ortada eskisi gibi...
arada bir de olsa gidin.hatta hep beraber bile gidebiliriz,isterseniz tabi...
gittim geçen çok eğlendik.80 milyon hesapla çıktım bi world puan vermediler ![]()
Lethe gerçekten iyi oldu..
Eski baraka yeniden açılmış dediler rock bar olarak var mı bi bilginiz
Lethe gerçekten iyi oldu..
Eski baraka yeniden açılmış dediler rock bar olarak var mı bi bilginiz
biz de duyduk da oyle bisey, bizzat gittim baktim yok yani.. yalan ..
Muhabbete balıklama dalıyım bari bende
madem başlık anadolu üni bende anadoludanım!!! Bu arada Lethe harbiden sağlam olmuş!! Çanakkale gibi bi yerden sora böle bi bar bulmak gözlerimi yaşarttı
Bide baraka sanırım zıbar olmuş ama emin deilim!
Please god take me!!!!
Bunu nereye yazcaımı şaşırdım bende beni en çok ilgilendiricek bölüme yazmaya karar verdim! Ocak ayında bi Haggard konseri olucaını duydum! Hatta Haggardın sitesindede gözüküyo bununla ilgili bi bilgisi olan varmı?
Haberin linki : http://www.haggard.de/eng/termine/tourdaten.php
Please god take me!!!!
haggard konseri şubat ayında benim bildiim kadarıyla ama eskişehire gelmicekler...19 arlıkta(18de olabilir) doors ta to die for konseri olucak...ayrıca mart ayında opeth gelicek istanbula ve izmire....geçen hafta letheye gittim bende ve çok hoşuma gitti benimde...güzel olmuş....
There is no sadness without joy and there is no joy without pain!!!
Piranha bas gitar...Eskişehir..
xwayz hocam sitenin linkini verdim ordan bak işte tarihe
gün deiştirilmiş öle yazıyo yanında ama 1 aydan az bi zaman kaldı ve ben hiç bi yerde mekan ve biletle ilgili bişey bulamadım!!!!
Ya merak ettim bizim okulun rock topluluğu bi halt yapmıyomu yoksa yapıyoda benimmi haberim olmuyo??? Festival, konser falan fıstık yokmu hiç bişey yaa!!!!!
Please god take me!!!!
Valla şuanda birşey yok gözüküyor ya da benim haberim yok...
yolarını özledim okulun valla
Toplantı ya oldu ya da olacak bu aralar..Koptum ben de klüpten..Sanırım To/Die/For imza günü olacaktı,yapılacak mi,bir fikrim yok...Tamamen ERT ile ilgileniyorum artık.Ama bu ay Rock Klübünün dergisi çıkacaktı,ona da ne oldu bir fikrim yok...