Forum
arkadaşlar yakında sanırım ekim gibi bi konser düşünüyoruz.ama ben sadece gruplarla ilgilencem.yer olayı halledilcek.şimdiden bi grup hazır.tarihe göre 2-3 weya 4 grupla da görüşüldü.eğer zaman sorunu olmazsa onlarda yer alacaklar......
bilginize
Dusunuyoruz derken kim yani sizler?? hangi cati altinda? yoksa bireysel mi
yer sorunu hallolduktan sonra bilgilendircem........
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
haklı olduğunu düşünüyorsan derdini küfürsüz anlatmayı dene derim önce.
Sütten çıkmış ak kaşıklarız hepimiz oyle degil mi küfür etmek sanki illegal bir olaymış gibi davranmayın...
sadece forum kuralları var o kadar.
Kurallar boyle, kurallara uymicam diyen ki$iler lutfen foruma giri$ yapmasinlar...
şu konser furyası bi bitsin inşallah kasım-aralık gibi yine güzel bir organizasyon düşünüyoruz Eskişehir'de.
alın size alternatif picola rock bar acmıs. önünden gecerken gordum. kalabalık oluyortmus sanırım.
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
ewet mükemmel olmas da gayet güzel.en azından hiç yoktan iyi.....
draconian
Merhaba buraya yeni geldim umarım beni yadırgamazsınız...
arkadaşlar bu sene ortam daha bi kötüleşmiş gibi geldi bana,siz ne dersiniz?...
ya dur bi daha kaç gün oldu millet geleli okul açılalı...bu kdr olumsuz olma
(pollyanna)
there is no trace of me in their altered blueprints of life..
ya dur bi daha kaç gün oldu millet geleli okul açılalı...bu kdr olumsuz olma(pollyanna)
bazen balık baştan kokar...
ne gordunde daha kotu diyosun??
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
sokakları gördüm,yetmez mi?
bilmiyorum,belki de yanılıyorum ama...umarım yanılıyorumdur...
haklı...seneler geçtikçe kötüye gidiyor Eskişehir ortamı...yalan mı...5-6 sene öncesini bilen konuşsun lütfen,Eskişehir'e ''rock city'' dendiği yıllardan bahsediyorum..Şuan ne mi var ; okul ve ortamlarda tikky - alternatif tayfanın rekabeti var,ortalıkta sadece bunlar geziniyor...Rocker tayfa tamamen azınlık oldu...Virüs gibi çoğalıyor tikky gençlik Eskişehir'de maalesef...
haklı...seneler geçtikçe kötüye gidiyor Eskişehir ortamı...yalan mı...5-6 sene öncesini bilen konuşsun lütfen,Eskişehir'e ''rock city'' dendiği yıllardan bahsediyorum..Şuan ne mi var ; okul ve ortamlarda tikky - alternatif tayfanın rekabeti var,ortalıkta sadece bunlar geziniyor...Rocker tayfa tamamen azınlık oldu...Virüs gibi çoğalıyor tikky gençlik Eskişehir'de maalesef...
hislerime tercüman...derler ya,o durum...
böle giderse ben burda kafayı yerim... ![]()