Forum
Craven13 yeri gelmisken kutahyayi kazanmissin hayirli ugurlu olsun...Bu sene seninle daha fazla temasa gecmemiz gerekecek detaylari daha musait bir ortamda tekrar konusuruz...Orada bi arkadas sana en yakin zamanda telefon ile ulasacak ve konuyu biraz daha acarak seni bilgilendirecek...İnsallah isim olmazda bende aranizda bulunurum...Kendine iyi bak dostum...
ne ert gecesi yaa b*k gibi aynı şarkıları çalıp çalıp duruyolar.sözüm yeni geleceklere eskişehirde altında ert imzası olan gece görürseniz boşverin.gidin doorsun perşembe pazar akşamlarına ondan iyidir!!!
Craven13 yeri gelmisken kutahyayi kazanmissin hayirli ugurlu olsun...Bu sene seninle daha fazla temasa gecmemiz gerekecek detaylari daha musait bir ortamda tekrar konusuruz...Orada bi arkadas sana en yakin zamanda telefon ile ulasacak ve konuyu biraz daha acarak seni bilgilendirecek...İnsallah isim olmazda bende aranizda bulunurum...Kendine iyi bak dostum...
saol fight club tamam arasın hle meraklandım iice
asit sağanakları...
ne ert gecesi yaa b*k gibi aynı şarkıları çalıp çalıp duruyolar.sözüm yeni geleceklere eskişehirde altında ert imzası olan gece görürseniz boşverin.gidin doorsun perşembe pazar akşamlarına ondan iyidir!!!
yazdıklarına asla katılmıyorum..şunu da belirteyim; istanbul'da bile istediğin bara vs yere git artık her yerde aynı şeyler çalıyor..aynı şeyler diyosun ve doors un pazar günlerini övüyosun o daha ilginç !! doors açıldığı günden beri her pazar aynı şeyleri yapıyor esas..ert ile kıyaslancak birşey zaten deil çünkü doors un yaptığı rock gecesi falan deil !! Ert elinden geleni yapmaya çalışıyor,bence çok da iyi ediyor,Eskişehir'de olduğum sürece destekçileriyim.
neden aynı şarkıların çaldığını kısmen açıklayabilirim...ertx.com da isteyen istek yapabiliodu ve istenen şarkılar çalınıodu...bu yüzden istenen şarkılar başka bir ert gecesinde tekrar istenirse aynı şarkılar çalınıodu...ama metal gecelerinin birinde istek alınmamıştı ve ogece katılımda çok azdı dierlerine göre ama çok daha keyifliydi...daha önce çalınmayan şarkılar çalınıp vidyolar gösterilmişti...bu arada ert ye alternatifler mutlaka olmalı...eskişehir gibi bi şehirde böyle şeylere daha çok ihtiyaç var...bu müzik adına her türlü olayda elimden geldiğince yardımcı olabilirim...ne ert gecesi yaa b*k gibi aynı şarkıları çalıp çalıp duruyolar.sözüm yeni geleceklere eskişehirde altında ert imzası olan gece görürseniz boşverin.gidin doorsun perşembe pazar akşamlarına ondan iyidir!!!
There is no sadness without joy and there is no joy without pain!!!
Piranha bas gitar...Eskişehir..
Elimde olmadan konusmanın bu boyutunda devreye girmek zorundayım...ERT'de bir zamanlar yönetici kimliği ile yer aldım...Hakedip etmedigim kimseyi ilgilendirmez.Fakat durumun aslında düşündügünüzden ote bir şey oldugunu dile getirmek istiyorum...Neden orada olmadıgımı merak edenler varsa tamamen hiyeraşik düzen karşıtı bir yapım olması dolayısıyladır...Eğer ERT'yi degerlendireceksek bunu bence tarafsız yapmalıyız...Arkadas yanlısı bir tutum sergilendigini goruyorum...Eskişehirin a.q. taaaa dibine hemde...Maslow pasif insanlar için bir teori ileri sürmüş ve bu şu anki kosullarda bakıyorumda neredeyse %99umuzu kapsıyor...Kimsenin bir topluma ait olması gerekmez...Madem klişe müzikler çalınıyor siktirolup gidersin kimsenin inan umrunda olmaz...Evinde istedigin albümü al dinle...ne ert gecesi yaa b*k gibi aynı şarkıları çalıp çalıp duruyolar.sözüm yeni geleceklere eskişehirde altında ert imzası olan gece görürseniz boşverin.gidin doorsun perşembe pazar akşamlarına ondan iyidir!!!
yazdıklarına asla katılmıyorum..şunu da belirteyim; istanbul'da bile istediğin bara vs yere git artık her yerde aynı şeyler çalıyor..aynı şeyler diyosun ve doors un pazar günlerini övüyosun o daha ilginç !! doors açıldığı günden beri her pazar aynı şeyleri yapıyor esas..ert ile kıyaslancak birşey zaten deil çünkü doors un yaptığı rock gecesi falan deil !! Ert elinden geleni yapmaya çalışıyor,bence çok da iyi ediyor,Eskişehir'de olduğum sürece destekçileriyim.
Eskişehir toplanmaya giderken bir de baktımki hala ERT tartısılıyor...Birşeyler yapacaksanız birlik bütünlük saglayın...Yoksa akvaryumdaki balıgın sessiz çıglıklarını kimse duyamaz....
Teşekkürler...
Craven13 kütahya'da seni arkadasım buldugunda gereken bilgiyi verecek...Bu sene gerçekten yararlı gececek...
İnşallah fight club bu sene çok şey yaparız bağlantıyı koparmayız kesinlikle... ![]()
asit sağanakları...
iyiki bi üniversitelisiniz he![]()
arkadaşlar yakında sanırım ekim gibi bi konser düşünüyoruz.ama ben sadece gruplarla ilgilencem.yer olayı halledilcek.şimdiden bi grup hazır.tarihe göre 2-3 weya 4 grupla da görüşüldü.eğer zaman sorunu olmazsa onlarda yer alacaklar......
bilginize
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
arkadaşlar yakında sanırım ekim gibi bi konser düşünüyoruz.ama ben sadece gruplarla ilgilencem.yer olayı halledilcek.şimdiden bi grup hazır.tarihe göre 2-3 weya 4 grupla da görüşüldü.eğer zaman sorunu olmazsa onlarda yer alacaklar......
bilginize
Dusunuyoruz derken kim yani sizler?? hangi cati altinda? yoksa bireysel mi
baslasın ert geceleri gidelim bizde.müzik dinleyelim esk. bi ora kaldı metal çalan ne yazık ![]()
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
ya doors gecelerini öven kim? ben ert gecesinin ne kadar kötü olduğunu anlatmak için öyle yazdım soft dinlediğim için değil! ne derseniz deyin ert geceleri gayet sıkıcı o gecenin başka alternatifleri olsa iyi olduğunu düşünmezdi kimse!ama maalesef sadece o var ve insanlara iyi geliyo!(bu arada iRoNcLaD anlamada bi kıtlık yaşamış sanırım!!!o yazıdan doors gecelerinin iyi olduğunu çıkartmak hakkaten kolay bi iş değil![]()
evet,alternatifler olsa belki güzel gelmicek ama alternatiflerin olması ister istemez ert'yi daha iyi şeyler yapmaya itecektir...bu açıdan ben her türlü oluşuma destek veriyorum...
There is no sadness without joy and there is no joy without pain!!!
Piranha bas gitar...Eskişehir..
Elimde olmadan konusmanın bu boyutunda devreye girmek zorundayım...ERT'de bir zamanlar yönetici kimliği ile yer aldım...Hakedip etmedigim kimseyi ilgilendirmez.Fakat durumun aslında düşündügünüzden ote bir şey oldugunu dile getirmek istiyorum...Neden orada olmadıgımı merak edenler varsa tamamen hiyeraşik düzen karşıtı bir yapım olması dolayısıyladır...Eğer ERT'yi degerlendireceksek bunu bence tarafsız yapmalıyız...Arkadas yanlısı bir tutum sergilendigini goruyorum...Eskişehirin a.q. taaaa dibine hemde...Maslow pasif insanlar için bir teori ileri sürmüş ve bu şu anki kosullarda bakıyorumda neredeyse %99umuzu kapsıyor...Kimsenin bir topluma ait olması gerekmez...Madem klişe müzikler çalınıyor siktirolup gidersin kimsenin inan umrunda olmaz...Evinde istedigin albümü al dinle...ne ert gecesi yaa b*k gibi aynı şarkıları çalıp çalıp duruyolar.sözüm yeni geleceklere eskişehirde altında ert imzası olan gece görürseniz boşverin.gidin doorsun perşembe pazar akşamlarına ondan iyidir!!!
yazdıklarına asla katılmıyorum..şunu da belirteyim; istanbul'da bile istediğin bara vs yere git artık her yerde aynı şeyler çalıyor..aynı şeyler diyosun ve doors un pazar günlerini övüyosun o daha ilginç !! doors açıldığı günden beri her pazar aynı şeyleri yapıyor esas..ert ile kıyaslancak birşey zaten deil çünkü doors un yaptığı rock gecesi falan deil !! Ert elinden geleni yapmaya çalışıyor,bence çok da iyi ediyor,Eskişehir'de olduğum sürece destekçileriyim.Eskişehir toplanmaya giderken bir de baktımki hala ERT tartısılıyor...Birşeyler yapacaksanız birlik bütünlük saglayın...Yoksa akvaryumdaki balıgın sessiz çıglıklarını kimse duyamaz....
Teşekkürler...
haklı olduğunu düşünüyorsan derdini küfürsüz anlatmayı dene derim önce.