Forum
TBA=to be announced demekmiş.(çevirisini yapmiim,ukalalık gibi olmasın...
)
neresi olur ki acaba?çok da kalabalık olur ya(umarım)!bursa,kütahya,ankara,vs. hepsi esk.e gelir...
hakkaten süper olcak... ![]()
arkadaşlar Therion 10 kasımda eskişehir'e geliyomuş,ne diyosunuz?...
askere gitmeden önceki son konserim olabilir diorum
aman çok üüzüldüm
istanbuldan dil uzatma.........koparırım
tabi kalabalık olur.cevre illerden esk. ye gelir millet ben herkese yaymaya basladım
, bilenler bilmeyenlere anlatsın..10 kasım süpper olcak
madem belli değil ozaman herzamanki gibi doors yada hayalde olur.
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
tabi kalabalık olur.cevre illerden esk. ye gelir millet ben herkese yaymaya basladım, bilenler bilmeyenlere anlatsın..10 kasım süpper olcak
madem belli değil ozaman herzamanki gibi doors yada hayalde olur.
kapasitesi fazla bi yer lazım.o zaman doors olmalı bence...
ulen bi de ev kirasına bişe dionus istte olsanıs napcanıs sizsu ev kiralarına bişey yapalım isyan cıkaralım,sokaklara dokulelimyoksa ben yemeyip içmeyip bi ev kirası, bi yol parası vermekten bi bok yapamıcam
sentenceeeeeeeed!!!
abi ben itüdeyim ve burdan nefret ötesi ediorm!!igrenc biyer nese zittüret... ama anadolu univ benim gordugum en gusel kampuslu univ bi de ortamı da cogh ii zaten...eskişehir desen tam orenci mekanı kiralar cogh ucuz ist gibi diil ki a.k.
abim nerdeyse beleşe kalıor orda hasan polatkanın dibinde bideH
keşke orda okusaydım diors ama nabalım örenciligh işte...ark var anadoluda bikaçtane grubu vardı lisede metallic ortam da ii dior...orda okuyanları kıskanmıo diilis ha ![]()
sentenceeeeeeeed!!!
ne 200 ya 200 ev buluyosan bizede gostersin git bak bakalım 500 den asagı ev bulcanmı esk. de.
ulan ist. nere esk. nere karşılastırdıgı sehirlere bak ya.arkadasım ortakoyde 450 ye oturuyo deniz dibinde ben o kadar kira veriyorum esk. de.yol parası da ayrı bi olay zaten.
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
walla en kebab ben yaşıyorum heralde şu memlekette aman nazar değmesin..Okuluma da aşığım bu arada ![]()
ya şu therion un esk e geldiğinden emin olan var mı?bnce yok..çünkü ist ve izm de konserler..?
there is no trace of me in their altered blueprints of life..
therion offical sitesine bakarsan confirme edildiğini görürsün Eskişehir için konserin. sadece yer belli değil..çok da alternatif yok zaten yer için..hayal ya da doors olur ama bence hayal de olacak.
10 mesaj uste bakıp aynı muhabetin gectiğini görüp verilen linke tıklasan daha kolay olur!!!!
luis royo
abi ben itüdeyim ve burdan nefret ötesi ediorm!!igrenc biyer nese zittüret... ama anadolu univ benim gordugum en gusel kampuslu univ bi de ortamı da cogh ii zaten...eskişehir desen tam orenci mekanı kiralar cogh ucuz ist gibi diil ki a.k.abim nerdeyse beleşe kalıor orda hasan polatkanın dibinde bideH
keşke orda okusaydım diors ama nabalım örenciligh işte...ark var anadoluda bikaçtane grubu vardı lisede metallic ortam da ii dior...orda okuyanları kıskanmıo diilis ha
ya muhabbeti dağıtıyo gibi olcam ama sen ne zaman geldin eskişehir'e en son dostum?ben burdaki emlak piyasasını alt üst ettiği söylenen biri olarak o fiyata ev göremedim açıkçası bulunduğumuz zaman diliminde.sen de sölüyosun bak,abin!kim bilir kaçıncı senesi...ki bu fiyatların son 2 yılda böyle olduğu söleniyo.valla ben zemininde parke olmayan evde 550ye oturuyom.ben keriz miyim bu durumda?olabilir,ama daha uygununu bulamadım açıkçası.gerçi buldum!kızılcıklıda batı yakasının en üst katı,adalara bakan tarafta 450ye bi yer vardı.bi odası ve mutfağı karanlık,mutfağı haşat ayrıca.böcekler geziyodu!camlar tek cam ve en önemlisi çatısı akıyo.valla evden yeni çıkan elemanlarla konuşmasam tutcaktım o evi keriz gibi.bi de ev sahibi elemanlara evi boyatıyodu akma izleri fln görünmesin diye...
durum bu yani dostum!ben de olay çok,doluyum anlican.daha fazla boşalıp sizi de sıkmiim en iisi... ![]()
Parası olan 550'yede kalabiliyor.Biz garibanlar ne yapalım.Şu anda hiçbir güvencem olmadan geliyorum yemişim yaa umrumdada degil.Bütün param RockRepublic'te gitti...IronClad Bu arada selam seni burada gormek sevindirici...Discman'in hala cok iyi durumda
Hoşçakalın...
arkadaşlar Therion 10 kasımda eskişehir'e geliyomuş,ne diyosunuz?...
askere gitmeden önceki son konserim olabilir diorum
aman çok üüzüldüm
istanbuldan dil uzatma.........koparırım.............
pışıkkkkkkkkkkkk
misafirler konusuyo....kimsin sen çık dısarı ![]()
luis royo