Forum
özgür basın gibi şarkılar yapan emperyalizim karşıtı fakat
Rock'n'Coke da sahne alan beş para etmez .. coçuklarının kurmuş olduu punk grubu. ![]()
rashit 2000 yılında biryerden elime geçen telaşa mahal yok albümuyle tanıdığım vokal hariç (söz tavır sahne vsvs...) sevdiğim çok iyi cover yapan sözleriyle emperyalizm ve savaş karşıtı geçinen ama rock'n bok a çıkacak kadar paracı bir grup hala dinlerim ama sevmem (nasıl oluyor ben de anlamadım)
ört kıcını orospu....![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
rock n coke 2005 te onlar sahnedeyken ben koşede bira ıcıyodum.. bı halt anlamadım ama dınazor vs. dinlerız hala
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=rashit
bakınız ek$i ![]()
![]()
| www.doguhan.net | Copyright since 2003
YANİ 10 YILLIK THRASH METALCİ Bİ ADAMA PUNK MÜZİĞİ SEWDİRDİLER YA HELAL OLSUN!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
basit
rock n coke ta elektirikleri felan kesildi çokk komikti hoca yaaa her neyse zaten baya b geç başladılar konsere....
dinazor a bitiorm ya süper bi şarkı
adam çok normal sözler sölüomuş gibi
sölüo we çok ii bi wokal ayrıca
dinazor diorum baska bişi demiorum..eelenceli ama sadece o kdr...
bu sarkıyı o aralar kavgalı oldugumuz aarkadasım bana dinlemem icin önermisti.dinledikten sonra kendisiyle uzun bi süre daha konusmamıstım
nasıl bir akılla yazılmıs bu sarkı sastım kaldım ![]()
dün sevgilimle ayrıldık.bütün gün dinazor u dinledim.huzur içinde uyudum
bazen işe yarıor şarkılar
girsin götüne dinazor taşşağı![]()
www.consumedm.com
dün sevgilimle ayrıldık.bütün gün dinazor u dinledim.huzur içinde uyudumbazen işe yarıor şarkılar
girsin götüne dinazor taşşağı
ilgnç olmalı.. ii ki oturup anathema dinlemedin
hehe hoş laf!!
zuhohohahahahaaadün sevgilimle ayrıldık.bütün gün dinazor u dinledim.huzur içinde uyudumbazen işe yarıor şarkılar
girsin götüne dinazor taşşağı
çok mu zor adlı parçalrnı tiryakisiym son ses kop modunda uçuro of of of of mamamawayy gbi uzayp gdn şakı
Sewgiyi bi kenara atma fuckat onu her zmn tehdit et çnk o bi sahtekardır!!!