İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Mor ve Ötesi

213 Gönderiler
176 Üyeler
0 Reactions
91.3 K Görüntüleme
Fink
 Fink
(@fink)
Gönderiler: 586
Honorable Member
Konu başlatıcı

ZaeL:

populer olmadan sozu dinlenmiyor.bence mor ve otesinin yanlisi,siyaseti amac deil arac olarak kullanmasidir

Siyaseti araç için mi kullanıyorlar ona karar veremiyorum.En eleştirel albümleri ünlü oldular.Galiba siyaseti bol kullanmak işlerine yaradı.Ama dinleyici kısmına bakınca pek de siyasi yönünü takan yok gibi.İşleri güçleri ''haruuuun'' diye bağırmak,çığırmak...

Words escape me when I try to speak

Gönderildi : 23/01/2005 3:55 pm
Lethal_Flame
(@lethal-flame)
Gönderiler: 633
Honorable Member

coca cola nın rock festivaline katıldıkları gün benim için bitmişlerdir kral tv grubu olup çıkmalarıda bunu destekler yanlış anlamayın bu kadar muhalif bi grup olarak kendilerini lanse etmeselerdi başta aldırmaz nerde çıkarsa çıksınlar dinlerdim çünkü gerçekten müzikleri insanı sarıyor ama muhalefet ettikleri düzenin içinde eriyor bu adamlar

Gönderildi : 24/01/2005 5:00 pm
The69EyeS
(@the69eyes)
Gönderiler: 730
Prominent Member

Mor ve Ötesi'ni 2 yıl önce Barışa Rock'ta gördüm. 1 saatlik zamanın 45 dakikasını bütün herşeyi değiştirmekle geçirdiler. Sahne felan. 10 dakka çalışma. Geri kalan 5 dakka da da bir parçayı doğru düzgün çalamadılar. İğrendim açıkcası. Sonra bir daha ne izledim, ne dinledim. Kafam süperdi, akşam 10-11 arasında çıkmışlar ve o güzel zamınımın içine etmişlerdi.

Yakın zamanda konserlerine giden arkadaşlar iyi dediler sahne performansları iyi, geliştirmişler. Ama dinlemek ve izlemek çok fark ediyor. Kendim görüp beğenmeden iyi demem.

Hayat, heyecandan ibarettir.

Gönderildi : 25/01/2005 11:40 pm
cnblbn
(@cnblbn)
Gönderiler: 9
Active Member

piyasa piyasa piyasa
insanlar dünya yalan söylüyoru ilk albümleri sanıyor
we bu arada harun **neymiş

LiVe unTil yoU dİe

Gönderildi : 27/01/2005 4:40 pm
Fink
 Fink
(@fink)
Gönderiler: 586
Honorable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @lethal-flame
coca cola nın rock festivaline katıldıkları gün benim için bitmişlerdir kral tv grubu olup çıkmalarıda bunu destekler yanlış anlamayın bu kadar muhalif bi grup olarak kendilerini lanse etmeselerdi başta aldırmaz nerde çıkarsa çıksınlar dinlerdim çünkü gerçekten müzikleri insanı sarıyor ama muhalefet ettikleri düzenin içinde eriyor bu adamlar

Rock'N'Coke festivalinden bahsediyorsan.Oraya katılmadılar diye biliyorum.Ama katıldılarsa haklısın.Bir sene önce festivale karşı gelip bu sene katılmaları iki yüzlülük.Ama Fanta'dan bahsediyorsan.Orada Harun'un röportajından bir bölüm söyleyeyim.

''Fanta festivalinde doğrudüzgün müzik gitmeyen Diyarbakır gibi yerlere müzik götürdük,Binlere seslendik.Bunu iyi bir sponsor olmadan yapamazdık.Ama Rock'N'Coke'un müzikle alakası yok.Festivalin yıldızı bir şişe...''

Yavaş yavaş eridiklerine bir şey diyemeyecem.Haklısın ne yazık ki.

Bu arada Cansu Dere ile mi berabermiş?Garip.Gerçi o kadın bana gelse bir dakika durmam ya neyse :D

Words escape me when I try to speak

Gönderildi : 28/01/2005 2:29 pm
deLimsi
(@delimsi)
Gönderiler: 48
Trusted Member

son albümü eskilerine göre daha sert ama SIKIYOR insani fazla dinleyince..
ben adamlarin son albümünü konserlerde ezberledim..yani albümü aldigimda albümdeki sarkilari ezbere biliyordum..
o albümdeki tek favorim,beni SIKMAYAN tek sarki "serseri"...

gül kendine...kullandiklari bazi enstrumanlar sarkilari 23 nisan sarkilarina benzetmisti kanimca.ama yine de iyi bir albümdü ve o albümden dikkatimi ceken ilk parca "bazen" olmustu..

birak zaman aksin.bikmadim,usanmadim dinlemekten.sarkilar hic eskimedi.aksine yillandikca güzellesti.

sehir..ilk albüm oldugu icin daha amatörceydi ama en iyi albümlerinden biriydi(digeri de birak zaman aksin).o albümdeki sarkilar gibi sarkilar biraz zor cikar artik mvö'den diye düsünüyorum..

--tasidigin umutlar seni daha derine gömebilir--

Gönderildi : 05/02/2005 11:14 pm
anybody
(@anybody)
Gönderiler: 19
Eminent Member

sarkilar guzel oncekiler vasatin altindaydi ama bu kez astilar kendilerini canli performanslari guzel degil (costuruyolar ama kulak acisindan pek tatmin etmiyo)

gerçekçi ol imkansIzI iste (che) akILLI oL canImI ye (anybody)

Gönderildi : 07/02/2005 2:21 pm
(@unrealdamn)
Gönderiler: 685
Honorable Member

kütahyada konserine gittim yaş oratalaması 15'ti hoş final zamanıydı kimsecikler yoktu :) eski albümlerinden kimse bişey bilmiyoo dünya yalan söylüyoda piyasa oldular en gzel albümleri bence bırak zaman aksın sehir albünündeki yanlız sarkı beni hala etkilerr

:)=

Gönderildi : 07/02/2005 3:26 pm
skuggor
(@skuggor)
Gönderiler: 5251
Illustrious Member

eski albümlerini daha çok seviorum. bu yıl onlar için patlama yılı coşku yıLı olsa da son albümleri bi kaç şarkı öteye gidemio.. bu kadar popüler deilken mor ve ötesi daha güzeldi. en azından daha kaliteli bi kitleye hitap ediolardı. şu an ortaokul talebeleri vs. işi olmuyo açıkcası

silence...

Gönderildi : 07/02/2005 4:09 pm
violetta
(@violetta)
Gönderiler: 187
Estimable Member

bence en iyi ilk albümdü şehir bide lisede dinlerdik küçük şarkıcı ii son albüm için bi yorum yapmak istemiyorum ama tamamen piyasa olmuş neden son eklenen eleman yüzünden yoksa keremde potansiyel wardı! wskiden tutardım ama artık hmmmm bilmiyorum!!

mor gökyüzü lütfeen!!

Gönderildi : 09/02/2005 2:04 am
__dEAdLykISS__
(@deadlykiss)
Gönderiler: 151
Estimable Member

abi şarkılar fln güsel de... canlı performansları irenç ötesi...:D

dEnGeSiZiM BeN KıZıM

Gönderildi : 09/02/2005 8:31 pm
balance
(@balance)
Gönderiler: 951
Prominent Member

ya gül kendine albumleri daha gzel ya

barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!

kardeşimi kaybettim........

Gönderildi : 13/02/2005 9:44 pm
tuonela
(@tuonela)
Gönderiler: 717
Prominent Member

daha mutlu olamam şarkısı çok guzel :)

We all enter this world the same way: naked, screaming, and covered in blood..

Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.

Gönderildi : 14/02/2005 8:50 am
(@btioyo2001)
Gönderiler: 1
New Member

bunların kemancıda çalabilmek için yalvardıkları günleri bilirim... ama iyi gaza geldiler bu günlerde.. sonları hayırlı olsun....

Gönderildi : 17/02/2005 8:28 pm
deserving_of_hell
(@deserving-of-hell)
Gönderiler: 126
Estimable Member

bu kadar piyasa olamayı belki onlarda beklemıyodu ama ne oldu bilmem rock sevmeyen turk halkı arabeskçi kesimi ,popçular tuttular bunları ve tabi ki gercek rock dinleyenlerde hal boel olunca nefret etmeye sevmemeye basladılar

Gönderildi : 18/02/2005 2:18 am
Sayfa 2 / 15
Paylaş: