İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Mor ve Ötesi

213 Gönderiler
176 Üyeler
0 Reactions
91.6 K Görüntüleme
fellantis
(@fellantis)
Gönderiler: 190
Estimable Member

MTV ilk röportajlarından birini onlarla yaptı ve de onların live konserlerini fln ardarda gösterdi bildigim kadarıyla

Gönderildi : 07/10/2007 12:05 am
panik_431
(@panik-431)
Gönderiler: 747
Prominent Member

evet canlı performansları çok iyi değil. harun detone oluyor felan... ama biz yinede herşeyleri ile kabullendik mvö'yü.

I, wanna rock and roll all nite, and party every day

Gönderildi : 05/11/2007 6:21 pm
(@c0rpser666)
Gönderiler: 19
Active Member

Güzel grup

Gönderildi : 30/11/2007 1:04 pm
R-ainmaker
(@r-ainmaker)
Gönderiler: 1398
Noble Member

bence grup kalite olarak güzel sadece piyasa oldular o kötü yani yoksa yaptığı şarkılar güzel bence benim küçük sevgilim güzel mesela yada bir derdim var felan

My Life İs Metal

Gönderildi : 16/12/2007 5:14 pm
ianthe
(@ianthe)
Gönderiler: 777
Prominent Member

Çoğu kişi, piyasa şarkılarını dinlediği için "çok piyasa grup, hiç dinlemem" diyor. Bence radyolarda hiç çalınmamış, herkesin bilmediği şarkılarını dinlemek gerek birazda.

Merhaba. Naber?

Gönderildi : 16/12/2007 5:32 pm
R-ainmaker
(@r-ainmaker)
Noble Member

dediğim gibi ben severm mor ve ötesini her seyden önce yaptığı müziklerde yansıttığı müzik uyan mesela en güzel örnek tek piyasa diye dinlemicek halim yok yani tabiki piyasa olmak ii değil ama bu grubu dinlemeyeceğim anlamına gelmez

My Life İs Metal

Gönderildi : 16/12/2007 5:41 pm
fellantis
(@fellantis)
Estimable Member

tabii ki piyasa olacaklar... bu ülkede rock mainstream'i işgal edene kadar durulmamalı :D

Gönderildi : 17/12/2007 2:00 am
R-ainmaker
(@r-ainmaker)
Noble Member

eurovisiona da katılcaklarmıs ii biseyler yaparlarmı sizce

My Life İs Metal

Gönderildi : 17/12/2007 2:32 am
Deadcore
(@deadcore)
Gönderiler: 500
Honorable Member

Gönderen: @implosion
Hayır birşey yapabiliceklerine inanmıyorum. Çünkü grubun ritmleri çok sıradan. Athena gittiğinde kesinlikle 1. liği alır diye düşünüyordum ama olamadı.Onun yerine MVÖ'yü göndermeleri çok saçma, saçma olmasının yanı sıra gene bir hüzünle biticek.

katılıyorum.

Fetish for horror, brought them to me.
Frenzied and impaled,
All the blood is sickening.
Hands soaked with vomit. Torture is my need.

Gönderildi : 17/12/2007 7:29 pm
(@angelofhell)
Gönderiler: 285
Reputable Member

eurovision için gene yanlıs bir secim:s

Gönderildi : 17/12/2007 8:47 pm
fellantis
(@fellantis)
Estimable Member

grubun bazı öne çıkan şarkıları gibi olursa iyi bişeyler yapabilir bence... athena gibi son derece gereksiz bir gruptan daha çok şey yapabilirler, çünkü bu şarkı için daha fazla uğraşacaklardır ;)

Gönderildi : 17/12/2007 9:33 pm
MoonlanD
(@moonland)
Gönderiler: 1926
Noble Member

Bana gore bunlar isi abartip ilginc seyler yapacklardir.. Sahnede atlayip ziplayarak biseyler yapmaya calisicaklarimis gibi geliyor.. Yoksa zaten sanslari yok.. Klasik kendi tarzlarinda muzik yaparlarsa onlar soyler millette onlara huzunlu huzunlu bakar.. :(

Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..

Gönderildi : 18/12/2007 4:47 pm
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

Gönderen: @moonland
Bana gore bunlar isi abartip ilginc seyler yapacklardir.. Sahnede atlayip ziplayarak biseyler yapmaya calisicaklarimis gibi geliyor.. Yoksa zaten sanslari yok.. Klasik kendi tarzlarinda muzik yaparlarsa onlar soyler millette onlara huzunlu huzunlu bakar.. :(

aynen... :)

Gönderildi : 18/12/2007 4:53 pm
BtgKowboy
(@btgkowboy)
Gönderiler: 67
Trusted Member

Eurovision için çok yanlış tercih.

Dont Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Bertuğ-Lord Bael:Guitar
[email protected]

Gönderildi : 19/12/2007 7:24 pm
R-ainmaker
(@r-ainmaker)
Noble Member

evet lordiyi o zamandan öncede bilirdim devil is a loser şarkısından ve gerçekten göze ve kulağa hitap eden süper parçaları vardır
bu arada athenaya kötü diyen arkdas implosion abiminde söylediği gibi punk olarak bnce çok iyi bir grup athena ve ska tarzını en iyi icra eden gruptur ve kesin 1.lik bekliordum ben fakat şikeler karıştı athena 3.oldu bence.
mor ve ötesi eğer hem göze hem kulağa hitap ederse bu yarışmayı kazanır

My Life İs Metal

Gönderildi : 22/12/2007 3:47 pm
Sayfa 13 / 15
Paylaş: