Forum
ya bence irenç ya eskiden en azından piyasa değillerdi bence şehir albümü falan güzeldi de şimdi herkes mvö dinliyo ya rock çı falan değil popçular dinlio herkes bilio bide aşırı solcular yok erdal erenle falan ilgili şarkılar ben teomanada sinir olmuştum nese çok uzattım yaa
ben gerektiği zaman en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı feda edeceğim MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bu kadar populer olmadan önce seviyodum şuan nefret ediyorum ![]()
yine her albümlerinden bir şarkıya takılma huyum tekrar etti;küçük sevgilim şarkıları hoş!
çok piyasa oldular yaaa.itici geliyor artık.
people call it destiny,I call it ME!!!
Farklı olmak için müzik dinleyenlerin sayısı da pek azımsanacak gibi değilmiş.
RoR
ilk 2 albumu çok güzeldi
http://www.huunhuurtu.com/
evet ilk iki albüm süperdi...son albüm bir kaç şarkı dışında dinlenesi değil...
sürekli MvÖ piyasa olmuş lafıdır gidiyor. acaba bunların piyasa olmak değil de ülkemizin herşeyin b*kunu çıkarma huyuyla alakalı olduğunu görmek niye bu kadar zor???
ayrıca dünyada birçok grubun başına gelen şeyler bunlar. sadece ülkemizde popüler müzik dinleyicileri herşeyin içine ettiklerinden bizim daha çok gözümüze batıyor. biraz daha olumlu yaklaşalım...
HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...
bişey bnm dikkatimi çekiyo...
bu dünyada deep purple gibi bi dew war...
adını gidip de mor ve ötesi koymak saçma gelio bana...
özenti olmasalar da öle gzküolar...
Words escape me when i try to speak...
çelişkiden ozgurluge orda durmadan bazene sevda cıcegınden cambaza buyuk duslerden kucuk sevgılıme kadar beenerek dıınnedıgm sevdıgm grup daha cok fazla ış yapıcaklar superler turkıyenn adam gıbı beste muzık yapan gruplarındann...
Birgün gelir herkes kendi yoluna gider..Herşey nasıl başladıysa öyle biter..
Son albümlerindeki ''Darbe'' ve ''Ayıp Olmaz Mı!'' parçaları gayet güzel,albümü dinlemeden yorum yapmamalısınız
Ama bir ''Yalnız Şarkı'' bir ''23'' özel şarkılardır,o dönemdeki havalarını çok iyi şekilde yansıtmaktadır
ve o kadar eleştirilse de ''Dünya Yalan Söylüyor'' Türk Rock için kaliteli bir albümdür,düzenleme ve enstrümantal kalite kendini belli etmektedir
''Şehir'' ve ''Bırak Zaman Aksın'' samimi albümlerdir,''Gül Kendine'' olgunlaşma dönemi,''Yaz Yaz'' tekliği ise popülizme kayıldığını göstermiştir
''Cambaz'' klibi sonrası ise bu grubu dinleyenler ikiye ayrıldı,Cambaz Gençliği ve öncesi
Çok şey söyleyebilirim ama birazı da bana kalsın ![]()
"...ve yaşam yalnız rüzgar, yalnız gökyüzü, yalnız yapraklar ve hiç değil mi? .."
herşeyden önce öok kültürlü ve kaliteli adamlar kendileri, birçok şarkılarında da bunu belli ediyorlar zaten.. kendi tarzlarında da çok iyi bir müzik yaptıklarını düşünüyorum, çok hoş ve modern bir tınıları var ('sound'ları var' yerine böyle kullanmak daha mantıklı sanırım
), özellikle Dünya Yalan Söylüyor albümleri güne başlamak için ideal, ne zaman kahvaltıda onu dinlesem bir mutlu başlıyorum güne ![]()
mor ve ötesi yurt dışına açılıyor. sonunda seslerini duyurabilecekler.
I, wanna rock and roll all nite, and party every day
eminim duyururlarda... MTV destegi de var artık yanlarında
mtv desteğini bilmiyordum.
I, wanna rock and roll all nite, and party every day