Forum
Mor ve Ötesi büyük ses getiren Dünya Yalan Söylüyor’dan sonra yeni albümü Büyük Düşler ile iki yıl sonra yeniden ringe çikmaya hazirlaniyor. Mor ve Ötesi, prodüktörlügünü yine Tarkan Gözübüyük’ün yaptigi albümde bu kez hayat ve dünyayla ilgili dertlerini iliskiler üzerinden ve daha kisisel bir yerden anlatiyor. Albümün kayitlari Istanbul’da Volkan Gürkan tarafindan Imaj ve RMS stüdyolarinda tamamlandi. Albümün miksi ise, Londra’daki Assault and Battery stüdyosunda Foo Fighters, Therapy, Oceansize gibi gruplarla yaptigi çalismalarla taninan Chris Sheldon yapti. Mastering islemini, Los Angeles’ta Capitol stüdyolarinda Evren Göknar gerçeklestirdi...
Albümde ki sarkiLarin Listesi ise söLe ;
1)Saklama
2) Sirket
3)Çocuklar ve Hayvanlar
4) Ayip Olmaz Mi?
5)Büyük Düsler
6)Darbe
7)Durma Öyle
Kis Geliyor
9) Parti
10)Sonu Belli
11) Kördügüm
12)Küçük Sevgilim
yine harika parcalar oldugunu umuyorum..umarim güsel bi müsik ziyafeti verirler .)
now i'm coming to an end..
mor ve ötesi piyasada çok göründüğü için bir çok kişiye itici geliyor.Kendilerini az gösterseler biraz gizlilikleri olsa daha çekici gelir ve merak edilir.tabi şimdide merak ediliyorlar ama en azından bilinmeyen bi yanları olmalı diye düşünüyorum.
eheuhe kendilerini gizlesinler.maskeyle çıksınlar dışarı.hatta gerekirse kliplerde yüzlerini göstermesinler.piyasaya gizem havası salsalar...
dinlenesi parçaları var. mesela uyan parçası hoş mu hoş.çokta güzel pekte güzel ![]()
düşlerim gerçek, gerçeklerim yalan.....!
son albüm iyi.darbe ve seboyla olan küçük sevgilim çok güzel olmus.harunun cinsel tercihi,kızların harun die bağırması bizi ilgilendirmez grubun sarkı sözleri çok iyi.
umudu büyüt içinde...
dünya yalan söylüyor albümünü ezberlemiştim
ama bi süre sonra sıkıyolar
son albümü dinleyemedim
ama gelen yorumlar iyi oldugu yönünde
myspace.com/turkmetalbands
grup elemanlarının kendilerini felsefe ilahı görmelerinin dışında kaliteli sayılabilecek bi grup gelecek albümlerin adı yoldaş devrim zamanı geldi falan olcak die bekliom ben
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
fazla dinlemem, ben sevmeyi beceremedim bu grubu
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
G*tleri kalkmayan nadir gruplardan.Tarzlarından ödün vermiyorlar.Severim beğenirim dinlerim
hayran olduğum tek türkçe rock grubu herşeyiyle mükemmel çokta başarılar ve bu başarılarını kimse çekemio
ҳ̸Ҳ̸ҳ Hello, Im the lie living for you so you can hide... ҳ̸Ҳ̸ҳ
iii sölüolar bence ama biraz daha sert müzik yapmaları gerekiooo
İşkence odalarına geri döndün
Çürüyen cesetlerin içinde barış bulmak için
İnfaz yerine geri döndün
Kan kokusunu içine çekmek için
Ölüm ve terör hakimdir yeryüzüne
Bizler büyülendik, şeytan tarafından
Gizli mezarlara geri döndün
Sadece seni
çok dinlemem ama hoş müzik yapıyolar.bunların hakkındaki kunek'tir, öyle-böyle'dir açıklamaları doğru mu acaba?
düşlerim gerçek, gerçeklerim yalan.....!
morum ve ötemde barışarockta costrdu valla ![]()
barisarock da morveötesi çıkıcak şindi dediklerinde direk alanı terk ettik o patlama yapan albümlerinden önce 4 tane albümü olup bunların 1 2 tane şarkısı rock piyasasinda iş yapar bi grubu şimdi abd karşıtı diye sempati kazanmasina anlam veremiyorum veremem de
false love turn to pure hate..
dinlerim bende ama pek sevmem.Sert müzik yapsınlar biraz daha.Ama barışarockta iyiydiler..
savaşa hayırrr derler,kola festivalinde çalmayız derler,fantayla turneye çıkarlar,bi sene sonra barışarockta çalarlar.....sizce ne denir bu gruba???
bi grubun yaptığı müzikle tavrı bağdaşmalı bence...
tavırlarından ödün vermediler demek vay beeeeee.....müziklerine bişey diyemem ama tavırlarını beğenmiyorum ve ikiyüzlü buluyorum bu grubu...G*tleri kalkmayan nadir gruplardan.Tarzlarından ödün vermiyorlar.Severim beğenirim dinlerim
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK