Forum
Ben bu grubu cıkaranında cıkartanın ........
ulen yıllar once cıktı ama hıc bır seye benzemıyooo
berbat sarkıları var... yaeeee...
hıc kımseye onermem hatta dusmanıma bıle o kadar kotuler....... ![]()
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
cover albumu ve koray candemirin solo albumu kotu.ama eski kargo guzeldi.kalamıs parkı,sairin elinde,renklerin içinden sarkıları hos...
umudu büyüt içinde...
mehmet şenol kargodan ayrıldıktan sonra iice ruhunu kaybetmiş ve eski şarkıları şimdi aranan,yitik bitik bir piyasa grubu olmuştur..bide grup elemanları demezmi biz onun yaptığı müziği anlamıyoruz die..mehmet şenolun sözlerini koray candemirin aptal sözlerine tercih ettiler..yaa ben bu gruba başka bişi demem..bu saatten sonrada eski şarkıları haricinde başka şarkılarını dinlemem..
kesmeşeker dinlerim daha iyi yaa ![]()
son dönemlerde iyice batırdılar olaylarını;eskiden çok hoşuma giden parçaları vardı ama şimdi ki başka bir şey;kargo tüketmiş kendini
ya bence eskiden süperlerdi koraya aşığım ben zaten ya yalnızlık mevsimi falan manyak albümlerdi ama mvö vss gibi buda piyasalaşan gruplardan biri oldu maaaleseffffff
ben gerektiği zaman en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı feda edeceğim MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ha bide en sevdiğim şarkıları gece fanzini çok süper ya dinlemenizi tavsiye ederim çok manyak parça bence
ben gerektiği zaman en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı feda edeceğim MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Eskiden de sevmiyodum, Şimdi de sevmiyorum..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
kargoyu da sevmem... kargoyu seveni de sevmem ![]()
Çok ama çok dandik müzik yapan bir grup
eskiden hatırlıyorum ''kalamış parkı '' yeni çıkmıştı
cok etkileyici bir şarkıydı...
şimdiki durumu içler acısı yıldızların altındayı söyluyolardı ![]()
http://www.huunhuurtu.com/
Deniz abla vardır Kargo'nun ilk vokali. Yalnızca ilk albümde var olduğu için Koray'dan 4 kat daha iyi söylediği "Yanımda Sen Olmayınca" ve "Yıllar Sonra" ile oldukça popülerdir..
"Ortaköy'ün barlarında, ıslak sokaklar ve bira, son paramı vermişim çoktan" satırlarının bulunduğu "Ortaköy" adlı parçayı söylerken beni benden alıp götürmüştür zaten.
Ortaköy Rock House'a gelseler de bizi şu Pamela programından kurtarsalar diyorum, Koray dahi olsa.
| www.doguhan.net | Copyright since 2003
çok dandikler yaa ıyk nefret ediom bu gruptan bişie benzemişmi die almıştım cover albümleirni hiçbişie benzememiş:/
yalan dostum aşk diye bişey yok...
bu grubun tek şarkısı ilgimi çekiyo şairin elinde
nefretle beni bekle karanlığım uyanmadan beni uyut...
bikaç gündür dinlemeye başladım muzikleri hafif begendim hoş grup ![]()
inanmak için görmek değil,görmek için inanmakmış!!
son cover olaylarına girdikleri ana kadar ki her şarkılarının, her sözlerinin hastasıyımdır hala...
Özellikle lirik açıdan çok iyidir Kargo.