Forum
Yeni bir soft rock grubu nokia super sounda katılımşlar geçen gün dream tvde gördüm cok hafif bir rock yapıolar benim pek hoşuma gitmedi açıkcası birde sizin bakış açınızı duymak istedim? ![]()
nekropsiyle kafayı bozmuş,onların izinden giden bi grup
No Pasaran!!!
isimleri çok güzel benim genel halimi anlatıyor ![]()
to be yourself is all that you can do
isimleri güzel ama şarkıları nasıldır bilmiyorum
Kelimelerin girebildiği yerde,silah patlatmaya lüzum yoktur
genelde şarkıları entrümantal (dorumu yasdım acep
)..uzun gitar sololu şarkıları war..
No Pasaran!!!
bide hiç söz yok şarkılarda...
o nokia super sound başımıza dert oldun zaten ...
http://www.huunhuurtu.com/
tapılası grup mono'nun unoffical myspace sayfasında bu adamları görmüştüm, ilk öyle tanışmıştık. çok sağlam çalıyorlar, post rock'ı adam gibi icra ediyorlar. istanbul'a yolum düşerse izleyeceğim canlı performanslarını. albüm kaydındalarmış sanırım. çıkar çıkmaz dinlemek lazım.
www.myspace.com/nocturnacy
MySpacelerindeki şarkılarını sevdim ama arkadaşımın bana yolladığı bir parça var "Binlerce Özür" adında, muhteşem. MySpacelerinde de açıkladıkları gibi sözleri olmadığı için binlerce senaryo yazılabilir türden. Çok çok iyiler.
Herkes vakti zamanında birbirinin izinden gidiyordu, bu şekilde bir şeyler ortaya çıktı, oluştu, yenilendi, değişti. Eleştirmemek lazım taklit ediliyor diye zira Thrash olsun Death olsun her türde tek bir grup olurdu aksi takdirde. Yani vakit gelir kendi çizgilerini çizerler tabii gerçekten taklit olayı varsa ki yok bence hiç.
Ben çok başarılı buldum, gözümde Türkiyede bir ilk gibiler. Elemanları hakkında çok bir bilgim yok vaktim olursa okicam röportajlarını da.
Dinleyebilmeniz için de adres vereyim;
http://www.myspace.com/kafabindunya
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!


bu kim ya ? Silin abi sunun mesajını. Taklitçi var yazık yani . alla alla ..
Bizim bildimiz haziranda yolcuydu bu hayrola ?
Yürüyorum üstünde ölülerin. Ayaklarım tilki ayakları .
hortlamısın ali ? allah allah ![]()
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
