Forum
http://www.ezginingunlugu.com.tr
artık web siteleride var...oh mis...
bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...
ben hayatımda o adamlar kadar iğrenç insanlar görmedim tanışma fırsatım oldu we tanıştığıma bin pişman oldu insan programa çıkarken kendine bi çekidüzen werir adam sanki 4 aydır kıçındaki panyolonu hiç çıkarmamış leş gbi kokuyo böyle artis artis konuşmalar falan biz özgürüs biz herşeyi iyi biliyorus bizim düşüncelerimiz doğru sizinkiler hiç zkimde deil hawalarındalar sahnedede sanki zoraki duruyorlar ne seyirciyle bi diyalog ne alkışlara bi teşekkür fln fln... yani kısaca benim fikrim bunlar YOZ!!!
Yele karşı tükürmekten sakınınız...
Benim adım ebruli biraz gerçek biraz rüya yalanını sevsinlerr aşksız dönmüyor dünyaa ![]()
Yaa kendi türünde sayılı kaliteli grup var Türkiyede onlara da bok atın siz! Ben bunlarla büyüdüm sonuna kadar da sahip çıkarım saygı duyarım.. Türkiye'de böyle müzik yapabilmek zor iş adamlar hala ayaktaysa bi bildikleri vardır tabi!..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
2-3 gün önce miydi neydi alsancakta elemanı gördüm solisti
dedim abi ne işin var burda ,konser var dedi bana ,eyi bakam kolay gelsin dedim ne diyim
dinlemem kine ![]()
dinlemem dinlemeye de niyetim yok![]()
ÇIRILÇIPLAK KALDIM KARANLIĞIN TAM ORTASINDA ........
AMA HALA DİMDİK BAŞIM!!!!
süper ya ne diyek
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
ismini sevmem ezgiymiş ........ böhhk
aşk bitti güzel şarkı.
dinlemeye gerek yok bence
Hissetmemek bir meziyettir bazen...
donmuş bileklerini kesemez insan
Hissetmemek bir eziyettir bazen...
donmuş bileklerini kesemez insan
eeth abim kuzenler cok sever ben sevmem saygılarSevmesemdesevenede saygılıYıM
İnsan ilişkilerini egoizm yönetiyor.
son zamanları sıkıcı ama ebruli, istavrit, oyun gibi albümler klasiktir benim gözümde..
yok başka bir cehennem yaşıyorsunuz işte..
heyecan içinde "grup yorum" başlığının açılmasını bekliyorum
ii bi gruptur...hele bazı şarkıları ii gelir..aşk bitti;düşler sokağı...aa bide ebruli wardı
![]()
yağmur yağsaa uykum kaçsaa
bir kuş konsa badi parmağıma
ağlardım tek başıma..
sometimes;the death is the last way to put an end your pain...
aşk bitti,mutlu olmak varken,gemi harika parçalar... arada bir dinlerim ama hoşuma gider.