Forum
bence slipknot-hamçökelek abicim yok ötesi en iyi kavır oyum ona gider ![]()
Kurban - Sarı ÇizmeLi Mehmet Ağa..
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`
kurban_lambaya püf de
gayet basarılıdır
bu bi de tamamıyla türk olması gerekmiosa bence pentagram'ın yaptığı BLACK MAGIC cover'ı da çok iipin-up - kırcanmı belimi..
kurban
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
kurban- hayvan
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
Kurban - sarı çizmeli mehmet aga.. şu ana kadar en iyisi oydu bence
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
bana göre ise manga ne kurban tanırım nede duman bence en iyi rock grubu manga dır. kendi şarkıları olsun düet şarkıları olsun bence tek tutçağım tek grup üzerine başka rock grubu tanımam
eğer bana katılan veya katılmayan varsa mesajıma cevap versin
puhahaah çok ii yaaa
ben dşorum ki kuzenimin yaptığı athena'dan köpek cover'ını dinnemeden yorum yapmayın
tabii nerden biliceenis kendi halinde çocuklar ![]()
pentagram,duman,kurban,coverları güzel
Kelimelerin girebildiği yerde,silah patlatmaya lüzum yoktur
Pentagram-Gündüz gece bence çok sıkı bir cover.Kurban'ın coverları da güsel...
valla ankette kimler var bilmiorum ama krampın kudret kurtcebe den tek başına yı coverlaması kadar güzel bişi olmaz türkçe rock cover olarak.bu arada gündüz gece çok güzel ama cover olarak ele alınmamalı bir türkünün modern yorumlaması diebiliriz ya da uyarlama...
kramp-tek başına
S.A.B.A lead gitar
fight for freedom fight authority
valla ankette kimler var bilmiorum ama krampın kudret kurtcebe den tek başına yı coverlaması kadar güzel bişi olmaz türkçe rock cover olarak.bu arada gündüz gece çok güzel ama cover olarak ele alınmamalı bir türkünün modern yorumlaması diebiliriz ya da uyarlama...
kramp-tek başına
S.A.B.A lead gitar
fight for freedom fight authority