Forum
grup çok iyi ve neşeli şarkıları var.fanta konserindede (
) çok iyilerdi
eğlenceli eğlendirici şirin bi grup ilk çıktıkları zmn bi bakmıştım ama öle özellikle açıp dinlenilesi bi şy diil
ÇIRILÇIPLAK KALDIM KARANLIĞIN TAM ORTASINDA ........
AMA HALA DİMDİK BAŞIM!!!!
iii bi grup sadece solistleri çok garip enterasan bi ses tonu var eylenceli
hehe bu sene bizm okulun şenliine geldiler..pek bi eğlendik...fakat konserin 4 te olmasından dolayı hepimizin beyinleri eridi :S ama güzel bi konserdi
çok eğlenceliler bence![]()
http://www.songoftheyear.com/winners/2005/122005.htm
vh1'in duzenledigi song of the year yarismasina katilarak rock muzik kategorisinde finalistler arasinda yer almayi basarmis bilge kösebalaban ve gülce duru.
'Anything I've Done 'sarkıyı dinlemek icin
http://www.skytv.com.tr/img/rocktr/bilge-gulce-anything_i%27ve_done.mp3
eksisozlukten calıntıdır ![]()
Vocal çok iyi ama aranan kan değiller.
NOTAYLA YARATILAN HİÇBİR ESER GÜRÜLTÜ DEĞİLDİR...
amaaa sen varsın ama sen varsınn ....... dün gece televisyondaki kadını sana sana sana benzettimmmmm
gerçekten güseL bi grup sert bi müzik yapmıyolar ama insanı kendine odaklıyorlar
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
direc-t dinliorm, mutlu oluorm...
____to live is to die____
çiğ gitar tonu var sevemedim..
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
herşeyleri çiğ..çevremde çok seveni var..uzak tutuyorum kendimden grubu..
düskünü degilim .. fakat buldum mu kacirmam ![]()
now i'm coming to an end..
hakkaten baya hoş eğlenceli grup.herkesin dediği gibi aslında hastası değilim ama çok sinirlenirsem gönül rahatlığıyla dinlediğim gruptur. hoştur-hoşmelon'dur(ne demekse) ![]()
düşlerim gerçek, gerçeklerim yalan.....!
Dinlemiyorum dinleyenede mani olmıyım ![]()
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
direc-t ,çok ii bilge nin sesi manyk lann...
shit angel,kids sure like the devil these days and i'm the devil with the black dress on
bırkac parcasını duydum sızlerın dedıgı gıbı eglencelı matrak bır grup ama sen varsın sarkısı ve hasret vardı bıldıgım gusel yorumlamıslar.![]()
yok