Forum
harıka bence ozellıklede bass slap leri harıka ben ce vocale de dıcek laf yok yeteneklı eleman lar ben ce
![]()
![]()
en ii şarkısı da ;HAsReT;
It's what I do...
It's who I am...
It's why I'm here...
It's driving the music...
It's playing until I sweat...
It's Packing my gear at 2 a.m. and feeling the night's still young...
IT'S MUCH MORE THAN DRUMMING...
IT'S MY LIFE!!!
hasret bencede süper..bide basa dönebilirmiyiz,ama sen warsın bunlarıda dinle derim
haasreeeeet neefreet ettim senden!!
harbi güzel şarkı.. bi de elemanın sesi hoş olsa..
..._SainT AnD SinneR_...
ewet hasret çk gzel yaa ama elemanın sesi biraz cırtlak ama yinede iii
barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!
kardeşimi kaybettim........
tamamen piyasa..belliki metal yapmaktan aç kalmışlar... klipleri olmalarına rağmen gitar kılıfını taksimin ortasına açıp para toplamayı çok iyi biliyorlar...nefret ettim resmen müziklerindende kendilerinden de...
şarkıları bayagı guzel bı ara dınlemıstım ve ılq dınleıgım de fazla hoşuma gıymemşı ma şarkılRINI anlayınca ınsan bıraqamıyo
Ben karanlıkta yurumek ısteyenlerden gegılım... ben karnlık olmak ısteyenlerdenım
insanı alıp başka diyarlara götürüo şarkıları çok beğeniom ben insanı hiç sıkmıo bazı gruplar gibi
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
ben sevıom resım fealn çekıldım ben onlarla şarkılarıda gusel yanı mangadan iidrrr![]()
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
frekans programında vokalistinin üstüne köpek işeyen grup...yorum size ait. ![]()
bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...
korkunclar tuylerimi diken diken edio o solistin sesi
ii sayılırlar sewiom onalrı bi de adanalı olunca
Ya belkide kotu diiller ama,hic begenmiyorum...
www.satyricon.no
Canlı performansta üstlerine yok , albümün tamamı güzel parçalar , çok sağlam bir davulcu , basist .. En sevdiğim gruplardandır..
ben begenmedim suX yani!
Kronik..