İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Demir Demirkan

157 Gönderiler
130 Üyeler
0 Reactions
39.1 K Görüntüleme
(@raptor)
Gönderiler: 33
Eminent Member

yaptığı müziğin sevdiğim kısmıyla ilgilendiğim için severim bu adamı.onun gibi solo atan az vardır türkiyede.hiç değilse gitardaki seviyesine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.

intikam, adaleti suça maruz kalan kişinin yerine getirmesidir.

Gönderildi : 18/12/2006 12:27 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member

Ehehehe vala yorumları okudum komik ya sanki herkes adamın kankasıymış gibi konuşmuş ozellkle bok atanlar.NE kadar at gozluğuyle yorumlar yapılıyor ya herşeyiniz iki uçlu ya var ya yok,ya siyah ya beyaz

Demir Demirkan şu ulkenin çıkardığı en kaliteli adamlardan biridir.Popçu diyenlere gülüyorum.Adam ne şov programlarına katılıyor,ne magazine çıkıyor ne çıkıp abuk subuk konuşuyor.Herif sadece yapmak istediği şeyi yapıyor.Herif çıktı Eurovision a şarkı yaptı 1. oldu ve bu şarkıyı yarım saatte yaptığını soyledi.Sertap Erener e de çakıyor muı çakıyor?Şakrı yazıyor mu ona yazıyor?Produktorluğunu yapıyor mu?Yapıyor.Kadınla hayatını yaşıyor kız arkadaşı...Bu solenilen işlerde gayet ytnk isteyen işler bakkaldan gidip ekmek almıyorsun...Evine geldi mi de belki açıyor bir Slayer bir Death belki belki başka bişey?Bunu ondan başka kimse bilemez.Ki herif şuanda kafasında bariz şekilde kerry king den esinlenilmiş "eşek" kadar bir dovmeyle dolaşıyor.Bunlar "popçu" kıstasındaki bir insanın tercih edeceği şeyler değil en kuçuğunden.

Pentagramdan ayrıldı solo album yaptı belki pop a kaçtı biraz..Sana ne ki?Belki adma esti koymak istedi.Sen açıp metal dışı birşy dinlediğinde o grubun tarzı bir insan mı oluyorsun bana onu soleyin?

Cezayı takdir etmiş?eeee yani dünyanın sonu mu "Aerosmith" te "Run Dmc" yle şarkı yaptı."Anthrax" ın sırf taşağına yaptığı rap şarkıları var.Yerli grup "Radical Noise" un eski rap grubu "Rapor 2" yle beraber yaptığı hatta klipli şarkısı var.Birçok kişide bu şarkıları bayılarak dinliyor.Yani sonuç?Artı ne yonden takdir ettiği de belli değil.Belki de muzikal yonden değil.Belkide adamla kanka gonulun almak için soledi

Ayrıyeten şu anda albumlerinde turkiyenin en kaliteli muzisyenleriyle çalışıyor muzisyenliği artık yiyip bitirmiş artık işin "duygusal" kısmına bakan yeteneğiyle artık "ev geçindiren" muzisyenlerle.Çoğu da Pentagram ın uyelerinden belkki daha eski yada daha profesyonel...

Ayrıyeren Demir Demirkan ın g
geçenki roportajında artık produktorlerin kendisinden habersiz albumunun soundunu yumuşatmalarından bıktığını bu yuzden bulundukları şirketin bunyesinden çıktıklarını ve kendi istediği muziği yapmak için kendi şirketini kurdğunu okudum..Hala "popçu" diyen varmı acaba?

Gitar çalışına ise oturun o adamın t...klarını yalayın.Adam albumlerinde yeteneğinin çeyreiğini bile gostermiyor.Biraz dikkatli dinlerseniz sırf kulandığı teknikleirn bile ne kadar akıllıca seçildiğini gorursunuz.Neler yapacabileceğini gordum bne oadamın valla açıkçası geçmişindende belli zaten..Turkiye nin parmakla sayılacak kadar iyi gitaristlerinden.Yeni jenerasyondadan onları takip edecek çok çok az adam belki de soyları tukenecek yani..

Ayrıyeten para para para...Nedr bu muhabbet insanların para kazanması ne zamandan beri ayıp benim bisuru grubu olan yada metale gonul vermiş arakdaşım var ama gece 10 dan sonra onlarda popçu oluyorlar barlarda klüplerde...Para kazanmak evine ekmek goturmek yada kirasını odeyebilmek için.

Ki Demir Demirkan ın paraya ihtiyacı olduğunuda hiç sanmıyorum bu işi para için yaptığını hiç sanmıyorum ki sırf eurovisiona dalga geçerek yaptğı şarkı(ki Sertab Erener kapısında yattı buyuk ihitmal bunu için) sayesinde bile ytrnce para kazanmıştır.Zaten istese o tarz şarkıalra dayardı bunyeyi samplemtrak bisuru albumu olurdu.

Çok takdir ettiğim bir insan son albumude gayet başarılı..Bir kere insanları takmıyor.Bence Pentagramdan ayırlarak ilk olarak bunu gosterdi.Kendi canı ne isterse onu yapan gayette başarılı yapan bir adam...

Gönderildi : 31/01/2007 7:53 am
Keyersoze
(@keyersoze)
Gönderiler: 25
Eminent Member

Gönderen: @tormentor-2
pentagram dan ayrılarak çok salaklık yaptı ama bence şu an türkiye nin en iyi gitaristi
İşte en doğru tanım bu Demir Demirkan için Türkiye'de bir numara

Gönderildi : 04/02/2007 10:01 pm
YamukPirenses
(@yamukpirenses)
Gönderiler: 1169
Noble Member

Anlaşılamaz halde bozuk bir Türkçe ile yazılmış, gereksiz, konuyla alakasız, konuya yorumunuzu katmayan, karşılıklı diyalog, küfür vs içerikli mesajlar silinmiştir...

www.myspace.com/thetrustedband

Gönderildi : 01/03/2007 1:52 am
maniac_slyr
(@maniac-slyr)
Gönderiler: 304
Reputable Member

severim kendilerini harbiden de türkiye de parmakla gösterilecek müzisyenler den dir gitar çalışına laf atan adam müzikten anlamıyor derim ben. para kazanmak için insan uranosun dediği gibi klüpler de pop da çalabilir dj lik de yapabilir yani .bu o insanın pop çu olduğunu göstermez ki

Thrash Till Death...

Gönderildi : 01/03/2007 2:44 am
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member

resim şarkısı çok hoşuma gidiyor,tam anlamıyla anlatmış yani;

Gönderildi : 03/03/2007 12:37 am
angel_immortal
(@angel-immortal)
Gönderiler: 24
Eminent Member

severim sevmeyede devam edicem :)soloları ve sözleri hoşuma gidiyo

inanmak için görmek değil,görmek için inanmakmış!!

Gönderildi : 01/04/2007 12:52 am
nobodies
(@nobodies)
Gönderiler: 3132
Famed Member

an itibariyle makina,canlı performans izlenebilir :D

Gönderildi : 06/05/2007 1:59 am
(@zikkimmm)
Gönderiler: 39
Eminent Member

turkiye de ii müzik yapan bi kaç kişiden biri bence

mümkünün mecbur oldugu zamanlar

Gönderildi : 07/05/2007 9:46 pm
(@pentagram-tuna)
Gönderiler: 41
Eminent Member

ateş yağmurunda çırılçıplak ı canlı kanlı dinlemek için sabırsızlanıyorum bence demir böle bi albüm yapmayı geciktirdi bile ama ülkemizin şartları,ekonomisi derken bu günleri buldu,hafiften gilmour esintileri de yok değil(özellikle sahne duruşu,davul,gitar,bas,klavye) demirin idolü olabilir ama tarzları çok farklı bu sebeptendir ki demir gilmour ayaklarından kurtulup yanına bi gitarist daha almalıdır.neticede pentagram albüm yayınlamazsa şimdiden yılın en iyi albümüdür,denizli konseri konseri iptal olmasaydı ne güzel olurdu,nyse sevgi,saygı...

Gönderildi : 01/06/2007 11:59 am
_sabik_
(@sabik)
Gönderiler: 55
Trusted Member

Türkiye'de ki sayılı coık iyi müzisyenler arasında yer alıyor bence..
özellikle yeni albümünüde cok iyi özellikle nafile..
şarkıda saksafon ve gitar..

herseyiyle demir demirkan!!!!

ulan onuda veririz ne isterlerse veririz can mı can kurban mı kurban_!

nerde kalmıstık!!!!..

Gönderildi : 08/06/2007 4:20 pm
(@berkbesym)
Gönderiler: 53
Trusted Member

Kaliteli gitaristtir
Albümleri de tarzlarına göre kalitelidir
Severek dinlerim
Burası Pentagram başlığı değil,Demir Demirkan başlığı,göz önünde bulundurun yorum yazarken.

"...ve yaşam yalnız rüzgar, yalnız gökyüzü, yalnız yapraklar ve hiç değil mi? .."

Gönderildi : 13/08/2007 3:15 pm
fellantis
(@fellantis)
Gönderiler: 190
Estimable Member

kendini iyi pazarlayamadıgı için hakkettiği ilgiyi görmedi bence, o adamın konserleri dolup taşmalıydı.. ancak bu durumdan sıkılmış olcakki amerika'ya taşınıyor kendisi :(

Gönderildi : 24/08/2007 4:28 am
panik_431
(@panik-431)
Gönderiler: 747
Prominent Member

son albümü muhteşem.. hele, ''erkekler kulubü'' nün girişi süper. ilk dinlediğimde şok olmuştum.

I, wanna rock and roll all nite, and party every day

Gönderildi : 26/08/2007 10:20 pm
MoonlanD
(@moonland)
Gönderiler: 1926
Noble Member

Artik herif yavas yavas oturmus bilgisi ve yetengiyle bisyeler yapiyor ama ondan eski heyecani beklemek yanlis olur adam yasinin gerektiridigini yapiyor

Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..

Gönderildi : 27/08/2007 12:37 am
Sayfa 9 / 11
Paylaş: