Forum
bence pentagramdan ayrılmakla iyi yaptı ki pentagramda tamamiyle dağıldı zaten..sonuçta hayat akıp gidior ve demir demirkanda zamana ayak uyduruyor pentagramda yapabilcekleri tükenmişti oda ayrıldı şimdide daha popüler kesime hitap eden şeyler yapıp parasına bakıyor seçim onun hayat onun ...
"The Harvester is near. His blade is on your skin.
To plant a new beginning." Well then let the cut begin.
süperdir demir abim benim,kesinlikle kaliteli ve başarılı bi isim...
>>ECE
There is no gravity,the earth sucks!!
eger bi gitar olsaydım tek istediğim eleman demir olurdu.o gitar soloları o tam bi gitarist.
Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden
kehpe
senden sonra
yalan
der susarim
www.sentencedturkiye.com
www.pckolojik.com
www.cawat.com
Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden bence de![]()
Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden bence de
bence deiyi bir gitarist ama potansiyelinin hepsini parçalarına yansıtamıyor, ondan daha sağlam bir şeyler beklerdim
at, avrat, download..
keske ondaki gitar calma kabiliyeti bende olsa nası olsa o pop yapıo lazım olmaz ona... madem pop yapıcan kardesim ne diye virtiöz oldun
Tek bilinen ve en sonu bilinmeyeN
Yine o komplonun içindE
Sembollerle ifade edilene doğrU
Olduğunla beraber yada onsuz olmaklA
O komplonun içindE
Nasıl bir karmaşa ve sonsuz bütünümlE
!!!!!!!!ÇIKIŞ YOK!!!!!!!!!!!!!!!!
muazzam insan..
'zaferlerim'i her gun bi kere dinlemem gerekiyor..
not a human being..
turkiye nin en iyi solo gitarist i bence
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
pentadan ayrılarak kotu yaptı ama turkıyenın en ıyı gıtarıstlerınden 1 ı belıde en ıyısı
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
ABİ HERKES ADAMİ KÖTÜLEMİŞ ANALAMADIM GİTTİ TEKTEN BU ADAM YA BEN ÇOK SEVERİM ADAM PENTAGRAMDAN AYRILMAKLA HATA ETTİİDE BU ADAMIN HAYATI VARDIR BİRSEBEBİ DURDUK YERE AYRILMAZ OGÜNDE ÖLE ADAMLAR KENDİ YOLUNU ÇİZMİŞ SAYGI DUYMAK LAZIM
(((((((:GÜLÜ SEVDİM DİKENİ BATTI
)))))
((((::EBRUYU SEVDİM GÖTÜ KALKTI::
)))
d. demirkan hayatı boyunca yapacağı en büyük öküzlüğü yaptı bence ama mesele piyasa işte baktı olmıcak kendince yaptı bişiler...
ben ölürsem akşamüstü ölürüm...
ŞARKILAR TAMAMEN ROCK
BÖYLE Bİ MÜZİSYENE SAHİP OLDUĞUMUZ DİNLEME İMKANIMIZ OLDUU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ BANA KALIRSA
![]()
POP MUŞ
![]()
i will hope..my soul will fly..and i will live foreber
sololarına bayılıyorum trkıyenin en iyi gitaristlerinden ama müziği biraz soft kalıyor
Kuş öldürenler şair olur..