İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Acil Servis

11 Gönderiler
11 Üyeler
0 Reactions
3,969 Görüntüleme
Sondu-Rock
(@sondu-rock)
Gönderiler: 18
Eminent Member
Konu başlatıcı

[#15576]

Acil Servis 5 kişiden oluşan bir türk rock grubudur. 1970 İstanbul doğumlu Ertan KIZILTAN, grubun vokalisti, sekiz senedir profesyonel olarak şarkı söylüyor. En büyük hobileri dalgıçlık ve dağcılık. Ayrıca bilgisayar, günlük yaşamının önemli bir parçası. Kendi deyimiyle "derinliklere ve zirvelere ulaşmak", O'na huzur veriyor. Ertan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu mezunu.

Grubun "lead" gitaristi Emre KARABULUT, 1969 Çanakkale doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Emre de Ertan gibi dalmaktan hoşlanıyor; tam anlamıyla bir deniz ve doğa tutkunu. Aynı zamanda satranç, en zevk aldığı uğraşlardan biri. On senedir gitar çalan Emre' ye göre "...gitar çalmak, nefes alıp vermek kadar doğal, önemli ve vazgeçilmez bir tutku."

1970 doğumlu Orhan YOLSAL, grubun "rhythym" gitaristi. Altı senedir gitar çalan Orhan, halen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde Öğrenci. Müzikten sonra en büyük tutkusu sinema ve dostları. Orhan'a göre "...eğlence deyince ilk akla gelen kalabalık bir rock konseri veya küçük bir ev partisi."

Çetin GÜNEY, grubun bas gitaristi. Halen Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi öğrencisi olan Çetin, 1971 Ankara doğumlu. En büyük hobileri araba kullanmak ve kitap okumak. Motorsporlarını "...sadece seyirci olarak" çok heyecan verici buluyor. İnsanları izlemeyi ve Kuşadası'nı çok seviyor. Çetin, yedi senedir gitar çalıyor; bas gitarla ise son üç senedir ilgileniyor.

1973 doğumlu Bülent AKBAY, grubun bateristi. Halihazırda Yıldız Üniversitesi Makina Mühendisliği

bölümünde öğrenci olan Bülent, sekiz senedir davul çalıyor. Davuldan sonra en büyük zevki

"...yemek pişirmek ve pişirdiklerini arkadaşlarına denetmek".

Tüm RocKerların Son Duragi sondu-rock.com

Gönderildi : 19/11/2006 4:30 pm
(@redhotcp)
Gönderiler: 262
Reputable Member

Hey bebek götür beni o temmuz akşamına
Seninle sevişmek istiyorum..

www.youtube.com/watch?v=V_jS9c_q8qc

Gönderildi : 30/12/2006 5:36 pm
(@corpse-bride-morgana)
Gönderiler: 60
Trusted Member

nerdeler ne yaparlar şimdi acep....

Gönderildi : 04/02/2007 7:36 pm
emotional
(@emotional)
Gönderiler: 17
Eminent Member

yusuf yusuf parçaları da güzeldir ((:

Cross my heart and hope to die, may my end come tonight
Across the dark, into the light, may death again us unite

Gönderildi : 06/04/2007 9:03 am
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

2001 de sakarya üniversitesinin bahar şenliklerinde canlı izleme şansını bulmuştum.ses sisteminin bokluğunun cefasını çektiler ilk grup olmanın dezavantajı 45 dakika soundcheck millet ıslıklıyor filan.sonra konser başlıyor.sırtlarını dönenler, ıslıklayanlar en önlerde coşmaya başlıyor.en olumsuz şartları bile müzikleriyle kendi taraflarına çevirmeyi bilmişlerdi.şimdi ne yapıyorlar bilmem ama kasetleri hala durur bende ve yusuf yusuf u dinlerim sıkılınca :)

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 06/04/2007 12:23 pm
welly
(@welly)
Gönderiler: 6
Active Member

Acil Servis Grubu piyasaya yeni çıkmıştı.kasetini almak dükkana gittim. tezgahta bir kız vardı. dedim ,aCil servis in kasedi geldimi ?
kız aval aval bakmıştı
arkdaşta geyik olsun diye, acil doğum geldimi diye sorduğunda gülmekten kendimi dışarıya attığın anı hiç unutmam.

gerçekten harika bir kaset çıkarmışlardı ve hala ara sıra dinlediğim ama internette aramama rağmen bulmadığım bir gruptur.
elinde obu grubun şarkıları olan varsa ve paylaşırsa
sevinirim :)

Gelir bir bir, Gider Bir,Kalır Bir.
Gelen Gider,Giden Gelmez,Bu Bir Sır.
Gelirse Gelir Bir İplik İle Eyleme Tedbir.
Giderse Gider Eylemez Koca Zincir...

Gönderildi : 19/04/2007 10:00 pm
(@berkbesym)
Gönderiler: 53
Trusted Member

''Boşverdik gerçeğe,savrulduk sadece'''
Acil Servis ulan :)

"...ve yaşam yalnız rüzgar, yalnız gökyüzü, yalnız yapraklar ve hiç değil mi? .."

Gönderildi : 13/08/2007 2:51 pm
deephuman
(@deephuman)
Gönderiler: 3259
Famed Member

He gidi hey..

Şu Türkiye'de nacizene gördüğüm en mükemmel sestir Ertan Kızıltan..

Bizlere daha 90larda "bebek" adlı şaheseri bıraktılar şimdi neredeler kim bilir..

Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..

Gönderildi : 10/09/2009 4:58 pm
AurorA
(@aurora)
Gönderiler: 6759
Illustrious Member

Son gördüğümde Kadıköy'de Shaft'ta çıkıyorlardı... Sanıyorum geçen sene bu zamanlardı...

Ben de insanım lan!

Gönderildi : 10/09/2009 8:38 pm
bindokuzyuz84
(@bindokuzyuz84)
Gönderiler: 3149
Famed Member

hey bebek götürrr beniii, o Temmuz akşaaamına...

BEBEK benim şarkımdır. hediye olsun herkeslere

..Notalarına yaklaş aşkın !

Gönderildi : 10/09/2009 8:53 pm
KopuK
(@kopuk)
Gönderiler: 7419
Administrator Admin

Acil Servis 45lik plak müjdesi

Ülkemizin en önemli rock gruplarından “acil servis”in kimliğini oluşturan “Bebek / Yusuf Yusuf” şarkıları, 30 yıl aradan sonra yeni kayıtlarıyla 45lik plak formatında 9 Ağustos 2024’te Türkiye’de seçkin müzik marketlerde satışa çıkıyor.

Bu plağa yalnızca ön sipariş verenler grubun imzalı posterine sahip olacaklar!
Ön sipariş için www.rainbow45records.com'u ziyaret edebilirsiniz.
Teslimatlar 9 Ağustos itibarıyla başlayacaktır.

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr

Gönderildi : 30/07/2024 11:26 pm
Paylaş: