Forum
Numaralısı varsa alırım bazılarını ama artislik için biraz zor. Zaten döverler seni burda onlarla ![]()
Yurtdisinda bir yerde gorumustum siteside vardida bulursam yazarim.Boyle flimlerde kullanilan dalgalardan satiyorlardi cok fazla cesit vardi.(100 lerce) 30 dolardan 300 dolara kadar cikabiliyor.Fakat soyle bir durum var bunlar normal gunluk lensler ile ayni staude degil yani onlar gibi kullanabilirmisin veya devamli takilmasi uygunmu filan arastirmak lazim.Bence gereksiz birsey.
NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. F.Nietzsche
abi süperler girişimci olsam yani param olsa
türkiye distürbtörü falan neyin olurum bunların... ![]()
http://metaltr.mybrute.com
hmm siyah olan cok iimis.
dostum bunlari nerden tmn edebiliriz (:
Afedersin ama bunları alıp boş boş bknz:mal mal bakacaksın.Gözlerinde miyop,hipermetrop vs vs gibi bir göz kusuru varsa,şeffaf lensler var tavsiye ederim.Ama gözlerinde bir göz kusuru yoksa lenslerin göze birçok zararı var tavsiye etmem.
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
arkadaşlar sharingan eyes i ucuza bulan söyleyebilir mi?
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
tuaff yaa millet oküs gibi bakar artık bunnarı takınca nası bi mal bu die peehhh
cekilin karanliklar rahat birakin beni ölüme yaklasmısken dondurmein yolumdan bedenimi
bence hiçbiri de güzel değil we gereksiz. Zaten doğal değil hiçbir şekilde kime neyi kanıtlayacaksınız ki? 'Ben bu lensi bulurum alırım takarım' ı mı? Gözlerinizi bozmak için bahane arıyorsanız o ayrı tabi ![]()
Annon Edhellen edro hi ammen!
Hiç kimse misin bilmem ki nesin
hiçbiri, gereksiz,yapay, ve kotu .. kocaman gözlerim var zaten birde boyle seyler taktıgımı dusunemıyorm bıle ![]()
Disconnectus Erectus

bence bunlar
Ölüm gibi sonsuzlaşan imkansızlıklarım...
bence gri almalısın . . .
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
www.myspace.com/resettodefault
hepsi çok cocukca ama tamamı beyaz olan idare eder
çoq güvenli değil ama düşmemek için tutun bana
ayy mavi olanların hepsi çok şekeer
onları beğendim ![]()
.....the face and the lips.....
.......tremble as it rips.......
uff dehset bunalr yaa olsada taksam gozume kımse yanıma yaklasmaz ![]()
Hadi beni Öldür beni unut,
Hadi beni göm yanlızlıgıma,
Hadi bana hepsi Yalan de beni Bırakma
bu karmaşanın ortasında yalnızlığın anlamını bilmeyen küçük bir çocuk kadar mutluyum hala...
hepsi spr ama ankarada takamazsın bunları yazlıkta olsam hergün
Yerli gruplarına sahip çık...