Forum
3 5 ülkücü genç ne la onlar diyip dövmeye kalktıbaşarılıda oluodular az daha ama bizimkiler geldi
Onların hepsinin mına koyum pislik herifler uyuz oluyom biri gelip sataşsa ah ah
3 5 ülkücü genç ne la onlar diyip dövmeye kalktıbaşarılıda oluodular az daha ama bizimkiler geldi
Onların hepsinin mına koyum pislik herifler uyuz oluyom biri gelip sataşsa ah ah
Kulaklar 6 yıldır delik,7 tane delik var 3 er 3 er 1 de kıkırdakta,bi arada burnumu delmiştim ve kulaktakilerle beraber görünce çok sataşan oldu,hatta texas taraftarları bile dövmeye kalktı Bursa da,çok kavga ettim.Ama sonunda ''kusura bakma ibne dediğimiz için harbi adammışsın'' dediklerini biliyorum.Sataşsınlar ben burdayım
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
Kıkırdağımı deldirdiğimde bizimkiler fark etmemişti... Yaklaşık bir sene kadar sonra saç diplerinde stres kaynaklı yaralar başlayınca fark ettiler
Nasıl bir biyolojik yorum getiylerse olaya, durumun kıkırdağımı deldirdiğimden kaynaklandığını falan iddia ettiler
Fazla üzerinde durmadılar ama...
Şimdi ise, duruşmalara giderken, göründüğünde hakimden ters tepki alabileceğimi düşünüp anneme "Çıkarsam mı?" diye sorduğumda "Hayır canım çıkarma! Bişey olmaz!" diye yanıtlar alıyorum
Sevindirici... Umarım dövme konusunda da bu şekilde düşünürler...
Ben de insanım lan!
Kıkırdağımı deldirdiğimde bizimkiler fark etmemişti... Yaklaşık bir sene kadar sonra saç diplerinde stres kaynaklı yaralar başlayınca fark ettilerNasıl bir biyolojik yorum getiylerse olaya, durumun kıkırdağımı deldirdiğimden kaynaklandığını falan iddia ettiler
Fazla üzerinde durmadılar ama...
Şimdi ise, duruşmalara giderken, göründüğünde hakimden ters tepki alabileceğimi düşünüp anneme "Çıkarsam mı?" diye sorduğumda "Hayır canım çıkarma! Bişey olmaz!" diye yanıtlar alıyorum
Sevindirici... Umarım dövme konusunda da bu şekilde düşünürler...
Dövmen var da bilmiyorlar gibi konuştun
varda bilmiyorlar mı? yaptıracaksın da tepkinin aynı olmasını mı istiyorsun? ![]()
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
yaptırıcam daha
sanırım yaptırdığımda da fark etmeyecekler gibi görünüyor
Yıllardır beraber tatile de gitmedik zaten hehehe Muhtemelen ben gösterdiğimde flaan anlaşılacak ![]()
Ben de insanım lan!
Hiç sanmam
bende öyle demiştim,tatile gitmiyoruz,evde durduğum yok,2 senedir ayrıyım görmeleri imkansız,nadir eve gittiğim zamanlarda yazın bile uzun kollu yatıyordum.Bi gün çok yorulmuş sabah işten eve geldim(sabah-gece klübü)yatağa yattım uzun kolluyla annem uyandırdı'bu ne?'' diye 'ne ne dedim','kolundaki' dedi bi baktım uzun kollu sıyrılmıs ![]()
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
ben ilk dövmeyi sırtıma yaptırıcam sorun olmaz heralde
Sıyrılsa da nereye kadar sıyrılır bi tshirt? ya da ben o kadar deli yatmam hehhe gerçi annemin 6. hissi kuvvetlidir
anında sorar "sen dövme mi yaptırdın?" diye ![]()
Ben de insanım lan!
Benimkininde öyle hep sorardı 'banyoya girdiğinde boy abdesti alıyor musun?'bende derdim'benim abdest aldığımı gördün mü?' sonra demişti 'sen dövmemi yaptırdın?' bende 'hayır' demiştim.Bi şekilde anlarlar çakalsalar
ellettirmeyince,acıyınca,kremleyince dikkat çeker ![]()
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
bende gotik olmak istiyom piercingli kızları görünce ya
arkadaşım göbeğini kendi delmişti acısını çok çekti sonradan,iltihap kaptı.ay çok kötü ya ![]()
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
Ol anam,gothic ol tutan kim
göbek sakatta kulaklarım hep ben delerim kulağa benzemez orası.Oda bilmiyor muydu bunu?tebrik ediyorum ![]()
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
aslında bende yaptırmak istiyorum ama inançlarım el vermiyor :S
pearcing direk ette olduğu için dahaaz acıyo (dudağını çatal iğneyle delen biri olarak :S) ama kulakta 7 8 tane delik olunca ellerin sürekli kulağnda aman biri çarpmasın diye gezmek zorunda kalabiliosn :S
valla benim çektiğim en büyük sorun etraftan gelen tepkiler ve artık ölesiye sıkıldığım sorular oluyor.
dildeki piercingle oynarken
-aaa o ne?!ayy iğrenç iğrenç iiğğğreenç(tiki tepkisi)
-çok acıdı mııııı?
dövme görününce
-ayy çok acıdı mı
-kaç tane var ondan?
-ben de mi yaptırsaaamm
-sen sıkılmican mı ondan?
-sıkılırsan nolcaaak?!
-ben de şöööyle bi kelebek/ot/bok/melek/ yaptırmayı düşünüyoruuum
-ben yaptırcam da acır diye korkuyoruuum
-ağladın mıı??(?!!)
-başka var mııı?
-ayy çok güzel durmuş öyle bişey mi yaptırsamm??
göbekteki piercing görününce
-aa bakiiim
-ben de yaptırcaam
-kendin mi deldin(?!evet sordular bunu!?)
-acıdı mıı
-iltihap kaptı mıı??
-ben yaptırcam da acır diye korkuyoruum
vs vs diye uzar gider görünen body modification'a bağlı olarak..
burdan da halka sesleniyorum(umutsuzca) sormayın artık soru ya ömrümü çürüttünüz!!
haha o kadar pis bakmama ramen hiç bişey olmadı
Dövme Yaptırıcam dediğimde evdekiler hayır falan 18 ol öle demeye başlamıştı 2sene önce 18 oldum yaptırdım bu seferde o kolundaki ne acayip ya falan başladılar ....
Neyse Alıştılar Kalıcı yaptırıcam Şimdi bakalım neye benzicek
Death, Gore, Grind.
Father, Gamer, Linebacker, Tactical Shooter