Forum
çene, kaş, burun kimde olursa olsun..hiçbi hatuna yakıştıramıyorum..
en iyi dil ve göbekte duruyo..
diğer yerlerde nasıl duracağına görmeden karar veremem..nereler mesela
hehee ![]()
Arnold Civardagezer
dil ![]()
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...
sende var mı ?
Arnold Civardagezer
ya dün yolda bi kız gördüm fazlasıyla uzun burunluydu,kocaman piercing takmış iğrençti.ya insan güzel olmayan yerini daha dikkat çekici hale getirmek için bu kadar yırtınır mı ya.bence ne erkeğe ne kıza piercing yakışmıyo. ![]()
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
kaşta ve klitorisde süper duruyor.
hehheh
Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.
dudagının
altında !!
ya piercing bence hoş bi olay veya olaydı artık herkesde var bi özeliği farklılığı kalmadı herkes yaptırıyo artık bi çekiciliği kalmadı benim üzerimde ama olanlardada süper duruyo biri kanıma girerese yaptırabilirim her an![]()
....ANGELS ALWAYS DESERVE TO DIE....
Benim çenemde var, dilde çok güzel duruyor ama yusuf yusuf 
http://zapzup.deviantart.com
My Photography
sade olacak abartıya gerek yok dilde son derece hoş duruyor veya dudakta göbek piercingide anlam veremediğim bir halde midemi bulandırıyor
çenemin ortasında sağında ve solunda
dudağımın ortasında ve burnumda var
Dilime çok istiyordum arkadaşımın dili yırtılınca ondan vazgeçtim
Zaten şuan 5 tane var hepsini birlikte takmıyorum bile en fazla 3 ü=) Ama hala aynı kanıdayım
Dil mükemmel bea...
Artık hayal bitti,zaman doldu!..Gözlerini açman gerek, uyan artık!, uyan!, uyan artık!..
Kızlarda dudak ve göbüş favorim ( :
...::En nefret edilen ol kendin ol::...
Comment un Genocide a Fait? Expliquez Nous la France!
Bence en münasip ve yakıştırdığım yer kaş...Ben deldirmem o başka mesele.. ![]()
bnce yakısana göbek diorm eğer göbeğe olmuyorsa o zmn dil
My Life İs Metal
kızdan kıza değişen bişey bu.. kaşların kalkık ve incedir orda hoş durur.. göbeğin tahta gibi dümdüzdür orda.. dudakların hafif dolgun ve biçimlidir orda.. burnun çok düzgünse orda... nese uzatmıcam dediğim gibi değişir yani
bence diğer ![]()
ağlayın su yükselsin, belki kurtulur gemi..