Forum
DİLLLLLLLLLLL!!!!!!!!! kesinlkle dilime istiyorum
harika duruyo ben abartıyı seven bir insan olaraktan hatta dilime iki tane yaptırmaya kararlıyım burnumu deldrd,m ve deldrdkten 1 saat snra cıkarıp attım sevmiyorum aslında ben geleneklerden dolayı yaptırmak istemiştim dogudakiler flntakarya sol tarafa fln ondan yaptırmıstım yoksa pie4rcing olsun diye deil![]()
kulaklarımdakilerle idare ediyorum:
kas igrenc artık ya ne o popcudada var ahue=) göbekte gına geldi artık....yaptırcaksan alt dudaının yantaraflarına yaptırıcan bide diline ohhhh![]()
gülen bir palyaçom vardı kollarını kırdılar,oynadığım oyuncaklar hep benden saklandılar.....
ben kızım piercing sevmiom
herkeste var cıwkı cıktı
abi kızına da baglı bazının dudagı dolgun oluo tatlı duruo bazısının kasına oluo seni cezbedio bazısının göbegi şimdi 100 kilo bi kızın göbeginde pircing düşğnsede yada dudakları ci<gi gibi bi kızda dudakda bence bu iş değişken bi durum
Her Metalci Satanist Değil Her Satanist Potansiyel Katil Değildir
bana kalırsa hem erkekte hemde kızda dudak
pa min ferd inn i ensomheten,inn i skogens morke!!!!
dil. onun dışında göbekte iyi. ama şişmanlarda diil tabi ![]()
kızlarda dil çok hoş oluo yüzdeki piercing estetii bozuo bence yakıştıranlarda var tabi o ayrı
Ben kızda piercing bence kaşta çok hoş duruo en azından ben kaşta begeniyorum Tabe herkezde güzel durucaq die bişe yok zzz
burunda daha iyidir. baby face olursa tabi
LONG LIVE ROCK N ROLL
artık pokunu çıkarttıkları için..
hiç bi yerde güzel durmuyo..
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
Benim hatunu kaşında war beni çıldırmaya yetio bence kaşta en güzel duruo
hehehe evet kesinlikle katılıorum..ne zaman her beş kişiden birinde piercing görmeye başladım o vakit çıkardım piercinglerimi..cılkı çıktı artıkartık pokunu çıkarttıkları için..
hiç bi yerde güzel durmuyo..
şimdi kızlar bir acayip her tarafına piercing takıolar bu neyaaaa yok dil yok göbek artık piercing takçam die kızların deldirmediği yer kalmadı
tabiiki göbek piercingsiz göbek göbek değildir
(oha abarttım)
ensenizi deldirin (!)
www.myspace.com/bathoryll
kaşşşş bence
>>>>okadar sperm içinden birinci gel bide yaşadığın şu hayata bak !!!...<<<<