Forum
Iron Maiden da 1 ya da iki albüm daha çıkarıp veda turnesiyle müziği bıracak. headbang şubat 2008 sayısında yazıyor.
gerçek metal toprağın altına çekilir(çünkü her güzel şeyin bir sonu vardır) ortalık alternatif ve nu gibi türlere kalır.
Iron Maiden da 1 ya da iki albüm daha çıkarıp veda turnesiyle müziği bıracak. headbang şubat 2008 sayısında yazıyor.
gerçek metal toprağın altına çekilir(çünkü her güzel şeyin bir sonu vardır) ortalık alternatif ve nu gibi türlere kalır.
aman be o boktan ortalık onlara kalsın
Az Öz ve Görünmeyen olmaktan yanayım
Maiden muziği bırakırsa yeminle çocuğumu keserim
http://www.huunhuurtu.com/
Maiden muziği bırakırsa yeminle çocuğumu keserim
maiden bırakıyor,slayer bırakıyor. darısı bırakma zamanı 10 yılı geçtiği halde bırakmayan topluluklara. Bu gruplara bu yüzden saygı duyuyoruz bir yerde. Onlar gerçekten metalin ilahlarıdır.İlkleri!
HELLBOUND(r.i.p.)
www.myspace.com/chopsticksuicide
judas da bırakır ama motörhead kolay kolay bırakmaz bence lemmy de bu enerji olduktan sonra 90 nına kadar müzik yapar.
judas da bırakır ama motörhead kolay kolay bırakmaz bence lemmy de bu enerji olduktan sonra 90 nına kadar müzik yapar.
Müziği bırakmak mı? Motörhead ten daha iyi bir rock'n roll grubu çıktımı ki? (Lemmy)
HELLBOUND(r.i.p.)
Maiden muziği bırakırsa yeminle çocuğumu keserimmaiden bırakıyor,slayer bırakıyor. darısı bırakma zamanı 10 yılı geçtiği halde bırakmayan topluluklara. Bu gruplara bu yüzden saygı duyuyoruz bir yerde. Onlar gerçekten metalin ilahlarıdır.İlkleri!
Metallica bıraksın muziği Slipknot bıraksın Korn bıraksın Mudvayne bıraksın Static-X bıraksın Kittie bıraksın ETHS bıraksın Rammstein bıraksın System Of A Down bıraksın
Maiden bırakmasın offf canım sıkıldı şimdi
acı ama gerçek Kataklysm
güzel olan herşeyin sonu vardır ama kabuslar bitmek bilmez
Maiden muziği bırakırsa yeminle çocuğumu keserimmaiden bırakıyor,slayer bırakıyor. darısı bırakma zamanı 10 yılı geçtiği halde bırakmayan topluluklara. Bu gruplara bu yüzden saygı duyuyoruz bir yerde. Onlar gerçekten metalin ilahlarıdır.İlkleri!
Metallica bıraksın muziği Slipknot bıraksın Korn bıraksın Mudvayne bıraksın Static-X bıraksın Kittie bıraksın ETHS bıraksın Rammstein bıraksın System Of A Down bıraksın
Maiden bırakmasın offf canım sıkıldı şimdi
slayer müziği bırasakda kafamdaki postal izini( konserde oldu),kolumdaki dövmeyi,kanımda olan slayer ruhunu ölene kadar taşıyacağımı biliyorum. Yapıcak birşey yok çünkü bugüne kadar yaptıkalrı herşey saygıya değerdi. Bu da öyle.
HELLBOUND(r.i.p.)
bu tür insanların amaçlarıı arkdaş çevresinde şov yapmak,dikkat çekmektir..bazen de kendi monoton hayatlarından sıkılıp farklı görünme isteklerinin tavana vurmasıdırr..bunlarda hemen kendilerini belli ederler...
ҳ̸Ҳ̸ҳ†ஐThErOcKuLaஐ๑†ҳ̸Ҳ̸ҳ
^^^tHe FreEdOm!!! ^^^Tehlikenin farkında mısınız SİYAH ın adını biz koyduk...^^^
slayer müziği bırasakda kafamdaki postal izini( konserde oldu),kolumdaki dövmeyi,kanımda olan slayer ruhunu ölene kadar taşıyacağımı biliyorum. Yapıcak birşey yok çünkü bugüne kadar yaptıkalrı herşey saygıya değerdi. Bu da öyle.
koluna full slayerın logosunu veya albüm kapağını mı yaptırdın?
ıssız
başlıgı acan arkadas sanırım annesinin karnından manowar dinleyerek dogdu..
herkes metali bi şekilde ordan burdan gördü-araştırdı da ögrendi..acıkcası ne yalan söliyim benim babam bana "al evladım bak bu ac/dc dinle öğren"demedi kendim buldum,elbette ki bu dönmde belki de bi özentilik zamanı gecirdim kimbilir?ne var yani özeniyolarsa zararlarımı var millete..giysinler siyah..hem yakısıyoda..ben begeniyorm böyle konserlerde 14-15 gençliği görünce "nee güzel lan,bu yaştan black toohta gelmiş"diyorum mesela..
koluna full slayerın logosunu veya albüm kapağını mı yaptırdın?
benim bacağımdada Cannibal Corpse logosu var nolmuş yani söylicek bişeyinmi var DeViLseeD
Karı-Kız-Seks
2. yorumu gördüm devamını daha okumadım yorumların ama bişeyler yazmak istiyorum
herkes kutu kutu pense oynarken ben kutu kutu bira içiyodum
olur mu canım?metalci kızlar veriyomuş..ben öyle duydum=)...ne veriyolarsa artık!!
Sokaklar "Hell yeah! Çok süpersin oğlum saç deli olmuş! Vuuu tokyo hotel death yapıyodu di mi onlar! Metalika emo muydu?" diye gezenlerle dolu, abartmıyorum, şahit oldum, anlamıyorum, anlam veremiyorum... (Kabul hiç birimiz anamızın biyerinden IRON, STEEL AND METAL!! diyerek doğmadık da, bunlar hakkaten bi garip...)
I think I have a little bug inside my head