İçeriğe geç

Forum

yenı nesıl turk met...

Bildirimler
Tümünü temizle

yenı nesıl turk metalcılerın yozlasma sebepleri

165 Gönderiler
97 Üyeler
0 Reactions
32.3 K Görüntüleme
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

deathraceking:

Gönderen: @devilation

deathraceking:

yeni nesil türk metalci kızlar beni bulsun güzel oluyolar.eskiden pek fazla metal dinleyen kız yoktu olsabile o kadar güzel deillerdi.güzel olsalar bile azdılar amaaan neyse beni bulsunlar.

benide heavy metali yasayan herkes bulsun o zaman :twisted:
buldum o zaman seni koç.
şükürler olsun :P

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 08/04/2007 7:14 pm
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

Bu muzigi dinleyen o tını'dan birseyler hissetmelidir, teller titresip davullar beynine beynine vurunca tuyler diken diken olmalidir. Kafalar istem dışı hareket etmelidir. Bunlar yoksa birisinde, gerisi birsey ifade etmez benim icin... Ha bunlar varsa da metali tamamlayici felsefik unsurlar zamanla yerine oturacaktir zaten.

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 08/04/2007 9:29 pm
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

aslında türkiye de biraz daha iyi özentiler felan ama
2004 yazında almanyaya gitmiştim
axel rudi pell konserine gitmeyi çok istiyordum orda metalciyiz diye geçinen insanlar ne axel'ı ne accept'i ne de blind guardian 'ı biliodu şok oldum çünkü sorduklarım onlar için yerli gruptu ama bilmiyorlardı
yazık yazık
kürsel yozlasmaya gidioz

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 09/04/2007 1:13 am
mewre
(@mewre)
Gönderiler: 120
Estimable Member

Bu konu üzerine açılmış bütün yorumları tek tek okudum geneli özentilik kavramını öne vurmuş.
Aslında bakarsanız herşeyin başı özentilik değil mi?dinlediğin gruplar gibi olmak?, onlar gibi tüm kalbiyle bedeniyle müziği hissederek bu işi yapma isteği? kendisine idol seçtiği hayran olduğunu kişi gibi olma istedi hiç mi olmadı sizlerde?? yani diğer bi dille onlara özenmek yada onlar gibi olma isteği....
Tamam haklısınız gerçekten kolpa kişi çok var kızları etkilemek için metalci gibi takılanlar da var yada erkekleri etkilemek için bi taneside benim arkadaşım...
Ama sonuç olarak bu gidişata hiç birşey yapılamaz.
Ben burdakilere göre eminim çok daha yeniyim eminm bilgi bakımından benden kat kat bilgi sahibi olanlar vardır. Bende kendi çapımda dinliyorum severek isteyerek hissederek. Ama ben, hiç bir zaman kendime metalciyim coolum asiyim demedim! Siyahı çok severim giyerim ama çok da aşırı siyah giyinmem :)
Zamanla bende daha çok bilgiye ve felsefesini daha iyi kavrıycağımdan eminm çünkü içimde var bu istek.
Herkese ön yargılı bakmamak gerek kurunun yanında yaşda yanabilir.
Saygılar..

Bakire bedende fahişe düşünceler...

Gönderildi : 09/04/2007 11:18 am
TitanDemon
(@titandemon)
Gönderiler: 57
Trusted Member

en illet olduklarımda şu kareli pantolon giyen tipler onları evire çevire dövmek çok hoşuma gidiyo

http://www.metaltr.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=577520#577520

Gönderildi : 09/04/2007 11:22 am
indistinct
(@indistinct)
Gönderiler: 86
Trusted Member

kendini bi yere ortama ait hissetme isteği (niye böyle bi istek duyarlar hiç anlamam)
ilgi çekmek
diğerlerinden farklı olduğunun düşünülmesini istemek

ve daha bir sürü saçmalık işte ya

karanlıkta ...

Gönderildi : 31/05/2008 4:40 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Gönderiler: 833
Prominent Member

Ülkemizde bi kere kolay kolay bu kültürün içinden gelen kimsenin olduğunu sanmıyorum. Çünkü kaç senedir ülkemizde rock/metal kültürü CİDDİ olarak yer alıyor ki? Taşı çatlatsak 15 seneyi geçmez.
Dolayısıyla o veya bu şekilde bu ülkedeki bu türün dinleyicilerinin tamamı bu işe "özentilik" ile başlamıştır,başlamak zorundadır..Ama zaten bu özenmek olgusunda yanlış birşey yoktur.

Yanlış olan bundan sonraki aşamadadır.Kültür yozlaşması yani..80 sonrasındaki kuşakların zaten bilinçli olması da beklenemez. Bilinçli olmayan bir kuşakta tüm kültürler yozlaşmaya mahkumdur tıpkı rock/metal alanında olduğu gibi..
Hele ki yıllar ilerledikçe rock/metal ürünlerinin ulaşımı kolaylaşmış ve tüketimi de artmıştır.
"Rocker / metalci olmak" olgusu da farklı olmanın,ilgi çekmenin en kolay yollarından biri kuşkusuz. Dolayısıyla zaten böyle bir kültürün "bence" hiç olmadığı ülkemizde ,yozlaşma yıllar geçtikçe artmıştır ve artmaya devam edecektir..

http://www.lastfm.com.tr/user/end_of_twilight/

Gönderildi : 01/06/2008 2:18 am
(@schismetal)
Gönderiler: 1187
Noble Member

dışarı cıkınca yeni nesil türk metalcisi cok görüyorum artık.

Gönderildi : 09/06/2008 11:58 am
kill_the_king
(@kill-the-king)
Gönderiler: 824
Prominent Member

Elbette tek amaçları farklı görünmek,hava atmak v.s.yani internette okudukları 1-2 şeyden devamlı bahsederler ama o ruhu asla anlayamazlar.

Acayip boktan işler.

Gönderildi : 09/06/2008 2:35 pm
(@sekoyas)
Gönderiler: 160
Estimable Member

arkadaşlar yeni nesil yeni nesil her birimiz 40 50 yaşındamıyız ki yeni nesil olarak onları ele alıyoruz yei nesil bizleriz mirasımız var guruplarımız var biz nakl edelim bizden sonrakiler daha sağlam olsunlar bırakın onları tipleri siyah kulaklıklarında müslüm kim kimin ne olduğunuda biliyor rap çi hipop çular bile ayırabiliyor müslüm dinleyen çakmalarla episode dinleyen adamı :-D

BİNLERCE SPERM ARASINDA BİRİNCİ OL BİDE ŞU YAŞADIĞIN HAYATA BAK A.Q ......
The sound of the guitar kills me...

Gönderildi : 10/06/2008 10:31 pm
HyperboreaN
(@hyperborean)
Gönderiler: 1181
Noble Member

Hemen hemen hepsi olmasada.İdeolojilerimle Metal müziği bağdaştırabilirim...

Özentilerede ihtiyacımız var neden? Onlar geleceğin Metal bayraktarı,belki çok azı zamanla düzelebilir ve diğerlerinden sıyrılıp elite kesime girebilir fakat ozamana kadar gruplar ve Metal Müzik mekanları onların parasını yesin.Acımayın! ...

Darkness Always Kill The Light!

Blessed with Blood!

Gönderildi : 11/06/2008 10:29 am
MetALgOds
(@metalgods)
Gönderiler: 782
Prominent Member

farklı görünmeye çalışarak dikkat çekmek sadece bu beceriksiz insanların bir numaralı olayıdır herzaman

Yaratmak güç istencinin en kudretli belirtisidir.
Karanlık da ona yataklık eder !

http://www.felsefehayat.net/

Gönderildi : 11/06/2008 2:51 pm
bloodyslayer
(@bloodyslayer)
Gönderiler: 2128
Noble Member

emo grupları dinleyip kendilerini metalci zanneden orda burda metalciyim diye gösteren kişiliksizlere direk dalmak lazım

Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...

Gönderildi : 02/07/2008 11:53 am
(@taypan)
Gönderiler: 2197
Noble Member

Gönderen: @azra-il
kim ne yazmış okumadım belki de yazılmıştır.. bence en büyük sebebi bilgisizlik.. mesela ben daha küçüktüm abim metal müzik dinliyor ozaman işte.. abime soruyorum abi sen metalci misin diye.. bana dedi ki; hayır ben metalci değil metalci olabilmem için bütün metal müzik yapan grupları tarzlarını elemanlarını şarkılarını ne anlattıklarını bilmem gerekir dedi.. ne kadar doğru söylemiş.. 10 sene önce falandı bu muhabbet.. şimdi marjinal görünen şu lanet olası siyahı giyen insanlar kendilerine metalci sıfatını yakıştırıveriyorlar.. metalci tanımlamasına ben zaten uyuz olurum aslında neyse.. ben metalciyim diyemiyorum mesala çünkü çok fazla müzik bilgim yok.. bence yetersiz..
olay bu bence.. bi moda oldu bu.. dudaklarının kenarlarından taşmış kırmızı rujlu kızlar heavy metalin thrash metalin black metalin deaht metalin ne olduğunu bilmiyorlar.. metal müziğin ne anlattığını bilmiyorlar.. belki dinlemiyorlar bile..
bunların eline kaldığı için de yozlaştı işte..

azra_il tamda yazmak istediklerimi yazmıssın.dediklerine katılıyorum.aptal bi moda oldu cıktı bu olay.bu müziğin ne anlattığını neden olduğunu bilmeyen,hissedemeyen tipler cok.

Gönderildi : 02/07/2008 12:12 pm
Dawn_Of_Relic
(@dawn-of-relic)
Gönderiler: 2942
Famed Member

Buna benzer bi konu yazmıştım bende..

http://www.metaltr.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=23616

Bir sen, bir ben, bir de köpek!

Gönderildi : 02/07/2008 1:48 pm
Sayfa 7 / 11
Paylaş: