Forum
ne kadar paran varsa o kadar GİBİ olursun...bence yozlaşmanın sebebi bu...
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
bunun parayla ilgisi oldugunu sanmıyorum kişlikle ilgisi varne kadar paran varsa o kadar GİBİ olursun...bence yozlaşmanın sebebi bu...
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
bence çok ilgisi var....
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
farklı olma anlayisi bence....banane yahum burda konussanda yozlasan yine devam edicek....
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
yozlaşan metali kurtarma ve yardımlaşma derneği
metalin kendisi yoz zaten..
heavy metalin sözlerini dikkatli dinle o zamanyozlaşan metali kurtarma ve yardımlaşma derneğimetalin kendisi yoz zaten..
[email protected]
F.O.X Vokal
long live rock n roll
yeni nesil türk metalci kızlar beni bulsun güzel oluyolar.eskiden pek fazla metal dinleyen kız yoktu olsabile o kadar güzel deillerdi.güzel olsalar bile azdılar amaaan neyse beni bulsunlar.
benide heavy metali yasayan herkes bulsun o zamanyeni nesil türk metalci kızlar beni bulsun güzel oluyolar.eskiden pek fazla metal dinleyen kız yoktu olsabile o kadar güzel deillerdi.güzel olsalar bile azdılar amaaan neyse beni bulsunlar.
[email protected]
F.O.X Vokal
long live rock n roll
buldum o zaman seni koç.benide heavy metali yasayan herkes bulsun o zamanyeni nesil türk metalci kızlar beni bulsun güzel oluyolar.eskiden pek fazla metal dinleyen kız yoktu olsabile o kadar güzel deillerdi.güzel olsalar bile azdılar amaaan neyse beni bulsunlar.
yeni nesil türk metalci kızlar beni bulsun güzel oluyolar.eskiden pek fazla metal dinleyen kız yoktu olsabile o kadar güzel deillerdi.güzel olsalar bile azdılar amaaan neyse beni bulsunlar.
E yozlaşma iyi niteliklerin kaybedilmesi anlamına gelir. şimdi güzel kız varlığı kötü bir şey mi yav
E yozlaşma iyi niteliklerin kaybedilmesi anlamına gelir. şimdi güzel kız varlığı kötü bir şey mi yavHoş, müzikten çok karizmayla alakası var o da bir işe yaramaz.
yok canım zaten yozlaşmayla ile ilgili deil yazdıklarım yeni nesil metalci(kızlar)ler hakkında sadece..ehehe
özenti olmaları
Ya ben özentileri artık eleştirmek istemiyorum ama yeni yetişenlerle aramızda fark var diye düşünüyorum.
Bi olay var yaşadık bizzat 17-18 yaşlarında kız topluluğu(kareli pantolon var hepsinde) bende Megadeth tişörtü var arkadaşımda Kiss
Kızlar arkdaşın tişörte bakarak ıyyy yaptı
Bende dedim Palyaçolar şehre inmiş
Baş Palyaço da sensin galiba dedim uzadı gitti
Ki cok gereksiz di ama beni de o raya soktuktan sonra kurtulşu yok.Demek istediğim büyük farklar var yeni yetişenlerle aramızda.
Laf soksan bi hal...Atmasan ; halt ettim dicek o da bi hal amk.
OnlarıN eskileri tanımaması bilmemesi kötü öğretebilcek bi alanda oluşturulamadıgından böle gidiyor.
Neyse Aerosmith in şarkısını dinleyin kendinize gelin çok güzel.Sahne de neler yapıyor bu adam!
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!
o kızları bana yolla sen.
o kızları bana yolla sen.
Hocam niyetin iyi sanırım
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!