Forum
göründükleri gibi olmayı yada oldukları gibi görünmeyi beceremiyolar.içi dışı bir olmayan insanlar kısaca.ama öyle olduklarını sanıyorlar.efendime söyliim siyah giyinip,aksesuarlar takıp farklı olmaya çalışmaktan başka bişey değil yaptıkları.biraz da yaş gruplarıyla ilgili bence.henüz farkında değiller yaptıkları şeyin boş bişey olduğunun
you know i'm born to lose, and gambling's for fools,
but that's the way i like it baby,
i don't wanna live for ever,
and don't forget the joker!
belki de ne olduklarını bilemiorlardır ve de ne gorunduklerini bilmiorlardırgöründükleri gibi olmayı yada oldukları gibi görünmeyi beceremiyolar.
Şehr-i Harabe
nası katılıyom bu fikre yahu anlatamamfazla onyargıyla gitmemek gerekir ama bizi ilgilendirmez de demek biraz yanlış olur onlar yeni nesil zaten eger bunların cogu boyleyse bi sonraki nesli düşünün bi ??... peki bişi yapsak yararı olur mu ? bi de bunlard a ailelerin sucu varmıdır ?
bu konuda en çok sıkıntısı olanlardan biriyim. insanı delirtecek hareketler yapıp şu güzel kültürün adını lekeliyorlar
işin felsefesi ve müziği için ilgileniyor ve bu hayatı yaşamaya çalıştığım için (tam olarak yaşayamıyorum kabul) çevredeki bir çok kişiden "özenti, taklitçi" şeklinde laflar duyuyorum. bu insanlarda suç değil; sonunda onlar çevrede çekirge sürüsü gibi bu kültürü kemiren ve tek amacı karşı cinse hava atmak ve kendi egosunu tatmin etmek olan insanları gördükleri için bizim gibi birşeyler yapmaya çalışanları da hemen bu gruba koyuyorlar.
bu konuda maalesef elimden pek birşey gelmiyor. galiba belirli bir yaşa gelene kadar -dış görünüş olarak- kimseye birşeyi kabullendiremeyeceğiz. ne yapalım???? ya da siz ne öneririsiniz, çünkü bu kendini metalci gören özenit bozuntuları yüzünden kafayı yiyecem.
işi hakkıyla yapmaya çalışanlardan çok onlar göz önünde ve gittikçe çoğalıyorlar ![]()
HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...
"metalci" kelimesinin içinde kalmış olmaları sorunları.
Ya aramızda da MetaL müziği sevmeyipte seviyomuş gibi yapan varsa..
Nasıl tespit edicez şimdi kimin gerçekten, kimin yalandan dinledgini =))
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
iyi de öğrendiğin de eline geçecek sokak ortasında 2 tokat mı atacaksın adama.Bırakın istediği gibi yaşasınlar dinleyenlerin çoğu da anne baba parasıyla zibidilik yapıo,üni de oartam için kullanıyo.Boşverin uğraşmayın...Ya aramızda da MetaL müziği sevmeyipte seviyomuş gibi yapan varsa..Nasıl tespit edicez şimdi kimin gerçekten, kimin yalandan dinledgini =))
Yahu geyik yapıyorum alla allaaa
ben işin gırgırındayım.. adam tokatlıycak vaktim yok =))
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
ozentii isde ne olacak
yes to Racism!!!
ayrica metalci olmakk siyah giyinmekk demekkmii yada nedenn siyah giymeyii sevenleree hayatlarinin bi doneminde satanist damgasiiii vurulurr merakk ediyorumm
yes to Racism!!!
sözde kendini müziğe wermiş insancıklar,iki ortam gördü mü ne oldum delilieri,internet aracılığı ile öğrendikleri sonra bunları kendi yorumlarıymış gibi sunan şahıslar,işte bunlar metal dünyasını kirleten zihniyet olayı farklı boyutlara taşıyan insanlar..yozlaştıran insanlar..
exodus
kendilerini "metalci" sıfatına büründürmek için..
şekilci gençlik işte..
bide son dönem çıkan absurt absurt gruplarında etkisi büyük..
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
artık metal türevleri iice genişlediği ve yeri tarzlar peşinde koşulduğu için bu kadar farklı kişilik tipleri var..ama kimseyi özenti vs gibi sıfatlara büründürmekle uğraşmak istemiyorum çünkü benim için dğeil bu zkimde değil kısacası.. ama karı kaldırcam diye o kürtler bile kulak deldirip küpe takıyosa bu kadar poktan bi ülkede yaşıyosak böle şeyleri yadırgamakla yetinmek yerine gerekli bilinci kazandırmalıyız...
bence hrşeyin bir başı vardır çocuk daha yeni başladıysa dinlemeye ve gerçekten kendini bulduysa bu müzik türünde her yeni bi grup blduunda içinde heyecan oluosa bu insanları yeni die özenti sınıfına koymak çok yanlış .