Forum
yitirilecek tek şey saçların sakalların rengi ve düzgün olan cildin düzgünlüğü.. gerisini kaybetmeme hakkını kullanamiyo yalnzca insanlar.
silence...
panteranın gitaristtine üzülmüştükk ...
is life over? this life's over! or has it only just begun?
valla giden zaten gidiyo...kalan saglar bizimdir neyseki...insanogluna mustahaktir...dilenci gibi.... olsa da olmasa da ister....istediklerini alir...ama anlar ki eldekiler kefen bezine girmez....
Always use a cheap gun to kill a dead man !
masumiyet...yaşım büyüdükçe kaybediorum onu..
Varolmamam gerekiyodu!
yaşımız ilerledikçe sadece yanlız kalıyoruzz...
nerdeyimm bennn....tekrar doğup gelsemmm!!!
yaşımız ilerledikçe çocuksuluğun o masumiyetini kaybediyorus...çocukkene hic dert tasa yokken simdi herseye ağlar durumdayıs..yaşımız ilerledikçe hayatı anlayıp,daha cok nefret etmeyi öğreniorus..
insanlar cehenneminde
yalnız kalmış maymun gibiyim
ağaçların gölgeciğinde
yol almış bir rüzgar meleğiyim
akıl sağlığımı kaybediyorum diyebilirim
Yele karşı tükürmekten sakınınız...
zaman geçtıkce kaybettığım seylerın basında saçlarım gelıyo sonra bır bır hersey gıdıyo ![]()
- masumiyetimiz
- dostlarımız
- SAÇLARIM ![]()
yaşımız ilerledikçe herseyden bıkmaya başlıyoruz... hayatlarımızı çabucak tüketiyoruz....bence herşeyimizi kaybedioruz...
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
yüreğim daralıyor be sevecek insan sayısı azalıyor diye
herkesi sevemez olduk artık
SiL Gözünün YalnızLıklarını..O An fısıLda DuvarLara Adımı..Bin Bıçak Var Sırtımda..BiniyLede Adassın Her Biri HAYRAN SANA...
temiz kalpliliğim..her geçen gün daha vahşi oluyorum gibi geliyor
Öyle büyük ki içimdeki boşluğum,ne koyarsam koyayım dolmuyor...
bebeksi yüzüm göz altlarımda morarıor...
SiL Gözünün YalnızLıklarını..O An fısıLda DuvarLara Adımı..Bin Bıçak Var Sırtımda..BiniyLede Adassın Her Biri HAYRAN SANA...
masumiyet yok oluo..nefret kaplıo her yeri..hersey simsiyah olmaya baslıo..en sonunda da bitio hayat..
-The Headless Children
-The screams that fill the night,fill the night
cocuksu saflık gidiyo ister istemez..resit olmak için cıldırırken bi anda küçücük olmak istıyo insan yeniden..
gerçeğin taa kendisi sandığımız şeyin.
aslında gerçek dışı olanın taa kendisi olmadığını nerden biliyoruzzzz?