Forum
Saçma.
Target 1
![]()
zaten bi ton uzayLı mahLukat var ![]()
İmparatorlar cigaralarından babacasına çektikleri dumanı üflerken, Adam Mickiewicz'in şair ruhu dumana asılıp, 100 yıllık müzesinden kalkarak, kilisenin istavrozuna kondu… Ağır ablalar esrarı daha kallavi götürmek için zıvanalar hazırlamaktaydı…
kimisine göre 12 aralık kimisine göre 21 aralık kimisine göreyse 23 aralık..bu 2012 aralık ayında bişey var ama heralde..marduk'un çarpması bekleniyo,sonra balarılarının yok olmaya başlamasının 4 yıl sonrası,sonra maya takviminden bahsedilmiş bi de nostradamus mu ne öyle bi adamın kehanetlerinde de vardı.. youtube da bi videoda baya bi sıralıyodu aralık 2012 ile ilgili kehanetleri .. bakalım nolcak..
http://s6.bitefight.net/c.php?uid=159385
onlar buraya geliosa bizde yılbaşında oraya gidelim topluca yıh yıh yıh
)
Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
gelsinler...biz misafirperver insanlarızdır...italyan sanatçının başına gelenler gelmez umarım![]()
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
gelsinler bakalım taklırız....
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
Ya zaten en sonunda biz onları ziyaret edeceğiz gibi gözüküyor baksana alla alla.
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
Erich von Däniken Alman oldugu için Almanyaya gelcekler tabii : PP
Erich Von Däniken, araştırmacı yazar, 14 Nisan 1935 tarihinde Zofingen, İsviçre'de dünyaya geldi. Fribourg kentinde St. Michel Koleji'nde öğrenim görürken zamanının çoğunu kutsal antik yazıları inceleyerek geçirdi. 5 yıldızlı bir otelin yöneticiliğini yaptığı 1968 yılında, Tanrıların Arabaları (Erinnerungen an die Zukunft) adlı ilk New Age kitabını yayınladı. İlk başta çok popüler olan yazar, daha sonra Carl Sagan gibi konu üzerine bilim adamları tarafından aldığı eleştirilerle gözden düşmüştür.
Ben gördüm çoktan geldiler.
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
doğru ben de gördüm
zaten bi ton uzayLı mahLukat var
kesinlikle katılıyorum.gelsinler zaten farketmez alışkınız
DARK ANGEL IN THE FOREST
Bekleriz ![]()
deli saçması bular,inananlara hiç bişe diyemicem zaten
yes to Racism!!!
Bir arkadaş ben uzaylıyım diyip duruyor.Hem salak hem de uzaylı olabilir.. ![]()
deli saçması diyip durmayın,yakında görürsünüz...