Forum
Uzaylılarla dalga geçmeyin lan. Gelselerde gelmeselerde onlar orada biryerlerdeee. Hatta şu yazdıklarınızı, sövdüklerinizi bile görüyorlar. O yüzden o gün suretleri göründüğünde, beni yanlarına alacaklar. Sonra donanım aşılayacaklar. O küfür edenlerde radyasyonlu bokumu temizleyecek. Buna inanıyorum. Kehanetteki yıl olmasada, geleceklerine ve beni göreceklerine...
aralarında ceku gibi hatunlarda varmıymış sorun bakım neyse en azından dünya kupasını izleyebilcez 2010 da gelmeesinlerde
Randevu falan mı alıyorlar? :/
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
kos koca evrende sadece biz yokuz sanırım biz sadece noktanın noktasının noktasıyız
görecez bakalım !
paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com
Uzaylılarla dalga geçmeyin lan. Gelselerde gelmeselerde onlar orada biryerlerdeee. Hatta şu yazdıklarınızı, sövdüklerinizi bile görüyorlar. O yüzden o gün suretleri göründüğünde, beni yanlarına alacaklar. Sonra donanım aşılayacaklar. O küfür edenlerde radyasyonlu bokumu temizleyecek. Buna inanıyorum. Kehanetteki yıl olmasada, geleceklerine ve beni göreceklerine...
sende naptın hacı ya uzaylılar metaltr forumlarınımı izliyo
sende naptın hacı ya uzaylılar metaltr forumlarınımı izliyovardırlar ama biz onları göremiyorsak onlarda şuan bizi göremiyodur belkide onlar bizi görüyor biz onları göremiyoruzdur..evet 2010 a kadar gelmesinler dünya kupası var
bide bunların mayhem, immortal dinleyenleride vardır..
Hail Death Metal Legion!
sende naptın hacı ya uzaylılar metaltr forumlarınımı izliyovardırlar ama biz onları göremiyorsak onlarda şuan bizi göremiyodur belkide onlar bizi görüyor biz onları göremiyoruzdur..evet 2010 a kadar gelmesinler dünya kupası var
bide bunların mayhem, immortal dinleyenleride vardır..
Orada olmaz mı ya alayı vardır.
Leather Charm
deşifre olmaya başladım ayıkıyolar,nick değiştirip hemen yeniden üye oliim,izleme işlemlerim yarım kalmasın 
bu konuyla ilgili şu güzide parçamızı söylemek istiyorum sadece
'kadın erkek fark etmez,ne gelirse havadan haydi eller havaya
'
As god's reflection tests my pride
Arılar sıcaktan ölüyor!Tüm dünyada bal arıları gizemli bir şekilde ortadan kayboluyor. Alarma geçen uzmanlar nedeni çözmeye çalışıyor. İhtimallerden biri küresel ısınma..
07.04.2007
ABD, Türkiye, Yunanistan, Almanya, İspanya, Portekiz, Hırvanistan, Kanada ve Avustralya gibi dünyanın farklı uçlarında onlarca ülkede bal arıları gizemli bir şekilde ortadan kayboluyor. İlkbahar mevsiminin başlamasıyla birlikte birkaç hafta içinde birçok bölgede arı nüfusu yarı yarıya düştü. Besin zinciri ve ekolojik denge konusunda hayati bir öneme sahip olan arıların, bilimadamlarını ve hükümetleri alarm durumuna geçirdi. ABD Kongresi arıların kaybolmasının nedenlerini araştırmak için komisyon kurdu.
Pensilvanya Üniversitesi’nden Dr. Max Watkins, arıların aniden ölmesini 3 farklı nedeni olabileceğini açıklayarak şu uyarıyı yaptı: “Arılarda ’Koloni Çöküşü Sendromu’görülüyor. Koloni dağılınca bal arıları , kovanlarını terk ediyor ve sonunda da ölüyor. Buna tarım ilaçları, çevre kirliliği ve arıların biyolojik dengesini bozan küresel ısınma yol açıyor olabilir. Eğer bir tarım ilacıysa önlem alabiliriz. Çevre kirliliğine de birkaç yıl içinde müdahale edebiliriz. Fakat küresel ısınma yüzünden ölüyorlarsa yapabileceğimiz hiçbir şey yok!”
Arı olmazsa bitkiler ölür
Einstein “Arılar yeryüzünden kaybolursa insanın 4 yıl ömrü kalır” demişti. Wurzburg Üniversitesi’nin arı uzmanı Prof.Tautz, Einstein haklı olduğunu ifade edip “Arılar taşıdıkları polenlerle 130 bin farklı bitki türünün üremesini sağlar. Bir kovandaki arılar 1 günde 400 kilometrelik bir alanı dolaşarak 1 milyon çiceğin döllenmesini sağlar. İşte bu sona erdiğinde yenebilen bitkiler ve meyveleri ortadan kalkar. Bitkiyle beslenen hayvanlar ve daha sonra da insanlar ölür” dedi.
http://www.haber.gen.tr/haberadres/haberadres.asp?50603EE
yukarıdakilerin konumuzla bir alakası olabilir mi sizce ?
Bu haber uydurma gibi geldi.
sebebine gelince Yanlış bilmiyorsam Bal Arıları yüksek sıcaklıklara dayanabiliyorlar.
Bunun sebebi zararlı tarım ilaçları olabilir.
Doğal yollarla kullanılmayan bir çok gübreleme yöntemini de katmalıyız.
ve daha bir çok yanlış var gibi bu haber de.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
Bu dünya salakları kaldırabiliyorsa uzaylıları fazlasıyla kaldırır.. Buyursun gelsinler.
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
tanrıların arabaları güzel kitaptı.
bilmiyorum ya daha 6 yıl var ölmessek görürüz işte.
bal arıları da ölüyormus zaten ![]()
mıctık ya.
....ben kendi gözümün içindeki saç teliyim.
www.furisdead.com
www.thehungersite.com
LİNKLERE LÜTFEN BAKINIZ!
4 yıl
Zamanı hakkında ne kadar kesin bilgilere sahip olabilir dünyalılar bilmiyorum ama olma olasığı benim düşüncelerimde yüksek..
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That wont dry for many years..
Saçma. ![]()
Merhaba. Naber?
Gelsinler. Geldikleri gibi giderler ben bile dayanamıyorum bu dünyayaya
Şaka bir yana tanrıların arabalarını 6-7 yıl önce okumuştum. Çok ilgilendiğim bir alan.Yaptıkları varsayılan her şeye hayran olmuşumdur, onları görmek isterim. Bizi kurtarırlarsa onlar kurtarırlar..... ![]()
HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR