Forum
ünv ortamı insaın değiştirmez geliştirir. bizim insanımız bu olguya hep olumsuzlukla yaklaşıyo adı değişim değil gelişim olması lazım sonuçta farklı kültürlerden onlarca insan tanıyosun ben öle görüyorumm fiziki görünüş dersen o kadar önemli değil ben ünv ye gitmeden önce de top sakal bırakırdım şimdi de bırakıyorm yanii..
ҳ̸Ҳ̸ҳ†ஐThErOcKuLaஐ๑†ҳ̸Ҳ̸ҳ
^^^tHe FreEdOm!!! ^^^Tehlikenin farkında mısınız SİYAH ın adını biz koyduk...^^^
Yukarda iyi güzel demişim hala da arkasındayım kendim için ama şimdi bakıyorum da özellikle kızlarda-yanlış anlaşılmasın ayrımcılık falan ben böyle gözlemledim,anormal sayılabilecek değişiklikler yaratıyomuş..Ortam görmemiş asosyal anakucağıbağımlıları birden öyle bir ortama girdiklerinde ne yapacaklarını şaşırıyolar heralde..birebir tanık oldugum vaka da oldu,olmuyo derken bir daha düşünürüm artık ![]()
dm.wasp.gen.tr
hem değiştirir hem geliştirir
değiştirir
sürekli farklılaşma çabasında olan kişileri değiştirir ilk sene bi başka son sene bir başka olurlar
geliştirir
yeni insanlar tanır görmediğin ortamları görür tecrübe kazanırsın
üniversitee karandeiz teknikse hapsihaneden farkı yok ...
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
aileden uzakta okunmalı ki adam şekillensin cidden ancak okulun sosyal imkanlarıda önemli bu konuda kıssadan hisse:trakya üniversitesine gitmeyin o açıdan
kesinlikle sürüne sürüne hayatı öğreniyor insan bu arada kapadokya myo yu tercih listenize koymayı düşünorsanız silin onu
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
ısparta süleyman demirel üniversitesini de tavsiye etmem
Konyadayım bende sigara ve içkiye vurdum kendimi artık
Valla bu konuda söz konusu üniversitenin bir ortamının olup olmaması başlıca sorgulanıcak etmen olsa gerek,şayet bir ortam söz konusu değilse değişmekte pek mümkün olmuyor,misal ben üni.'den önce neysem şimdi de o,öküz işte bildiğin öküz ... (:
As god's reflection tests my pride
eğer üniversitede özgürlüğe kavuşursa tabiiki değişir bastırılmış duygular açığa çıkar
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
Hiç de hayırlı olmadı..abi baban sana ne yapmış ya yazık insanlık dışı lanet olsun
ya bunda abartılıcak bir şey yok hoş bir şey değil tabi ama sevgi insana neler yaptırır zaten insanlık da bu zaten böylesinin hayırlı olduğunu düşünmeseydi emin ol yapmazdı.
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
değiştirir
geliştirir
büyütür.
heleki aileden uzakta okunursa.
*uç uç zaman...
Allah izin werirse bu sene gidiom
walla bana tavsiyelerinizi öğütlerinizi 4 gözle bekliorum LÜTFEN
Aynen inşallah seneye bu zamanlar size kral gibi bir yerden saçbaş karışık bir vaziyette saat 2 yada 3 te msj yazarım öğütleriniz esirgemeyin
it can't rain all the time
bu sene değilde ondan sonraki seneye sınavdayım
ondan sonraki ünide inşallah ![]()
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
Beni çok fazla değiştirdi.. Sigara düşmanı biriydim tiryaki oldum, İçki olarak sadece bira,rakı içerdim Artık her türlü..
, Eskiden aileme bağlıydım şimdi onları sevmiyorum..Başka değişimler oldu tabi ama bunlar benim için en önemli değişimlerdir.. üniversiteye yeni gidecek arkadaşlara bi uyarı eğer ev tutacaksanız aileniz yanınızda gelmesin bir ev yüzünden kendilerinden nefret ettirmeyi başardılar beni.. ![]()
![]()
İğrenç olanlar ölüler değil canlılardır..