İçeriğe geç

Forum

üniversite ortamı i...

Bildirimler
Tümünü temizle

üniversite ortamı insanı degiştiriyor mu

211 Gönderiler
152 Üyeler
0 Reactions
40.1 K Görüntüleme
ShadoWMessiaH
(@shadowmessiah)
Gönderiler: 878
Prominent Member

bence kişilik sabitse asla değiştiremez tabii ben denemeden bilemem :D

[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]

Gönderildi : 27/05/2007 9:46 pm
deephuman
(@deephuman)
Gönderiler: 3259
Famed Member

Gönderen: @rejected
abi baban sana ne yapmış ya yazık insanlık dışı lanet olsun
Bende lanet etmekten başka birşey yapamıyorum zaten =)

Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..

Gönderildi : 27/05/2007 10:02 pm
sta_N
(@sta-n)
Gönderiler: 310
Reputable Member

küçük şehirlerden büyük kentlere gelenlerde gördüm.eski halinden daha farklı bi insan olanlar..ayakuydurmak fln derken kendini kaybedenler...

Gönderildi : 18/07/2008 5:12 pm
TaphLeGis
(@taphlegis)
Gönderiler: 1457
Noble Member

Gönderen: @crisiss
babannn nasııl boylee bişee yapabılırr yaaa hayatt senınn yasıcaak olann sensınn, nee gelirsee basınaa senınn basınaa gelcekkkk.....banaa herkess üniii. ınsanıı deiştirıoo diooo herkesimıı deıistırıooo amaa beenn inanmıorummm ben cedee senin dusunduğun gibii meğilliysennn deişirsinnnn.....yaa lisedee dersslerr agıır zoor ortam eldee edıonnn derslerdenn bıkktıımm zatennn boleee denılınceee korkuomm univerrstedennnnnnn............!!!!!!!

Ay düzgün yaz be ! :evil:

Üni.ye gittiğimde insanların iğrençlikleriyle kimbilir kaç kez yüzleşeceğim.Güzel ama bir o kadar ürkütücü bir ortam gibi geliyor şu an.

Kefen ve gelinlik...Birbirinin aynı olan iki giysi...
Dinle bak!
Ölürken yaşamak,yaşarken ölmek...
Savaşırken teslim olmak ve teslim olurken savaşmak zorunda kalıyorsun...
Değil mi?

Gönderildi : 18/07/2008 7:29 pm
bloodybaby
(@bloodybaby)
Gönderiler: 522
Honorable Member

bende istanbuldan giresuna gittim..babamın çok etkisi oldu.çünkü bi an önce okulu kaznmamı istiyodu..bir şans daha verilmedi yani...bana gelince başta çok yadırgadım giresunu..çünkü istanbulda yaşayıp oraya gitmek çok zor...ilk senem bitti.alıştım sayılır.iyi bi ortamın olursa heryer çekilebilirmiş.şimdilik iyi herşey.ama istedğim yer ve bölüm çok farklıydı..hayırkısı diyoruz napalım..

Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz

NEYZEN TEVFİK

Gönderildi : 18/07/2008 8:37 pm
dawnofthedead
(@dawnofthedead)
Gönderiler: 1304
Noble Member

benim için değişen tek şey arkadaşlarım oldu kişilik sağlamsa zaten değişmez üniversiteye gidiyorum diye illa ki birşeyleri değişmek zorunda kalmadım düzen konusu biraz değişiklik yaşadı eskisine oranla daha çok dağınıklık ve pasaklılık baş gösterdi :D

belki de en güzeli böyle...

Gönderildi : 18/07/2008 10:24 pm
nobodies
(@nobodies)
Gönderiler: 3132
Famed Member

elbette değişir. değişmelide. daha acık objektif olmak fikir yönünden daha detaycı olmak kötü olmamalı.

Gönderildi : 18/07/2008 10:31 pm
Borlach
(@borlach)
Gönderiler: 2899
Famed Member

Herşey herşeyi biraz değiştirir..

Gönderildi : 18/07/2008 10:45 pm
anguish
(@anguish)
Gönderiler: 3334
Famed Member

üniversite bilgi kütüpanesidir. nasıl başlarsan oraya sonunda kapasiten bi yerlere varır. ama soru eğer ki ortamlardan ibaret- se değişim kişinin karakteriyle alakalıdır ki bence değiştirmez. ama üniversite insanlara bilgi ve kültürel olanakları sana veriryorsa ortam okadar da önemli değil ben bizzat saçma bi üniversitem vardı ama akademik bakımdan gayet doyurucu olduğu için alanımda bayağı ilerledimi düşünüyorum .... yani bu bi ilerleme değişim değil...

Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...

Gönderildi : 19/07/2008 12:26 am
MetALgOds
(@metalgods)
Gönderiler: 782
Prominent Member

karakterle şekillenecek bir durum değişir........

Yaratmak güç istencinin en kudretli belirtisidir.
Karanlık da ona yataklık eder !

http://www.felsefehayat.net/

Gönderildi : 19/07/2008 1:39 am
DeViLseeD
(@devilseed)
Gönderiler: 1190
Noble Member

Gönderen: @rejected
abi baban sana ne yapmış ya yazık insanlık dışı lanet olsun

ya bunda abartılıcak bir şey yok hoş bir şey değil tabi ama sevgi insana neler yaptırır zaten insanlık da bu zaten böylesinin hayırlı olduğunu düşünmeseydi emin ol yapmazdı.

ıssız

Gönderildi : 19/07/2008 2:18 am
DeViLseeD
(@devilseed)
Gönderiler: 1190
Noble Member

sen bulunduğun ortamı değiştiremiyorsan ortam seni değiştirir çoğunlukla hep böyle olmuştur zaten değişim her zaman kökten olmaz

ıssız

Gönderildi : 19/07/2008 2:19 am
expulse
(@expulse)
Gönderiler: 404
Reputable Member

üniversitedeki ilk senemde aynı sınıfta oldugum insanlarla şimdi %100 fark var..çoğu değişti..özellikle kızlar değişebilitesi çok olan kişilikler...

Dream Theater birdir John Petrucci de onun elçisidir...

Gönderildi : 21/07/2008 11:47 am
A_Celestial_Kiss
(@a-celestial-kiss)
Gönderiler: 46
Eminent Member

üniversite insanı değiştirmiyor. sen içinde ne warsa bunları yapma görme anlama imkanına sahip oluyosun. neysen orada açığa çıkıyor.

coming apart yet still not done forever one

Gönderildi : 04/08/2008 5:39 pm
(@comfortinbrutality)
Gönderiler: 1683
Noble Member

Nerden giriyo kafanıza böyle şeyler anlamıyorum.Neyimi değiştirebilir üniversite?Kişiliğini bulamamış asosyal yaratıklar bu kaidenin dışındadır dışında kalmak zorundadırlar..Değiştireceği en fazla dünyaya bakış açındır geleceğini yönlendirmede sana katacakları yada senden alacaklarıdır.

dm.wasp.gen.tr

Gönderildi : 04/08/2008 8:41 pm
Sayfa 13 / 15
Paylaş: