Forum
bence kişilik sabitse asla değiştiremez tabii ben denemeden bilemem ![]()
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
Bende lanet etmekten başka birşey yapamıyorum zaten =)abi baban sana ne yapmış ya yazık insanlık dışı lanet olsun
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
küçük şehirlerden büyük kentlere gelenlerde gördüm.eski halinden daha farklı bi insan olanlar..ayakuydurmak fln derken kendini kaybedenler...
babannn nasııl boylee bişee yapabılırr yaaa hayatt senınn yasıcaak olann sensınn, nee gelirsee basınaa senınn basınaa gelcekkkk.....banaa herkess üniii. ınsanıı deiştirıoo diooo herkesimıı deıistırıooo amaa beenn inanmıorummm ben cedee senin dusunduğun gibii meğilliysennn deişirsinnnn.....yaa lisedee dersslerr agıır zoor ortam eldee edıonnn derslerdenn bıkktıımm zatennn boleee denılınceee korkuomm univerrstedennnnnnn............!!!!!!!
Ay düzgün yaz be !
Ölürken yaşamak,yaşarken ölmek...
Savaşırken teslim olmak ve teslim olurken savaşmak zorunda kalıyorsun...
Değil mi?
bende istanbuldan giresuna gittim..babamın çok etkisi oldu.çünkü bi an önce okulu kaznmamı istiyodu..bir şans daha verilmedi yani...bana gelince başta çok yadırgadım giresunu..çünkü istanbulda yaşayıp oraya gitmek çok zor...ilk senem bitti.alıştım sayılır.iyi bi ortamın olursa heryer çekilebilirmiş.şimdilik iyi herşey.ama istedğim yer ve bölüm çok farklıydı..hayırkısı diyoruz napalım..
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
benim için değişen tek şey arkadaşlarım oldu kişilik sağlamsa zaten değişmez üniversiteye gidiyorum diye illa ki birşeyleri değişmek zorunda kalmadım düzen konusu biraz değişiklik yaşadı eskisine oranla daha çok dağınıklık ve pasaklılık baş gösterdi ![]()
belki de en güzeli böyle...
elbette değişir. değişmelide. daha acık objektif olmak fikir yönünden daha detaycı olmak kötü olmamalı.
Herşey herşeyi biraz değiştirir..
üniversite bilgi kütüpanesidir. nasıl başlarsan oraya sonunda kapasiten bi yerlere varır. ama soru eğer ki ortamlardan ibaret- se değişim kişinin karakteriyle alakalıdır ki bence değiştirmez. ama üniversite insanlara bilgi ve kültürel olanakları sana veriryorsa ortam okadar da önemli değil ben bizzat saçma bi üniversitem vardı ama akademik bakımdan gayet doyurucu olduğu için alanımda bayağı ilerledimi düşünüyorum .... yani bu bi ilerleme değişim değil...
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
karakterle şekillenecek bir durum değişir........
Yaratmak güç istencinin en kudretli belirtisidir.
Karanlık da ona yataklık eder !
http://www.felsefehayat.net/
abi baban sana ne yapmış ya yazık insanlık dışı lanet olsun
ya bunda abartılıcak bir şey yok hoş bir şey değil tabi ama sevgi insana neler yaptırır zaten insanlık da bu zaten böylesinin hayırlı olduğunu düşünmeseydi emin ol yapmazdı.
ıssız
sen bulunduğun ortamı değiştiremiyorsan ortam seni değiştirir çoğunlukla hep böyle olmuştur zaten değişim her zaman kökten olmaz
ıssız
üniversitedeki ilk senemde aynı sınıfta oldugum insanlarla şimdi %100 fark var..çoğu değişti..özellikle kızlar değişebilitesi çok olan kişilikler...
Dream Theater birdir John Petrucci de onun elçisidir...
üniversite insanı değiştirmiyor. sen içinde ne warsa bunları yapma görme anlama imkanına sahip oluyosun. neysen orada açığa çıkıyor.
coming apart yet still not done forever one
Nerden giriyo kafanıza böyle şeyler anlamıyorum.Neyimi değiştirebilir üniversite?Kişiliğini bulamamış asosyal yaratıklar bu kaidenin dışındadır dışında kalmak zorundadırlar..Değiştireceği en fazla dünyaya bakış açındır geleceğini yönlendirmede sana katacakları yada senden alacaklarıdır.
dm.wasp.gen.tr