Forum
türkiyede metal müzüğin avrupayı yakalaması şart değil.metal müziğin avrupada çok geniş bir dinleyici kitlesi bulmasının sebebi orda ki kültür faklılığı. bizde ise insanlar arebesk kültürü ile o kdar bütünleşmiş ki bunun dışına çıkmak çok zor bir iş. bizdeki metal dinleyicisindede zaten bariz görülmekte bu arebesk kültürün etkileri. bence metal müziğini kalite olarak avrupayı yakalamak uğruna yapacağımıza ülkemizdeki bu saçma salak kültürün etkilerini yok etmeye çalışmak için yapmak yaygınlaştırmak çok daha yerinde olur. üzerimizdeki bu feodal kültürün etkilerini atmak her açıdan ii olacak halkımız için. tabiki metal müzikte buna büyük katkı sağlayacaktır. bu değişim içerisinde müziğin kalitesi artacaktır..
tabii ki şart değil.. ancak soru doğrultusunda birr cevap vermek gerekiyorsa "yakalayamaz" denebilir.. bu demek değildr ki "türkiyedeki metal müzik başarılı değil"..
o arabesk kültüründen ne zaman çıkılcak bende çok merak ediyorum
http://www.huunhuurtu.com/
Türkiye'de yaşıyoruz arkadaşlar .. Bu biraz zor gibi..
yaa ülkemizde aslında çok iyi gruplar az çıkıyor ama öz çıkıyor bizde....basın---medya desteği olsaydı bizde de pentagram kim bilir şimdi nerelerdeydi yada ülkemizde iyi gruplar var bence bayaa...
Böyle giderse b.k yakalar .. Zihniyet deişecek önce .. Ankara diyoruz , başkenti diyoruz , yok arkadaş ..
MetalTr - Yerli Gruplarına Sahip Çık ..
"DARK AGAIN" ÇIKTI !!!
www.myspace.com/deepinsidetr
www.deepinsideband.com
bizdeki zihniyetin değişmesi demek toplumsal yapımız sosyal kültürel siyasi ekonemik yönlerden sağlam bi değişmesi demektir. buda epey bi zaman var demek heralde..
Onlardan katkat daha iyiz ama bize verilen imkan onların hayatları boyunca karşılaşamıyacakları bir türden
DÜNYADAKİ TEK GERÇEK "sex uyuşturucu alkol rockn roll"
Lord BAEL: jonhny(emrah) basçı
evet arkadaşlara katılıyorum,öncelikle zihniyet,mentalite,vizyon değişmeli.Bir dünya amatör grubumuz var,bunu geçtim albümü çıkan bir dünya grubumuz var ama kaç tanesi dünyaca ünlü?dünyayı geçtim kaç tanesi avrupada aranıp anılıyor.
Kimse kusura bakmasın ama bizim yerli gruplarımız,sürekli bahaneler üretip,sürekli cover çalıp,sürekli karı kız peşinde dolaşırsa bu işler tabi olmaz.
Tabi bana göre bu ülkenin ana sorunu ekonomidir ve ekonomi yüzünden müzik sektörü ve kültürüde bundan nasibini almıştır.
yaa biraz zmn alır ama,,yakalarız ,,noolcak sanki,,onlardan her hangi bi eksimizin olduunu düşünmüorum..
As god's reflection tests my pride
çooooooooook uzun bı zaman alır bence
Nefes Almak Yaşamak mıdır Anne? Acı Çekiyorum Nefes Alırken..Nefes Alamamak Ölüm mü Anne? O zaman Ölüm Kolay Anne....
turkıyenn bir gerçeii arabesk deişmez buu bizim medyamızın tw lern ta agg ne kadar boşş şeler yapıolar turkıyedeki geri kafalıların aklını deştirmek için siyahh giyen satans deilllll bunu anlamaları için medyamza ihtyaç warrr budaa olomaça için lsanvaesbv
Beyazın kaderi kırlenmek siyahın kaderi suçlanmaktırr... Bilinç altımızdaki genel ewleri hangimiz ziyaret etmiyoruzkiii???..
bi forumda da aynı şeyi söylemiştim ama yine söylemkte fayda var bence;bugün her hangi bir yerli grubumuz aynı parçalarını finlandiya yada norveç gibi ülkelerde yapsaydı bütün avrupa onları dinlerdi.. gruplarımız avrupayı çoktan geçti ama biz geçemedik hergeçen günde geriliyoruz..
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
daha 40 fırın ekmek yememiz lazım bizim
ultra brutal guttural goremachine fucking your head!!!
aslında kavram kargaşalığından kurtulursa müziğin her türünde bi yakalnma fırsatı doğabilir.ama işte insanlar hala metali metallicadan ibaret olduğunu biliyor.bide idoller üzerinden bi cover mover yaparak da bi yere varılmaz.önemli olan orjinallik.orjinal olan taklitten kaçınmak.
sonsuza dek yatabilen ölü deildir uzak tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir...