Forum
ne zaman türk produksiyon şirketleri pop ,arabesk tarzı bir kenara bırakıp metal müziğe yönelir o zaman avrupa seviyesine geliriz.
Karanlığı Asla Hayal Edemezsin....!
nahh yakalar şıkkı daha uygun !
Protectin' Kosovo
türkiye de yabancı gruplardan çok daha sağlam gruplar var ama seslerini dışarıya pek duyuramıyolar...
mesela birçok yabancı müzik sitelerinde catafalque,almôra,agora,pentagram ws..başlıkları var,yabancılar da dinliyo yani..şimdi bu gruplar dışarda bikaç konser verseler oraları da baya bi sallarlar...
gelecek vadeden bi grup let it flow..ilerde yeni bi anathema olabilir..dağıldı mı ne durumda şu an bilmiyorum..
Arnold Civardagezer
bu zihniyetle mumkun degil[/katılıyom
Biraz Zaman ALır ...
Çok FarkLı İmzaLarLa GeLicem BekLeyin...
sanmam... çok zor... olmasını diliyorum ama görünen köy kılavuz istermi ki?
orada da kıyıların arasında ayrım var mı?orada da kardeş kardeşe kıyar mı?orada da her son bakış özlem,son soluk"ah"mı?orada da sevmek,gülmek ve düşünmek günah mı???
bu zihniyetle olmaz... biz avrupadakileri nicin yakalaamıoz ilk önce bunu düsünmek gerek... herifler ne yaptıklarını biliolar.. bizimkiler bilmio demiom ama özentilik war... piyasanın aslı tabi ki kendi olarak kalır ama insanları her yönden bilinçlendirmek gerek bence... ne her siyah giyen satanisttir ne de metalcidir...bugün cıkın taxime gezin bakalım ne kadar yayılmıs bi popülerite var metal icin...tarz olsun diye dinleyen çok kardesim..."avrupa böyle mi?sanmam... bunun en iyi kanıtı ''bir metalcinin yolculuğunda'' var... herifler her kelimelerinde ise yarar bisiler sölüolar... tarzdan önce müzik diolar...çnkü onlarda bilio hepsi kümelerden oluşuo ama metal müzik evrensel küme dierleri alt kümeyi oluşturuo... bunu kawradktan sonra ve belli engelleri asıp piyasanın özüne dinleyicinin hasına ulastın mı gerisi tamamyla gelir die düsünüorum...
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
Sahip çıkar, desteklersek evet.
Yaşam yok, Işık yok, Aşk yok, Düşüşümdür karanlığa varolan tek gerçek
ilerde oda olur..
öncelikle bir kitle oluşur herkes dinldiği müziğe sahip çıkar onu iyi dinler karı kız düşürmek için artzlik için dinlemez gönlüyle ruhuyla herşeyiyle bağlanır müziğine..başkalarının düşüncelerine saygılı olmayı hiçbişey bilmiyosa konuşmamayı sataşmamayı gevezelik yalaklık yapmamayı kendine ve müziğine bir borç bilir..sonuç olarak kitle olmadığı sürece sağlam bir grup çıksada ab standartlarında kimsenin gözüne çarpmaz duman gibi gruplar yüceltilir konserlerde bir sürü salak tipleme kendini ilah olarak gösteriri forumlarda bilgisiz modlar sağa sola sataşıp yazıları engeller daha çok şey sayarım size de burda yakında beni de sansürelicekler bi sürü kişiyi sansürledikleri gibi işlerine gelmediği gibi...sonuç olarak önce zihniyet değişicek daha sonra metal zaten gelişir büyür avrupayı da geçer
exodus
Yakında tüm avrupa bizi konuşacak 12
Zaten onlar kadar iyiyiz 7
Yapmayın beyler biraz gerçekçi olmak lazım!!
Tanrıyı severim benden uzak olduğu sürece,içki masalarında alemlerde..
zor hatta çok zor...çünkü şartların çok kıstlı olduğuna inanıyorum gerçi imkanları zorlayan bir çok insan bir çok grup var ama sayıları bir elin parmaklarını geçmiyor...herşeye rağmen son gaz devam.... ![]()
içimde tanrıya yer açılırcasına!!!
onlardan zaten daha iyiyiz tek ihtiyac destek.
........................
iyi gruplar var ama insanların metal müziğe bakış açısı ortada dolayısıyla ben derimki önce katı ve cahilimsi zihniyetler değiştikten sonra.bu evrede baya zaman alır tabi.
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
polyanna olmaya gerek yok kısa vadede çok zor uzun vadede ise 1 ihtimal...
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?