Forum
çalışak yaw
Zihniyete bakmaz bence gruplar önüne baxın yeter...Bence aşılamayacak engel yok...Mesela Pentagram parladığında avrupada çok konuşulmuştu...Hatta burdan daha çok albüm sattılar avrupada neredeyse...
yakalamamız uzun surer
Sonumu bekliyorum sanki , ölesiye can çekismek .
Seninle veya benimle bir alakası yok , hayatla cebellesmek .
Korkusuzca dirilmek , yeniden ölmek !
zor ama imkansiz degil...
Long live Rock n Roll...
yakalamamız uzun bır zaman alır
bence öyle güzel işler de oluyo ülkemizde ama az malesef
ama iyi lerde var mesela
mezarkabul (pentagram) avrupada tanınıyo seviliyo
Knight Errant ta zamanında avrupada tutuldu
Cenotaph bırakın avrupayı amerikada bile biliniyo
Dr. Skull avrupada tanınır ve belkide dağılışına bizden cok uzulmuslerdir
Hazy Hill de bilinir avrupada ülkemizdeki ilk thrash gurubu sayılrı borumu
(aklıma bukadar geldi )
http://www.huunhuurtu.com/
at gözlüğü demişşin de en iyi yorumu sen yaptın bence....bu zihniyetle baya zor buralarda böle milim milim ilerme kaydederiz belki black, death ,hard core ayrımı yapmadan biyerlere geline bilir belki....
tek yumruk olarak ilk önce at gözlüğünü çıkarmak gerekir
iyisin..
ne dicen ki bunlara....
yakalamamız uzun bır zaman alırbence öyle güzel işler de oluyo ülkemizde ama az malesef
ama iyi lerde var meselamezarkabul (pentagram) avrupada tanınıyo seviliyo
Knight Errant ta zamanında avrupada tutuldu
Cenotaph bırakın avrupayı amerikada bile biliniyo
Dr. Skull avrupada tanınır ve belkide dağılışına bizden cok uzulmuslerdir
Hazy Hill de bilinir avrupada ülkemizdeki ilk thrash gurubu sayılrı borumu
(aklıma bukadar geldi )
ne dicen ki bunlara....
ya bası gruplarımıs onlardan bile çok çok ii ama genelde wasatız
.................
müzikal özgünlügün yakalanması süreci kadar içinde yaşadıgımız bütünün sahip oldugu deger yargıları da evrensel degerlere ulaşamayacagı sürece algılamada problem yaşanılması kaçınılmazdır..üzgünüm :/
avrupamı.. biz ilk önce uzak doğuyu güney amerikayı ve orta asyayı bi geçelim ondan sonra avrupayla kapışırız.. bu piyasada 0 ız..
anaLthema - all voice...... anaLthema = Turkish Noise Project by Gorebey..
yakalancak bisey yok.. gereken ön yargiyi birakmak.. birazda yaratici olmak.. kendi tarzina sahip olmak.. özentilikten kurtulmak.. müzikte ulasilmasi gereken bi yer yoktur.. tarz wrdir.. tarz saglamsa müzik dinlenir.. olay budur..
İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
avrupamı.. biz ilk önce uzak doğuyu güney amerikayı ve orta asyayı bi geçelim ondan sonra avrupayla kapışırız.. bu piyasada 0 ız..
Katılmıyorum bence boyle duşunmemek lazm bence bu zihniyetle kolay deil cok az tanınıyorlar gerçekten kaliteli muzik yapan gruplar var tabiki ülkemizdeki imkansızlıkalrıda goz onunde bulundurmak lazm.Ozentilikten kurtulup biraz ozgun ve yaratıcı olmalıyız [bkz
Rigardo
bence avrupaya göre daha iyi gruplarımız da var tek sorun avrupaya açılamamaız ben episode 13, sarcophagus, black omen hayranı nice iskandinav arkadaşımı biliyom (eheheh hepsine ilk ben dinlettim ne zaman sorsam bizim grupları dinliyolar)
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
bence avrupaya göre daha iyi gruplarımız da var tek sorun avrupaya açılamamaız ben episode 13, sarcophagus, black omen hayranı nice iskandinav arkadaşımı biliyom (eheheh hepsine ilk ben dinlettim ne zaman sorsam bizim grupları dinliyolar)
sok oldum yaaa
hep senden ileride olan birileri vardir!
Katılmıyorum bence boyle duşunmemek lazm bence bu zihniyetle kolay deil cok az tanınıyorlar gerçekten kaliteli muzik yapan gruplar var tabiki ülkemizdeki imkansızlıkalrıda goz onunde bulundurmak lazm.Ozentilikten kurtulup biraz ozgun ve yaratıcı olmalıyız [bkzentegram - Gunduz Gece]
Demek istediğim avrupa çok sonraki iş.. Elin endonezyasından bile 100 tane grup sayabilirim burda avrupada USA da albümleri basılan satan konserler veren.. TR de kimlerin basıldı sadece bir elin parmaklarını geçmez bilemedin 2.. Grubum olsun konser verelim yeter bana diyen bi çok grup var.. asıl bu deişmeli..
anaLthema - all voice...... anaLthema = Turkish Noise Project by Gorebey..