Forum
AYRICA BİZ HİÇ KOTU DEGİLİZ HATTA BI COK GRUPLA YARISABILIR BIZIMKILER EMİNİM
AYRICA BİZ HİÇ KOTU DEGİLİZ HATTA bir COK GRUPLA YARISABILIR BIZIMKILER EMİNİM
tabi gönül ister böyle bişeyi,neden istemesin...
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
yakalanması icin kırk fırın ekmek yemek gerek.cünkü metal müzikle ilgili kafalara yerlesmiş bir zihniyet ve ön yargı var öncelikle bunların aşılması gerek
bana tanr1 dediin ve o insanlarin tap1nd1klar1 seyi aç1klarm1s1nharbi harbi satanist gibi görünen grupların çoğu palavra. o metal belgeseleinde geçiyordu sanırım slayer bile sırf daha fazla dinleyiciye ulaşmak için o tip şeyleri kullandığını itiraf ediyor. bir de kendini ciddi ciddi kaptırmış gruplar var tabi kuzeyde biryerlerdelerben pek saygı duyamıyorum şeytana tapanlara. tnarıya tapmak her açıdan daha mantıklı ki inancı çok kuvvetli bir insan da değilim.
ben sana istediin an herseyi bilimsel aç1klayacag1m
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
bana tanr1 dediin ve o insanlarin tap1nd1klar1 seyi aç1klarm1s1nharbi harbi satanist gibi görünen grupların çoğu palavra. o metal belgeseleinde geçiyordu sanırım slayer bile sırf daha fazla dinleyiciye ulaşmak için o tip şeyleri kullandığını itiraf ediyor. bir de kendini ciddi ciddi kaptırmış gruplar var tabi kuzeyde biryerlerdelerben pek saygı duyamıyorum şeytana tapanlara. tnarıya tapmak her açıdan daha mantıklı ki inancı çok kuvvetli bir insan da değilim.
bende merak ediyorum banada açıkla öyleyse ben tanrıya inanırım ama onun dışında gözle görmediğim hiç birşeye inanmam
Karanlıkta Hiçbir LİDER'e ihtiyaç YOK !
gece saat 2:30 gibi yaklaşık 1sayfa şey yazdım amasonra yollamaktan vazgeçtim. belki benden farklı bir düşüncen vardır. sen açıklar mısın o zaman tanrıyı (bilimsel) ?
hellraiser, in the thunder and heat
hellraiser, rock you back in your seat
hellraiser, and ill make it come true
hellraiser, ill put a spell on you
mm..the gathering ha muzige basladıgım gruptur.Şu anda...Zor yakalar....
anneke kulagımda dusler aklımda sırtım shıl duvarında
ucuz sarap dızlerımın arasında.(yalnızdım)dalga sesını saymazsak
Bu zihniyetle zor hehe
"O thou of little faith, wherefore didst thou doubt?"
medya desteği yoksa gerçi babayı olur...
medyadan tiksiniyorum destek mestek olmasınlar.
hellraiser, in the thunder and heat
hellraiser, rock you back in your seat
hellraiser, and ill make it come true
hellraiser, ill put a spell on you
öncelikle iyi bi dinleyici lazım diye düşünüyorum 2 tane yabancı grup öğrenip metalciyim diye dolaşıcağına bikaç yerli grup dinle destek ol ki burdada iyi şeyler çıkabilsin
karanlıkta ...
son zamanlarda cıkan turk metal gruplarının avrupadakıler kadar ıyı olduuna ınanıorm.. dınledıım zaman avrupadakı gruplardan farkı olmayan hatta onlardan daha ıyı olduguna ınandıgım gruplar var...
bu zihniyetle.. nerde o günlerr pehh
Tanrının hepimiz için bir planı vardır .. Sanırım ben B planıyım.
gerek yok..
MÜZİK EVRENSEL 'dir..
..Notalarına yaklaş aşkın !
bu zihniyetle zor diyorum ben.kaliteli şeyler vr ama bütününe baktığımızda durum biraz kötü.
DARK ANGEL IN THE FOREST
katılıyorum ama ülkemizde de metal müziğin ilerlemesini daha fazla insanın metal dinlemesini, metal müzik yapmasını isterim.ama bu zihniyetle çoooooooookkkkkkk zooooorrrrrrrrgerek yok..MÜZİK EVRENSEL 'dir..
d£@th0rm@t!0n.parçalayın ölümcül rifflerle geri kalmış at gözlüklü beyinleri!!!!