Forum
1000 tane tezkere çıksın bişi olmaz önemli olan iktidarın sahibinden izin alması!!!
ben ölürsem akşamüstü ölürüm...
En başta medyanın yaptığı ülkenin iç düzenini bozacak garip yanlı ve aşşağılayıcı haberlerin kesilmesi gerekiyor.Bir kanalda tarafsızca yayın yapıldığını gördüm Bu da soner yalçın ve cüneyt özdemirin cnntürk'teki 5n 1k programı takip etmenizi tavsiye ederim. Bazı arkadaşlar ırk ayrımı yapmaya zaten dünden meraklılar.Bu kişilerin ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu ülke kurtarılırken hepimiz birdik, ne oldu da birden bu kadar insanlığımızı kaybedecek kadar aynı toprakları paylaşan insanlar (ermeni, Türk, Kürt, çerkez.....) birbirlerini bir kaşık suda boğuyorlar. Gözlerimizi açalım yapılan bir Amerikan ve AB ülkelerinin şu iğrenç orta doğu projeleri için büyük bir adım başka hiç bir şey değil. K.ırak'a girmek ülkenin bölünüp yokolmasına bir adım atmak demek. Barışçıl ve adil çözüm önerileriyle masa başında sorunu çözmek gerekiyor. Savaşa bu kadar aç olmayalım. Savaş demek ülke istikrarının bozulması, insanların ölmesi, yaşamınızın mahvolması, hayatınızın cehenneme çevrilmesi demek. Oyunların parçası olmayın.Sağduyulu ve barışçıl yaklaşılmalı yıllardır çözülmedi çünkü ciddiye alınmadı. Ve tayyip erdoğanın sadece kullandığı ,savunma yaptığı tek eylemdir bu tezkere. yıllardır ne yaptı koca bir hiç. Savaş ve tezkere ülke insanlarının duygularının sömürüldüğü bir konudur. Gerçekçi yaklaşalım ve tek başımıza hiç bir şey yapamayacağımızı unutmayalım çünkü biz ipleri yıllar önce amerikanın eline verdik. Şimdi ramboluk taslamanın alemi yok, gülünç ve acınacak hallere düşmeyelim
HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR