Forum
kesinlikle bilmeme taraftarıyım. bilicen de nolcak ? 2 sene sonra ölüyosun diyolar, mal gibi şartlican ona kendini, yok şöyle olcak böyle olcak.. o zaman yaşamanın ne manası kalır ki herşeyi bilirsen ?
True enemy or false friend?
bilmek mii.degiştiremedikten sonra neye yarar
kısıtlı bile olsa şimdiki zamana müdalemiz var allaha sükür/anlıkyaşamak en iyisi
Ölüm gibi sonsuzlaşan imkansızlıklarım...
bilmemek tabiki abi,bilip napçan aq sonra hiç bişin zevki kalmas....
As god's reflection tests my pride
hayatı akısına bıraqma taraftarıyım hatta basenn ole bişe olu ky ew pislendiği zaman yarın anam gelckk nası kıscakk bana die dusunmeme bile gerk yok
![]()
bilmemek
bazen bilmek istiyorum,bazende düşünüyorum bilmemek daha ii die..
Akın var Güneşe akın,Güneşi zaptedeceğiz,Güneşin zaptı yakın..!!
Geleceği düşünmek çok daha iyi
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
bilmemek daha ii ya!!!
seni kandırmak isterken kendi yalanımda kayboldum
kimse başını ortasını sonunu ayrıntılarını bildiği filme gitmez heyecanlı olmayacağı için heralde.bence hayatı mutlu ve zevkli yaşamamızı sağlayan duygu heyecandır bu yüzden bilmemek daha iyi ama arada bi gelecek ilgili tahminelr yapmak lazım
d£@th0rm@t!0n.parçalayın ölümcül rifflerle geri kalmış at gözlüklü beyinleri!!!!
filmin sonunu biliyosan ve o son değişmiyorsa en azından denemek ve o sona ulaşmak için birçok şansın birçok yolun olurdu..yapacağın hataları yapmazdın vs bence ii olurdu
..Suddenly,life has new meaning..
yapacağın hataları yine yapardın,geleceği bilmen onu değiştirebilmen anlamına gelmez hatta yapacağın hatayı bildiğin halde engelleyemediğin için daha çok üzülür kahrolurdunfilmin sonunu biliyosan ve o son değişmiyorsa en azından denemek ve o sona ulaşmak için birçok şansın birçok yolun olurdu..yapacağın hataları yapmazdın vs bence ii olurdu
d£@th0rm@t!0n.parçalayın ölümcül rifflerle geri kalmış at gözlüklü beyinleri!!!!
bılmemek ıyı tabı bılseydık sacmalıkk ne olcak ne bıtıcek herseyı bılerek yasamak... ne zman olcen ne zaman mutlusun mutsuzsun....kotü
Birgün gelir herkes kendi yoluna gider..Herşey nasıl başladıysa öyle biter..
bilmemek kesinlikle
Merhaba. Naber?
Bilmemek..Hayatın hiç bi anlamı kalmazdı
you what you know are
biLmemeq daha ii anLamsızLaşırdı çoğu şey