Forum
ilersi gerisi değil bence anı yaşamak en kralı
geyik...
çok kötü eğer sonunun ne olduğunu bilirsen mesela 2dk sonra öleceğini bilion ama kurtarıon kendini sonra belkide senin cenazende tanışacak 2 kişinin evlenmesine mani olmuş oluon ve belki onların çocukları gelecekte Türkiye cumhuriyetini kurtaracak bunları engellemiş oluon yani atacağın adımı bilip değiştirmen dünyayı değiştirmen gerek bu yüzden en ii si bilmemek
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
9 sene sonrasını bilsem yeterli =) sonrası tırvırı
Şehr-i Harabe
kendi geleceğimi değil ama başka insanlarınkini bilmek isterdim.
vnerol anmcdkoaghjfvknjde9fqpvk mmpfoğqwkrm vpqw
ne olucanı bildin halde yaşamak... çok sevksiz olurdu ve anlamsız.en iyisi bilmemek.
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
çok kötü eğer sonunun ne olduğunu bilirsen mesela 2dk sonra öleceğini bilion ama kurtarıon kendini sonra belkide senin cenazende tanışacak 2 kişinin evlenmesine mani olmuş oluon ve belki onların çocukları gelecekte Türkiye cumhuriyetini kurtaracak bunları engellemiş oluon yani atacağın adımı bilip değiştirmen dünyayı değiştirmen gerek bu yüzden en ii si bilmemek
baya dalmışız olaya ve ince düşünmüşüz
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
doğru diilmi ama
mesela size araba çarpacak siz bunu bilionuz son anda kurtuluonuz sizi sıyıran araba bir bariyere çarpıyor ona da bir tır toplu katliam sonra binlerce insan ölüyor yol kapandığı için insanlar farklı yoldan gidiolar bigün bir başkan o yoldan giderken terörist saldırı gerçekleşio yeterince korunmadıı için (yol)başkan ölüyor ABD başkanı ABD Türkiyeye saldırıo fln filan görüonmu ![]()
doğru diilmi ama
mesela size araba çarpacak siz bunu bilionuz son anda kurtuluonuz sizi sıyıran araba bir bariyere çarpıyor ona da bir tır toplu katliam sonra binlerce insan ölüyor yol kapandığı için insanlar farklı yoldan gidiolar bigün bir başkan o yoldan giderken terörist saldırı gerçekleşio yeterince korunmadıı için (yol)başkan ölüyor ABD başkanı ABD Türkiyeye saldırıo fln filan görüonmu
yuaaa harbıden ii yasıon bravo dostum..sen senarıst falan ol bence ![]()
![]()
Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.
ko gitsin nolcaksa olsun bilip de napcan tatmin mi olcan yav...
I think I have a little bug inside my head
reyalist öncelikle çok saol
öle bir fırsat çıkarsa niçin olmayam bide bi tane daha yazam hehehe
geleceğini biliosun belediye çukuruna düşmüosun sonra o çukuru kapatmıolar bir terörist içeriye bomba bırakıo ve patlatıo kanalizasyon sistemi çöküo insalara hastalıklar bulaşıo birgün bu hastalığı alan pilot uçağını düşürüor (ölüor havada) uçak nükleeer reaktörün üzerine düşüor sonra kuşlara nükleer atık bulaşıo bir avcı onlardan birini avlıo ve akşam yemeğinde bir elçiye yedirio elçi ölünce savaş çıkıo nükleer bomba atıolar insalar hastalıklı ya bu seferde yalnış atıolar Türkiye'ye düşüo fln filan daha böle 2 sayfa yazarım hehehe zaten 5-6 tane hikayem var güzel hikayeler tam filmlik ama nerede bende onları yayımlayacak para+şans ![]()
bılmek en azından somut ornekler daha cok canını acıtır we harekete gecersın ben ustume dusun gorewı yapıorum lutfen sızde su muslugu kapatsam nolcak kı bu kadar seyden nolur demeyın
bilmezsem daha iyi ölüceğim günü de bilmiş olucan tatını çıkartamam bidaha bilmemek benim için daha zevkli olur
yaşam yoktur deri giysilerimiz dışında bir kaç kıçı tekmeleyeceğiz bu gece çünkü metal çılgınlığı var içimizde
walla öğrenmek isteyeceğim şeye göre değişir... bazıu şeyleri öğrenmeni zararı olmaz ama hayatında önemli yer tutacak olan bazı şeyleri öğrenmek saçma... bırak zamanı gelince olsunlar.. değerini kaybetmesinler... hayatın sürprizlerini bozmayın yaa aaa =)))
arkadasa aynn katılıorum.. ![]()
Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.