İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Seri Katiller

79 Gönderiler
64 Üyeler
0 Reactions
20.9 K Görüntüleme
musukopat
(@musukopat)
Gönderiler: 186
Estimable Member

eveeet cok severim belkide bu romanları sevenlerinde bir y kromozomu fazladır ne dersiniz ??? ( 46+xyy gennellikle pikopatların ve seri katillerin kromozonlarında birtane fazla y den kaynaklanıyor herşey . Tanrının yada şeytanın verdiği bir hediye )

The Specific
Ben doğdum ve neden kirlendi dünyam?? ya ölümüm , umudun ışığını yok etti yada ölüm , gerçeği hak etti. Çünkü beyaz gülün gölgesi bile karaymış maskeler yetmedi masumiyetimi örtmeye...

Gönderildi : 21/04/2007 11:36 pm
insomania
(@insomania)
Gönderiler: 332
Reputable Member

seri katillik bence hic belli olmas bak adam sınıf biricisimis..

Gönderildi : 24/04/2007 12:07 pm
Rimfrost
(@rimfrost)
Gönderiler: 25
Eminent Member

elizabeth bathory-650 kizi öldürüp kanlarini içtigi söylenir

Edward Gein-bir seri katil değildir; çünkü görünüşe göre yalnızca iki kadını öldürmüştür. Ancak işlediği suçlar o kadar sıra dışı ve tüyler ürperticiydi ki Amerika’yı neredeyse kırk yıldır etkisi altında tutmuştur.

ALBERT FİSH-"Gerçek acının son aşaması olarak gördüğüm ölüm fikrini çok sevdim"

CARL PANZRAM-
Keske tüm insanligin tek bir boynu olsaydi ve o da benim elimde olsaydi"
“Bütün bunlarin hiçbiri için en ufak bir pismanlik ve üzüntü duymuyorum”
“Biraz düsünmek için bir kenara oturmustum. Orada otururken 11 ya da 12 yasinda bir çocuk geldi. Bir seyler ariyordu. Buldu da. Onu birkaç yüz metre uzaklikta bir tas ocagina götürdüm. Onu orada biraktim, ama önce tecavüz ettim, sonra da öldürdüm. Onu biraktigim sirada beyni kulaklarindan çikiyordu ve asla bundan daha ölü olamazdi.”

Eski ayinler bizi özgür bırakıyor
Kutsal olmayan bize yaklaşıyor

Gönderildi : 24/04/2007 12:27 pm
_MeT_
(@met)
Gönderiler: 1933
Noble Member

Romanlarından çok Seri katillerin hayatları daha çok ilgimi çekmiştir kendilerinin yazdıkları kitaplar onlar hakkında araştırma yapmak en sevdiğim katillerden biride Ted Bundy mükemmel bir seri katildir ve 60 lı yaşlarında kendisi teslim olmuştur bide Richard Ramirez acayip fantazileriyle ünlü dür kesdiği adamın parçalarını üstünede oturup içerken yakalanmış :lol: Henry Lee Lucas var oda farklı öldürme teknikleriyle tam kalabalığın arasında bir vakizaşi yi çıkartıpğ seçtiği kubanı saniyeler içinde öldürüp ve orda durarak polislerin katili aramasıyla ilgili yazdığı bi kitap var :D

Kahpe kızı avlamak..

Gönderildi : 24/04/2007 12:27 pm
Rimfrost
(@rimfrost)
Gönderiler: 25
Eminent Member

BEHRAM-Öldürme rekoru ise bir Hintli'nin elinde. Adı Behram. Soyadı bilinmiyor. 1790-1840 arasında Uttar Pradeş bölgesinde Hindistan'da bir mezhep olan Thuggee inanışına göre yapılan törenlerde tam 931 kişiyi beyaz ve sarı renkli bir kumaş parçasıyla boğarak öldürmüştür.
Behram 931 rakamıyla dünyada erişilmesi güç bir seri cinayet rekorunu elinde tutmaktadır.

Eski ayinler bizi özgür bırakıyor
Kutsal olmayan bize yaklaşıyor

Gönderildi : 24/04/2007 12:41 pm
(@untouchadles)
Gönderiler: 629
Honorable Member

vay be ne manyaklar var

amen!!

Gönderildi : 24/04/2007 2:00 pm
cadaver
(@cadaver)
Gönderiler: 212
Estimable Member

seri katillerin psikolojisine bürünebilmek hiçte kolay bişey değil.ki her ne kadar çocuklukta yasanmıs ters olaylar bunda cok etkılı densede alakası yok.onlar bi nevi nirvanaya ulaşmış insanlar.beyinleri çok fazla iyi çalışmakla birlikte,çok çabuk karar verebilme ve her ne şekilde olursa olsun soğuk kanlılıklarını kaybetmeme gibi özellikleri onları normal insanlardan çok daha farklı kılıyo.ki zaten şöyle birşey varki,hiçbir seri katil kendisi istemeden yakalanamaz.risk almazlar.dalga geçerler,ama seviyesinde.ufak ve etkili şekilde.büyüklüklerini kabul ettirme çabası çok fazladır.ama bunun için daleyana gelmezler.olabılecegınden daha mantıklı sekıllerde yaparlar.zaten criminal ajanları arasında çok özel bir yeri olan,kimlik tespitçileri vardır ki bu insanlar cinayetin işlendiği yerde günlerce tek başlarına kalırlar ve katilin psikilojisini yakalamaya çalışırlar.ve bu işte o kadar başarılıdırlarki,o an katilin ne yaptığı bir yana,ne düşündüğünü soyleyebılecek ajanlar var.o an beyinlerinin bi seri katilden farkı kalmaz bu ajanların.ama ne olursa olsun hiçbiri bi seri katil değil.keşke onlar kadar akıllı olabilsek

ultra brutal guttural goremachine fucking your head!!!

Gönderildi : 24/04/2007 7:08 pm
_MeT_
(@met)
Gönderiler: 1933
Noble Member

akıllı olmaktan çok bence onlar daha iyi odaklanıp konsantire oluyor ve kendilerini çok güzel eğitiyolar aradaki fark bu :)

Kahpe kızı avlamak..

Gönderildi : 24/04/2007 7:27 pm
demogorgann
(@demogorgann)
Gönderiler: 225
Estimable Member

charles manson...hastayım seri katillerin yaratıcılığına

ziggurat&demogorgan keyboard

www.myspace.com/zigguratband
www.myspace.com/paradoxlifes
www.myspace.com/paradoxxlifes
the fire of demogorgan...

Gönderildi : 30/04/2007 10:38 pm
queeNBuzzo
(@queenbuzzo)
Gönderiler: 533
Honorable Member

aileen carol wuornos mu ne öyle birşeydi tek kadın seri katil
babasının onun bunun tecavüzüne uğramış küçükken, lezbiyen olmuş, fahişelik yapmaya başlamış yattığı adamları öldürmüş filmi falan çekilmişti 'monster' adı

'Yürü, hala ne diye kendinle savaştasın ?
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!'

Gönderildi : 30/04/2007 11:09 pm
_13_
 _13_
(@13-2)
Gönderiler: 464
Reputable Member

Gönderen: @musukopat
eveeet cok severim belkide bu romanları sevenlerinde bir y kromozomu fazladır ne dersiniz ??? ( 46+xyy gennellikle pikopatların ve seri katillerin kromozonlarında birtane fazla y den kaynaklanıyor herşey . Tanrının yada şeytanın verdiği bir hediye )
44+xyy
gonozomlarda ayrılmama
44=>otozom
xx veya xy=>gonozom
toplam 46 kromozom

Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.

Gönderildi : 02/05/2007 9:22 pm
taramaucu
(@taramaucu)
Gönderiler: 71
Trusted Member

eh işte buna benzer sin ctiy serilerini kurcalamıştım :)))

Paranoyanın tadını çıkarın. Kimse sizi izlemiyor, gerçekten!

Gönderildi : 03/05/2007 12:32 am
HyperboreaN
(@hyperborean)
Gönderiler: 1181
Noble Member

Bende severim bunları serikatillik üzerine kendi $iirlerim bile var.

1-2 tane site veriyim bu konuda

www.mayhem.net
Manyak hikayeler var burada ve rekor cinayetlerde yazıyor!
Buraya girince 1 karma$a göreceksiniz ama zaten ula$mak istediğiniz yeri direk görebilirsiniz
Zaten büyük Fantastik usta Charles Mansonun resmi var

http://www.ed-gein.de/index2.html

http://www.francesfarmersrevenge.com/stuff/serialkillers/scenes.htm

Darkness Always Kill The Light!

Blessed with Blood!

Gönderildi : 04/05/2007 6:38 am
Scare
(@scare)
Gönderiler: 92
Trusted Member

Charles Manson! İnsanın kendine idol alası geliyor:D:D Elini oynatmadan onlarca insanı öldürerek büyük bir şöhrete sahip olmuş...Müritleri sağolsun:) Ya da Albert Fish!? Çocuğu yedikten sonra, çocuğun annesine "tadı güzeldi" diye mektup yollamış!

!HELLMEAT!

Gönderildi : 04/05/2007 10:48 pm
HyperboreaN
(@hyperborean)
Gönderiler: 1181
Noble Member

http://www.francesfarmersrevenge.com/stuff/serialkillers/index.htm

Darkness Always Kill The Light!

Blessed with Blood!

Gönderildi : 05/05/2007 6:49 pm
Sayfa 5 / 6
Paylaş: