Forum
xyyabi ben bir yerde okumuştum seri katil geni varmış.... bak ben derginin yalancısıyımerkeklerin kromozom formülü mü ne varya xx mi xy mi işte onlarınki ya xxy yada xyx mi oluyomuş öle bir şeylerdi ... bilimsel bir açıklaması vardı ama ..=)
Aeternus Libertus
yok o sayılmaz çünkü araştırmalar ve elde edilen sonuçlara göredoğar doğmaz katil mi olunur.
Ben 1-2 yaşında bir balığı sıkarak öldürmüşüm
o yaştaki bir bebeğin aklı yetkin olmadığından suç sayılamaz.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
Albert Fish diyorum başka da bişi demiyorum. ![]()
Genetik olarak bazı kişilerin şiddete ve öldürmeye daha yatkın olduğu biliniyor fakat ileride bu güdüleri tetikleyan uyaranlar da önemli bir faktördür. Aslında ikisininde belli oranlarda etkisi var ama kişiden kişiye değişiyor tabii!
INDE DEUS ABEST
bence çevre insanı katil eder
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
Bazi cok uc noktalar haric, bir insanin yasadiklari ve cevresi bence o kiyisi katil olmaya iter..
bencede oyle insanlar varkI öldurmek istiyon :/
..Her$ey Bo$..
birazda insanın dayanma noktasına bağlı
Yavaş ölüm büyük çöküş
Tabii dogulur demek biraz yanlis olur.. Aile ve cevre faktorlerinin buyuk etkisi var.. ![]()
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
sonradan olunur adam bir sabah uyanıp ilahi bir görev almış gibi ben seri katil olmalıyım demiyor ya
bazı sebebler sonucu bu şekilde oluyor gerçi böyle bir ülkede gerçektende adamın seri katil olası geliyor
belki de en güzeli böyle...
diyorum ya birileri öldürmeden dayanabilmek ne güzel her geçen sn birini öldürmüyorsan buna şükretsonradan olunur adam bir sabah uyanıp ilahi bir görev almış gibi ben seri katil olmalıyım demiyor yabazı sebebler sonucu bu şekilde oluyor gerçi böyle bir ülkede gerçektende adamın seri katil olası geliyor
Yavaş ölüm büyük çöküş
sabırlı insan olmak güzel ama her an katilde olunabilir ![]()
belki de en güzeli böyle...
her an katil olabilme riskin var bu ülkede o yüzden kendine hakim ol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Arada sırada sinir olduğum tüm insanları çatır çutur kesmek geliyor içimden , kendime hakim olamasam kimbilir neler olurdu ![]()
Cok manowar dinlemis bunlar ![]()

erkeklerin kromozom formülü mü ne varya xx mi xy mi işte onlarınki ya xxy yada xyx mi oluyomuş öle bir şeylerdi ... bilimsel bir açıklaması vardı ama ..=)