Forum
underground rlz
Kronik..
iyidir.. ortam bebesi olmadığın sürece..
İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
abi bence kötü ama duruma göre de deişir.herkesin sana bakması bişiler demsi kötü.bazende sana bazı yerlerde kıyak geçiolar filan buda işin güsel yanı.
.................
baba baksınlar desinler kime ne.. popüler olmak bence sevilen adam olmak gibi bişe.. hani millet hep senle olmak ister senin muhabbetine katılmak ister.. bu güzel bişe bence.. şükür yarebbim ![]()
İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
baya meşursun galiba![]()
.................
meşhur demiyelim
aranan istenen adam derler ya.. öle bişe... garip bi çekiciliğim warmış
neresi garipse a.q
İmza:
höyyyyyyyyttt allaaahhh ![]()

ben unlu almaktan cok arkamda baktıklarında bwenı hatırlayacakları baya uzun surelı eserler bırakma isterım.en ıı sıde o zaten!
hep senden ileride olan birileri vardir!
bence bu daha çok kimler arasında popüler olduğuna bağlı
metalciler arasında olursa tabiki iyi
The End Of The Road And My End
popüler olmanın +larıda war -leride.mesela popülersen aynlış yaptığın herşey konuşulur.ama yinede her istediini yaparlar herkes senle takılır bi kawga çıksa bisürü adam toplarsın... falan filan. tabi bide kimler arasıda popüler olduunda önemli
ölüm kavşağında beni yalnız bıraktın ama bilmiyosun ki benim de yerim orası
popüler olmak istemiyorum zaten yeterince hayranım var bide bukadar fazlasını kaldıramam.
aha aha aha ![]()
metaltr de senin için bi sayfa yapma önerisinde bulunacaktım.hani bölee 10,000 fan daha....
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
saolun beni sizler var ettiniz
ben sizler için varım.
siz herşey,in en güzeline yani bana layıksınız.
muah muah muah ![]()
pekte mütevaziiyiz....
biz olmasak sen nası warolurdun di mi? ![]()
tövbe tövbe şeytan göstermesin
allah nazardan bozardan korusun......
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
![]()