Forum
örümcekler... heryerde olabilirler.... her an hazırlıklyım onlarla savaşmaya... (çok ciddiyim bu konuda paranoyaklığı aştım)
www.myspace.com/nocturnacy
Gece bende de olur bazen,gelirler arada;aniden uyandirildiimde falan.Örümcek timi kuralim mi:=)
paranoyay ise ewdede yalnızsam ocak ta bişiler yapmışsam dışarı çıktıımda acaba kapadıımmı diye sorarım.ama ben anlamam paranoya felan filan.Yok öle rahatım ben.kafanıza göre yani derin nefes alın ehhe..benden psikolog vajinolog iyi olur gewse rahatla hahah hırt.eywallah.
arkamda biri varmış gibi gelio bu ara sürekli hadi hayırlısı bakalım..yine psikolog yollarını aşındırcaz gibi..
olmasmı karankıkta yururken arkamdan biri gelıomus gibi gelıoo hep arkama bakıorum korkuorum![]()
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
Dünyayı yahudilerin ve de envanjelistlerin yönettiği...!!!
Hell bent for leatheeeeerrrrr...!!!
klasik karanlıkta arkamdan biri geliokuş gibi gelio
bide çok kıskançlık yaparım gereksiz konularda bile
.................
bazen yolda yürürken arkamdan biri gelip beni öldürecekmiş gibi oluyo ama bi de arkamı dönüp yakalarsam varyaa bilemiorum yaneee..
Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.
banada oluyoo oo sanırım bizimkisi döt korkusu ![]()
yaygın bi paranoya yani...
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
ohooo saymakla bitmez benimkiler ee tescillenmiş bi paranoyak olarak
aklınıza gelmicek şeyler en küçük örneği
tuvalette büyük abdesti yaparken birinin delikten çıkıp malum deliğe kazık sokacağı gibi...
Aşk Benim Tek Paranoyam....
bazen bir yerde oturduğum zaman yada ayakkabımı bağlayacağım zman sankı arkadan bitensi bana bakıomus gibi oluyo
evil will always triumph over good, because good is dumb.
bazen bir yerde oturduğum zaman yada ayakkabımı bağlayacağım zman sankı arkadan bitensi bana bakıomus gibi oluyo
evil will always triumph over good, because good is dumb.
benım oda apartman bosluguna bakıo sankı ınadına oraya yapmıslar gunesın bol oldugu zamanda dahı odada ısıgı acmak zorundasın uyuyacagım zaman yattıgım da karanlıktan ote bı karanlık oluyo nasıl bısey se bu neyse
arkamı donuk yatıyorum mesela dıger tarafıma donmeye tırsıyorum arada her an bırısı yada bısey cıkacakmıs gıbı allam allam böööö