Forum
şu anki insana bişi katabildim mi bilmiorum..ona sormalıyım ama gözle görünür bişi yok gibi...onu bol bol üzdüm istemeden...bişiler eksiltmiş deilimdir umarım...umarım bi gün telafi edecek kadar mutlu yapabilme şansı geçer elime...
Varolmamam gerekiyodu!
louck diye bi ses geldi önce, sonra yeni donanım bundu dedi. işte bu cümleyi argo tarihine kazandırmasını sağladım. heheheheeee
daha bişiy katamadım....
wala bence çok şey kattım ama o ş.... pek anlayamadı bunu...oda bana bişe kattı....ş....liin ne demek olduunu öğrendim onun sayesidne..
pain of salvation
daka başı çagrı atıyodu artık atmıyo
engelledim
=
İşkence odalarına geri döndün
Çürüyen cesetlerin içinde barış bulmak için
İnfaz yerine geri döndün
Kan kokusunu içine çekmek için
http://www.myspace.com/canerakgenc
sayemde sevilmenin ne olduğunu anladı
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
maddi olarak,hayatının en büyük sınavlarından biri için destek verdim. hemde kazanması imkansızken kazandı. ve manevi olarak onlarca şey kattım. ama sonunda beni aldattı, yalan söyledi, kısaca aptal yerine koydu. şimdi ondan değil kendimden nefret ediyorum. insanlardan kendimi soyutladım. vs vs. sanırım o benim hayatıma daha çok şey katmış...
Sky God
bunu o'na sorun?
silence...
bıraz olsun kıbar olamyaı katabıldıgımı sanıorum cok kabaydı bazen
damızlık domuz
okdr aptal bi insandıkii hiç bişi katamadım ona...katmama izin vermedi...
Death come near me...
herangi bi manyetikle duncan arasındaki farkı anlattım.anlamadı salak.
bknz ( fak yu)
- Terbiyesizlii öğrettimm
- Küfür etmesini öğrettim
- Yoldan geçen kedilere nasıl tekme atıldığını öğrettm
- Adam edemedim onu yaa o çok koyuyoo
bu karanligin icine düsmeyi ben istememistim.. ama ne yapabilirim ki.. karsi koyamadim.. karanlik yaklastikca i$ik kayboldu..
Amacın sadece sex olmadıgını , duyguların dürüst ve temizce söylenebilecegini , herşeye ragmen vazgecmemeyi , fedakarlıgı , öğrettim demek yanlış olur , gösterdim , ama anlayana tabi ![]()
Hakedene hakettiği kadar sevgi göstermesini söyledim...
öğrenmedi aq
bişeler sokmaya çalıştım ama kalın kafası her zamanki gibi basmadı :'(
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.