İçeriğe geç

Forum

Nickinizi ne zamand...

Bildirimler
Tümünü temizle

Nickinizi ne zamandır kullanıyorsunuz? Manası ne?

515 Gönderiler
429 Üyeler
0 Reactions
106.7 K Görüntüleme
theoracle
(@theoracle)
Gönderiler: 19
Eminent Member

yaklaşık 2,5 senedir kullanıorum...kahin demek...ama çogu kişi bi amerikan yazılım firması ve onun ürettigi ürün sanıo,oracle olmasına ragmen...sonuç olarak nickim nickim canım nickim bnm 8) :lol: 8)

taciturnitas stulto homini pro sapientia est...

Gönderildi : 06/07/2005 6:37 pm
Darkside
(@darkside)
Gönderiler: 151
Estimable Member

Oldum olasi kullanirim bu nick-i.Onu cok seviyom.Kisiligimle uzlasdigi icin belkide.Analmi Karanlik taraf.

www.satyricon.no

Gönderildi : 06/07/2005 6:47 pm
therasmusgirl
(@therasmusgirl)
Gönderiler: 377
Reputable Member

bana arkadaslar böyle diyodu the rasmus manyagı oldugum için gerçi ben lauri ile ilgili bisi olsun istemistim ama arkadaslar buna karar verdiler bende sevdim yani

close my eyes lay down so sleep away there's no return it's my mistake there's no use in crying it's time to learn

Gönderildi : 06/07/2005 7:07 pm
inborn_lifeless
(@inborn-lifeless)
Gönderiler: 1255
Noble Member

benim yeni nickim bu.bi in flames şarkısı.anlamı tam bana uygun! heh.

Gönderildi : 06/07/2005 10:20 pm
nightelf
(@nightelf)
Gönderiler: 1255
Noble Member

1 senedir kullanıyom aslında gerçek nick THELİ ama burada kullanamadım....hayatımın kitabı ve filmi olan yüzüklerin efendisi ve war craft oyununun sentezi bişi bu nick ama baya seviyorum NİGHTELF olmayı her ne kadar millet garipsese de........

ben bu destana başlamadan önce
babamdan duyduğum anılar vardı
babam anlatmaya başlayınca
annem sessizce ağlardı.

UMUT ALEVLENDİ.....
Bahçelerde kereviz,
Bu ne biçim patlıcan
Ben annemi özledim,
Bu gün 23 nisan

Gönderildi : 07/07/2005 12:37 am
Ir3M
 Ir3M
(@ir3m)
Gönderiler: 72
Trusted Member

ben nick yerine hep ad1m1 kulland1m neden? bende bilmiorm valla akl1ma bsy gelmedi san1r1m :)

Gönderildi : 07/07/2005 1:12 am
(@vecihi)
Gönderiler: 275
Reputable Member

bu ismi net alemine daldığım ilk günden beri kullanıyorum.manası konsunda ben de bir bilgi sahibi değilim ehuhuhuhuhuhu

Gönderildi : 07/07/2005 1:53 am
the_mi
(@the-mi)
Gönderiler: 306
Reputable Member

arklar bana "dımı" die sesleniolar... bende bi klasik (türkçe karakterleri okunuşuyla aynı olarak ingilizce yazmak) yaptım, zaçma ama ossun!

ellerin uzanmasın
uzak dursun dedim,
sakın dokunmasın
hayal ettiklerim
bana yakışmasın..
inancım yoq benim!

Gönderildi : 07/07/2005 11:43 am
AccurseD
(@accursed)
Gönderiler: 1390
Noble Member

lanetlenmiş ugursuz anlamına gelir 96 dan beri kullanıyorum bide o zamanlar odtude bu isimli bi dooom grubu vardı guzel gruptu ama onunla alakam yoktur o zamandan beri sorarlar sadece ismimin tersi oldugu icin kulannıyorum

MAVİ LİMAN

Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
Beni o limana çıkaramazsın...

Nâzım HİKMET

Gönderildi : 07/07/2005 11:45 am
(@nostribox)
Gönderiler: 4
New Member

Benimki Nostrıbox anlamını söylemeyim taa ne zamandan beri kullanıyorum. ipucu vereyim nfs ile ilgilenenler belki çıkartabilir

Gönderildi : 07/07/2005 12:25 pm
Soguk_Beden
(@soguk-beden)
Gönderiler: 1745
Noble Member

beni anımsatan bi nick bayağı uzun zamandır kullanıyorum........

........

.....+Ç

XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX

Gönderildi : 31/07/2005 3:21 pm
the_lost
(@the-lost)
Gönderiler: 14
Active Member

internet alemine girdiğimden beri kulanıyorum. KAYIP anlamına geliyo. nedeni... çünkü bir çok insan gibi hayatımı saran sorular, sorunlar ve seçenekler arasında kayboluyorum

opium desire or will?

Gönderildi : 03/08/2005 12:57 am
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

2002 de cs da kullanmaya başladıım nick
tercüme istemez sanırım

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 03/08/2005 5:45 pm
RaHsZaGaL
(@rahszagal)
Gönderiler: 3582
Famed Member

demonicdreams:

2 yıldır kullanıyom, değiştirmek gibi bi niyetimde yok. graveworm'un bi şarkısının adı ama benim kullanmanın onunla alakası yok. demonic dreams işte. benim gördüğüm rüyaları gören biri için daha iyi bi nick olmazdı herhalde..

demoniac grubu da iidirr...

benim nick starcafttan..protoss hero sunun adı..olmadı artanis veya vanadis yapardım...

starcraft oynayana kadar nick im zuk du sonra paso Rahszagal oldu öle işte...fenix de olabilir di oda templar...

bende nick çooook...

..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King

Gönderildi : 04/08/2005 1:00 pm
libera_me
(@libera-me)
Gönderiler: 355
Reputable Member

bir kaç aydır kullanıyorum bu nicki, latince, anlamı "beni koru" "beni kurtar"....gregorianın en son albümünde baba bir parçada geçiyor...içimde sürekli dışarı çıkmaya çalışan bir şey var onun yakarışları bu belki de...

"Sonuç olarak ölüm herkes için. İnsan ölümle, gece ona sinsice, fark ettirmeden yaklaşırken veya onu kötü, hastalıklı elleriyle kavrarken karşılaşacağına, parlak güneş altında elinde şimşekler çakan kılıcıyla karşılaşsın daha iyi..."

Gönderildi : 04/08/2005 1:26 pm
Sayfa 9 / 35
Paylaş: